IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1354
24.11.17 10:07

Dobré ráno všem :mavam: já jsem spala jak zabita skoro 9hod :lol: teď jsem si udělala testík a hcg po ovitrellu už mám pryč, byl krásně shěhobílý.
@katerina1006 promiň, já tušila, že to je jedna ze zemí Beneluxu, ale nemohla jsem si vzpomenout která :oops: jasně s těma dětma to je komplikovanější, to je pravda, že se stejně musí vracet částo do ČR. A taky je jasné, že domeček vás v ČR vyjde o mnoho levněji. Kdybych měla srovnat ceny bytu v parizi a v Praze, to bych zaplakala.. Je to hrozný rozdíl :roll: Můj přítel, když musí cestovat za prací, tak mi taky vola denně a je fakt, že člověk si zvykne. Teď když procházíme IVF, tak většinu pracovních cest převeluje na kolegy, tak to má alespoň jednu pozitivní stránku, že je tu stále se mnou :D
@Akulínek85 tak hned dej vědět, držím palečky, aby jich bylo co nejvíce :hug: to jsi fakt dobrá, že jsi šla do práce. Já ještě ten druhy den ležela jak lemra. Jinak mě k tomu klidovému režimu nic neřekli, ale minule jsem šla hned druhy den do práce a nevyšlo to. Tak chci mít pocit, že jsem pro to tentokrát udělala maximum :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
24.11.17 10:17

@edika85 Už jsem volala do CAR a prý se oplodnilo 13 vajíček ze 14. Teďka se uvidí, jak se budou vyvíjet. Dokonce se ty 3 oplodnily i bez ISCI, tak by bylo super, kdyby jich vydrželo co nejvíc. V pondělí si mám volat, jak to vypadá a případně zřejmě v úterý na transfer. Už aby to bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
24.11.17 10:26

@Akulínek85 je to je nádhera :potlesk: držím palečky, aby se všechny krásně vyvíjely a zbylo spoustu do mrazáčku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
24.11.17 10:30

@edika85 no mi když procházíme Ivf tak musíme naplánovat aby vždy stihnul doject domu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
24.11.17 10:31

@Akulínek85 tak to je krásný tak at se jich vyvíji co nejvíce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
24.11.17 11:12

@katerina1006 tomu věřím. No já tu přítele potřebovala i na píchání toho decapeptylu. Ze začátu mi musel píchat i ten puregon sám, ale nakonec jsem se párkrát odvážila si ho píchnout sama a teď jsem si docela zvykla. Sice mi to vždycky hrozně dlouho trvá, nejdřív asi dvě minuty tlačím malino na kůži a doufám že jehla tím projede a pak se nadechnu a zatlačím o malinko víc a je to… :lol: je to vždycky hrozný divadlo. No a přítel když mi píchal decapeptyl, tak jsem si musela vždycky pčikrýt hlavu polštářem, nechtěla jsem tu jehlu vůbec vidět :lol: Jak malé děcko.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
24.11.17 11:35

@edika85 no tak to já jsem u obou dvou IVf všechno dělala sama. injekce mi vůbec nevadili. asi nemám prách bolesti tak velký. no i doktor u kteréo jsem byla s tou nohou mi řekl že ho mám asi trochu nikde jinde. když na tu nohu šlapu :lol: no každý jsme trochu jiný. ale i tak to zvládáme všichni dobře :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
24.11.17 11:42

@edika85 @katerina1006 To já si byla schopná píchnout akorát to pero, jinak musel vše manžel a taky jsem si přikryla hlavu polštářem :) Někdy to bolelo méně a někdy se to holt moc nepovedlo, ale naštěstí modřiny ani moc nemám - tedy kromě z braní krve - těch mám dost. Já jsem takový poseroutka. Ale i tak jsme statečné, že to dáváme…i když - co jiného nám zbývá, když chceme mimi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
24.11.17 12:15

@Akulínek85 No Tak to je krásný počet 13 vajíček :palec:. Držím palce, aby se krásně vyvíjely a máš co nejvíce mrazacku. Co jinak jak se citis?

Všem přeji krásný slunecni den :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
24.11.17 12:44

@katerina1006 to jsi opravdu hrdinka. Je fakt, že já jsem hrozný srabík. Dokonce i když mi někdo ukáže nějaké zranění, tak já už se kácím a bolí mě to za něj. Proto bych nikdy nemohla být doktorka :lol:
@Akulínek85 Mě to občas taky nebolelo vůbec a občas jsem úplně vykřikla bolestí, zvlášť u toho decapetpylu. :lol: S modřinama jsem to vychytala. Našla jsem si na břichu místa, kde nejsou ty velké žíly a přítelovi jsem vždyky přesně ukázala, kam to má píchnout. Ale i tak se mi občas nějaká malá modřinka udělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
24.11.17 12:45

@Evva21 tobě taky krásný den :mavam: Tady bohužel prší, alespoň mě to neláká ven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
24.11.17 14:24

@Evva21 Důležité je, aby se vyvíjela a pak se mimísek uchytil a už nepustil. Teďka máme s manžou o víkendu probrat, jak bychom je případně nechali zamrazit, ale já bych chtěla rozhodně všechny, které budou co k čemu a nejlépe max po 1 až 2. Cítím se unaveně a pobolívá mě břicho - respektive spíš tlačí, ale občas i bolí (ale není to nic hrozného - včera to bylo horší). Nicméně v práci se celkem rozptýlím, tak na to alespoň tolik nemyslím. A jak se máš dneska ty?

@edika85 To já jakmile vidím krev, tak omdlívám, ale to už je asi v člověku, protože - ať se snažím, jak se snažím - i myslím na něco jiného, ale jakmile do mě bodnou jehlu a začne mi téct krev, tak začínám být mimo…Dřív jsem to tak často neměla, ale poslední dobou skoro pokaždé. A to mám tlak v normě :nevim:
A co děláš, když odpočíváš (myslím tím - čteš nebo si pouštíš filmíky…)?

Víkend asi prohnípu na gauči (nějaký úklid asi proběhne, ale jinak hodlám být v klídku a odpočívat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
24.11.17 16:22

Já ležím v posteli a buď koukám na nějaký film, nebo odepisuju na emaily, aby se mi toho na pondělí tolik nenahromadilo a nebo čtu různé články na internetu atd. Prostě pohodička :) Taky jsem trochu poklidnila po obědě nádobí a dala do pračky prát prádllo. Jinak nic extra nedělám.
A o víkendu tě taky budou informovat o tom, jak se embryjka vyvíjí nebo musíš počkat až na pondělí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
24.11.17 17:42

@edika85 musim pockat az do pondeli…ale tak stejne s tim tedka nic nezmuzu…Konecne jsem dorazila domu a uz budu taky odpocivat…a pak udelam veceri…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
24.11.17 18:41

Jsem v pracovním nasazení, ale v patek odpolední je docela v pohodě :mrgreen: Zítra přijede neteř, tak půjdeme do dětského centra hopsalkov, zajdem do cukrarny. Moc se těším. No a na večer jdu za kamarádkou, bude mit předváděcí akci, tak ji chci trochu podpořit :). @edika85 Jen pěkně odpočívej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí