Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@edika85 je tak to jsem ráda že to ustál
tak ted odpočívat odpočívat. a hýčkat a hladit ![]()
@katerina1006 hladím, hýčkám, odpočívám
Tak snad se zachumlá
![]()
A co noha? stále bolí?
@edika85
tak super, bude to silny mimisek ![]()
Tak odber holky mazec, nejdriv mi asi na 4× ci 5× napichovali kanylu, nakonec musel prijit doktor a pichnout mi to nad zapesti. Takze jsem se rozbrecela jak male dite (psychicke vypeti) a po narkoze mi bylo silene blbe, takze jsem tam musela zustat jeste asi o 2 hodky dele nez ostatni
pripadala jsem si fakt strasne. Nicmene nakonec cca 12 vajicek ( + asi 2 ktera vypadaji blede). 10 nam jich zkusi metodou ISCI a zbytek prirozene. ![]()
@katerina1006 ta noha byl fakt pech, pekne odpocivej a hlavne zadne pobihani ![]()
@Akulínek85 no to je pech ta noha. no snažím se odpočívat a neběhat ale nejde to moc když máš barák a jsi tady sama manžel je v cizině v práci vrací se až 30.11
@katerina1006 To mě moc mrzí
bereš něco na bolest? alespoň ten ibuprofen? Měj nohu pořád nahoře, to taky pomáhá, když je trochu odkrvená..
@Akulínek85 pane jo, tak to je fakt nepříjemný
Asi bych se taky rozbrečela být na tvém místě. Já když jsem šla na punkci, tak jsem se třásla ze stresu jako osika. Naštěstí to ale pak proběhlo všechno bez problému a rychle. A manžel byl v nemocnici s tebou? Ale dobrá zpráva je, že máš nádherný počet oocytů. Tak doufám, že se všechny oplodní a budou se hezky dělit. To nejhorší už máš za sebou, tak se hoď do klidu a připrav se na embryjko, to budeš mít u sebe za pár dní
![]()
@edika85 nene neberu nic. zatím to tedy bolí strašně ale prášky zatím nechci.
snad to zvládnu bez nich ![]()
@katerina1006 ty brdo, byt tak dlouho bez partnera, to by me asi jeblo
ale jsi sikulka, ze vse kolum domu zastanes
a ted nemas pobliz nekoho, kdo by Ti pomahal a taky o Tebe pecoval?
@edika85 No tedka me akorat tlaci bricho, ale nastesti ani moc neboli…manzel tam pro me prijel a rano me privezl, musel na odber spermatu. Ale byt tam se mnou nemohl, stejne by tam asi nebyl, protoze kdyby me videl, jak me rasuji, nevim zda by to s nim take neseklo. Nicmene jak moc muze tlacit bricho, doufam, ze nebudu mit ten ohss, ale to snad ne…snazim se pit, ale jak jsem nafoukla, tak to moc nedavam…
@Akulínek85 no bez manžela jsem už od 5.11 no jo nedá se nic dělat to už je od začátku našeho vztahu. tak člověk je na to nějak zvyklí
no musím jinak to nejde.. jo mám tady poblíž sestru. ale ta zaskočí jen když není v práci. dělá u PČR a dělá 24hod. směny tak zas jí nechci moc otravovat. ale pomuže když potřebuji
![]()
@edika85 a jak se citis s mimiskem v brisku? Bolel ten transfer?
@katerina1006 a to je pak doma delsi cas? To si ten cas bez sebe musite patricne vynahradit ![]()
@Akulínek85 no na 4 dny je doma nebo i na tři
. ano pak si to vynahradíme ![]()