Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katerina1006 Tak snad Ti ten otok brzy splaskne - abys byla taky konečně fit…
@Akulínek85 no hladit by manžel mohl
možná chce radši hladit od něho. možná to je slečna a ty mají radši tatínky
a nebo zkus nalákat na ten bíly nesmysl že bude bobovat a stavět sněhuláka a taak ![]()
Ahoj holky já měla dnes den blbec. Ráno jsem nestíhala, letěla jsem na autobus a když jsem ho nakonec stihla a nasedla, tak jsem zjistila, že nemám peneženku, tak jsem hezky zase vysedla a letěla zpátky domů. Do práce jsem přišla se zpožděním, hned po mě dorazili klienti, já neměla čas se na schůzku ani připravit, pořád jsem se přehrabovala v papírech, byla jsem úplně vykolejená. Po obědě jsem si vzala práci domů. Ale nedokázala jsem se uklidnit, pořád jsem přemýšlela, že jsem tomu embryjku dneska dala pěkně do nosu tím mým stresováním. Zavolala jsem své dr na akupunkturu, ta mě na poslední chvilku vzala, tak jsem si tam zase poplakala a teď jsem trochu v klidu, ale strašně si ten dnešek vyčítám..
@Akulínek85 5 je krásný počet!!!
@edika85 nevycitej si to, mimisek uz bude zavrtany a treba ten tvuj hekticky den prospinkal ![]()
@katerina1006 asi vyzkousime vsechno mozne…
Pokud nam daji zitra fotku z transferu, tak ji dam manzovi a at se snazi
pokud chce z te tecky miminko
@edika85 treba si to uzival, ze se taky neco delo a jen neodpociva
bude aktivni po Tobe ![]()
@Akulínek85
To by bylo fajn.. Kéž bys měla pravdu!! Děkuji za psychickou podporu
A v kolik zítra jdeš na ET?
@Akulínek85 Budu na tebe moc myslet
Dej vědět, jak to proběhlo!!
@katerina1006 @edika85 dekuji holky…
A to se dela ten transfer zase na operacnim sale? Co od toho mam cekat?
@Akulínek85 Ahoj, Zítra držím palecky!!! Hlavně buď v klidu, konečně budeš mít bobiska u sebe
. A pet mrazacku, To je naprosto super
.
@Evva21 4 mrazacky…ale hlavni je, aby to klaplo…
byla jsem na akupunkture, abych se hodila do pohody…alespon trochu
a jak ses mela ty?
@Akulínek85 Jeee to se omlouvam, nějak se mi vsugerovalo 5
,ale i 4 jsou paráda. No ja jsem přišla z práce a musela jsem si jít na chvilku lehnout, byla jsem po vikendu nějak mimo.
Budeš po ET doma? Nebo půjdeš do práce? Já budu volat ve středu na objednání, ale ivf necháme až na leden, dnes jsme o tom doma mluvili.