Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@edika85 ne ani jedno není z dvojčat ani strojčat atd. ma to nějak po dvou letecha tak. nevím kolik si plánovali ale má nějakou víru že nemuže na potrat, brát anti., a tak no je to děs a to ještě bydlí v 1×1 ale zas ty děti jsou krásně vychovaný. ![]()
@katerina1006 wow - 8 dětí - tak to je fakt něco!
Sluníčko svítí - venku je parádně! Já budu zařezávat minimálně do 17 hod - spíš déle, když mám zítra dovču na OPU. Ale je stejně mazec, jak se člověk bojí a těší zároveň. Už mám celkem nafouklé břicho - tedy nic hrozného, ale není to úplně příjemné.
U nás je takové složitější, hodně lidí z okolí (blízkých) ví, že nemám už oba vejcovody, takže je jasné, že je otázka času, kdy půjdeme na IVF. Takže už úplně netajím, že se necháváme vyšetřit v CAR, spíš jim nechci říkat, že už podstupujeme IVF. Jenže je to celkem těžké, když jsem poslední dobou dost kaput a pořád u lékařů. Stejně to asi většina lidí tuší.
@Akulínek85 držím na zítra palečky. pak dej vědět jak si dopadla ![]()
@katerina1006 Děkuji Ti
Vědět určitě dám - hned jak se dostanu k PC.
@edika85 A zítra budeš svítit jako sluníčko Ty
s mimískem v bříšku…pak se taky ozvi, jak se cítíš apod. Budeme na to netrpělivě čekat ![]()
@Evva21 A v jaké oboru děláš ty? Ty děláš na směny? Že jdeš až odpoledne.
Tak jsem si dnes večer šla ještě naposledy zaběhat a zítra v 13.30 si pojedeme pro našeho sněhuláčka
Ještě nám volali, že musíme podepsat a poslat souhlas s jeho rozmražením, což jsme nevěděli, naštěstí jsme to stihli ![]()
@Akulínek85 Určitě dám vědět. A tobě přeju, ať všechno proběhne bez problémů a ať máte co nejvíce krásných oocyt. Budu na tebe ráno myslet ![]()
@katerina1006 pane jo, tak v tom případě bych si asi nechala podvázat vaječníky. To je docela drsné 8 dětí v 1+1 ![]()
@edika85 to budete mit krasny vanocni darecek
snehulacka v brisku…
@Akulínek85 náš vánoční zázrak
kéž bys měla pravdu. Vám taky moc držím palečky, abyste se o Vánocích mohli těšit z //
A jak se cítíš?
@Akulínek85 Jj dělám na tři směny, někdy dvanáctky. Jinak ve strojním průmyslu.
Děvčata, @Akulínek85 @edika85 zítra na Vás budu moc myslet. Držím palce!!!
@Evva21 děkuji
hned co dorazím domů, vás budu informovat ![]()
Krásný den všem ![]()
Ahoj holky, tak už mám našeho bojovníka u sebe, rozmražování naštěstí přestál
Teď už hezky ležím v posteli a odpočívám. A jaký jste měly den vy? ![]()
@Akulínek85 Jak proběhl odběr? Kolik jste měli nakonec oocytů? Doufám, že vše proběhlo hladce ![]()