IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
20.11.17 14:19

@Evva21 Jejda, tak to je tedy mazec 8o A jak dlouho jsi to brala? A při stimulaci na IVF jsi také přibrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
20.11.17 17:30

@katerina1006 moc děkuju!! :hug: Bylo by to strašně fajn, kdybych nemusel začít druhý ivf..
@Akulínek85 jej tak to budu moc doufat za nás obě, aby nám ten den přinesl šťestí. Až budeš vědět přesně čas, tak napiš. opu je většinou ráno, protože před tím nemůžeš nic pít ani jíst. Já to měla v 11:30 a docela jsem byla překvapená, že to mám tak pozdě.
Jinak já byla v pubertě docela oplácaná taky. Měla jsem i prsa. Pak jsem během dvou let vyrostla, ztratila jsem spoustu kil a taky ta prsa. Do třiceti jsem pak mohla sníst i celou krávu a nepřibrala jsem ani o píď. No a 30let byl jako by zlom, začala jsem taky pomalu přibírat. Tak jsem začala běhat a od té doby si váhu docela držím, i když jím. Taky miluju jídlo a proto raději sportuju, než abych se musela hlídat, co sním. Běh se mi stal i takovou terapií, vždycky když jsem ve stresu, jdu si zaběhat a docela mě to sklidní a vyvětrám si hlavu.
@Evva21 12kg je hodně, brala jsi to dlouho? A shodila jsi to, když jsi ho přestala brát? Já jsem při decapeptylu + puregonu nabrala 4 kg během 3týdnů, ale hned po opu to šlo dolů bez jakékoliv námahy. Myslím si, že to byla spíše voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.11.17 18:49

Jj holky shodila jsem, Ale musela jsem na sobě makat. Při stimulaci jsem nabrala 2 kila. No mám to boj s kilama na celý život :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
20.11.17 20:07

Kdyz dneska resime ta kilca, dostala jsem silenou chut na neco extra nezdraveho :roll: tak me manza vzal do Mekace na chickenburger s hranolkami :lol: Ale kaslu na vycitky, byla to fakt mnamka…uz jsem tam nebyla ani nepamatuji. Zitra mam dovcu, rano jdu na predoperacni vysetreni - pak na akupunkturu a pak do caru na ultrazvuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
20.11.17 21:47

@Evva21 tak hlavně, že jsi je shodila. Já taky u sebe vidím, že moje tělo už nespaluje tak jako dřív. Ale když na sobě makám, tak si váhu udžet dokážu. To moje mamka mě straší, že po menopauze můžu makat, jak chci, ale kil se už tak snadno nezbavím :lol:
@Akulínek85 my jsme takhle včera završili náš žravý víkend v ČR. Na letišti jsme si dali Burger King. No hned potom jsem si to samozřejmě vyčítala, ale jednou za čas mě taky popadne chuť na něco nezdravého. No a tím, že jsem věděla, že naší zdravou dietu jsem porušila tou neskonalou žranicí u našich, tak jsem si řekla, že to ještě završím tím burgrem. No dneska jsem hned najela zpátky na náš zdravý režim a po práci jsem si šla ještě zaběhat a hned se cítím líp. :)
Tak ať ti to dobře dopadne a dej vědět, kdy budeš mít OPU. A užij si akupunkturu. Já jdu ve středu, ta moje doktorka mě chce připravit na ten ket :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
20.11.17 22:30

Vsem vam preji stesticko :andel: ja jsem dneska mela den blbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.11.17 22:48

@katerina1006 Ajej, copak se ti stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.11.17 22:56

@Akulínek85 uzi si akupunkturu a hlavně ať ti dopadne dobře vyšetření.

Ono je někdy potřeba si dát něco dobrého :P. V pátek jak bylo volno, byli jsme s přítelem po nákupech. Samozřejmě dobrý obidek musel být a pak jsme skončili v cukrarne na kave s dortikem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
20.11.17 22:57

@Evva21 nemehlo :cert: uklizela jsem snih a ujela mu noha. :zed: kost nad kotnikem zlomena :roll: ale stesti ze se nehnula jinak operace :roll: :roll: no a mame po dovolene sadra 6 tydnu minimalne chce se mi brecet :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
20.11.17 23:02

@katerina1006 pane jo, co se stalo? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
20.11.17 23:04

@edika85 nemehlo :cert: uklizela jsem snih a ujela mu noha. :zed: kost nad kotnikem zlomena :roll: ale stesti ze se nehnula jinak operace :roll: :roll: no a mame po dovolene sadra 6 tydnu minimalne chce se mi brecet :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
20.11.17 23:07

@katerina1006 promiň, teď vidím na druhé straně tvůj další příspěvek. To mě moc mrzí :,( :,( fakt smůla. Ale na dovču máte jet až v lednu, to bys mohla mít už srostlé nebo ne? Co ti řekl doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.11.17 23:07

@katerina1006 To je mi moc líto :,(. Opatruj se!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
20.11.17 23:09

@edika85 no na dovelenou máme letět 26.12 :,(
@Evva21 no ted už musím. i když to dělám furt. říkám sníh nesnáším :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
20.11.17 23:12

@katerina1006 aha to jsem popletla, myslela jsem, že jedete po Silvestru. A nešla by dovču o týden posunout?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí