IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
807
19.11.17 11:53

@dusanka Ahoj, tak to moc držím palce. Jen pěkně odpočívej :). Moc přeji, aby ti vyšly // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
19.11.17 11:55

@Akulínek85 Super, moc hezky počet :palec:. Taky jsem byla nafoukla, Hlavně ke konci. Byla jsem jak vzducholod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
19.11.17 12:11

@katerina1006 Praha iscar Louny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
19.11.17 12:22

@dusanka tak to jo. tak držím palečky at se u tebe krásně obě embryika zachumlají :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
19.11.17 14:58

@dusanka to je super, tak at se embryjkam u tebe libi…pekne odpocivej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
19.11.17 15:02

@Evva21 no jsem hlavne i dost unavena, bud si to vsugerovavam nebo je to tou stimulaci…od te doby, co mi manzel picha injekci na potlaceni ovulace je mi znatelne hur…A co ty, jak se mas takhle v nedeli odpo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
19.11.17 16:47

Ahoj holky, dnešní víkend jsem vůbec nestíhala sem zajít, tak mrkám teď na vaše novinky.
@Akulínek85 to je úžasný počet folíků!! A kolik stimuluješ? Já měla při 150 jen 6. Břicho jsem taky měla jak balón a hodně jsem se zavodnila, protože po opu jsem pak během 2dnu shodila asi 4kg.
@dusanka držím palečky, abys měla brzy pozitivní výsledek!!! :srdce:
Taky jsem celý víkend chodila po návštěvách. Jak jsem v ČR tak jednou za 3 měsíce, tak to je kolotoč. Zvlášť, když nevím, jestli se tu před Vánocema ještě ukážu. No a pěkně mě tu zase vykrmili. Budu mít tak 3kila navrh :D
Jinak cestou na letiště jsem si zase pokoupila těhotenské testy a čaje z kontryhelu. Sranda je, že jsem stála ve frontě a přede mnou jedna slečna taky kupovala mamatesty a hned po ní nějaký pár cizinců taky se ptali na těhotenský test a pak já. Ta prodavačka utrousila, že snad celá Praha je těhotná nebo co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
19.11.17 16:55

@Akulínek85 Mám trochu pracovní neděli, nebo spíš měla jsem :). Vaření, plný koš prádla atd… Ale teď už relaxuji na gauci a čekám na pohádku :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
19.11.17 17:04

@edika85 Ahojky, tak jsi si krásně užila víkend v ČR, to je fajn :). My když jedeme na navstevu k mým rodičům, většinou si přivezu 2 kg nahoře :).To je oběd, chlebíčky, nějaká sladkost a domů odjíždíme nacpany a funime jak kanci :D. Na co je dobrý čaj z kontryhele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
19.11.17 18:00

@Evva21 Tak přesně tak to mám i u našich. Oběd, chlebíčky, zákusky, kafíčko a sotva dojíme už plánují večeři a pak vínečko, oříšky, chipsy. Můj přítel je vždycky traumatizovaný z toho množství jídla, co se u nás sní.. pak všem vypráví, jaký jsou Češi jedlíci, že nikde jinde to neviděl :lol:
Kontryhel je prospěšný na různé gynekologické potíže, mimo jiné prospívá děloze a podporuje růst sliznice. Proto ho teď před ket piju ve velkém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
19.11.17 18:20

@edika85 To jsem nevěděla, zkusim ho pít. A může se pít dlouhodobě? Já beru jen listovku, vitamín E a hlivu na imunitu. No čaj na endo. No tak to má tvůj přítel pravdu, ze si ty pupky neosidime :mrgreen:. Ještě, když ho pohostite českou klasikou :). Ja se snažím jist zdraveji, pak se u našich nacpu, Nebo při nějaký oslavě a trpím jak čert :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
19.11.17 19:22

@Evva21 tohle jsem našla na internetu:
Kontryhel je od pradávna používán na jakýkoliv gynekologický problém, včetně poruchy plodnosti. Babky kořenářky o něm často říkaly, že má ženské a mateřské poslání. Kontryhel posiluje ženské pohlavní orgány (zejména dělohu), zpevňuje podbřišek a tím zlepšuje stav dělohy náchylné k potratům a zvyšuje šanci na otěhotnění. Na užívání kontryhele v těhotenství existují dva názory. Jeden kontryhel doporučuje, protože regeneruje ženské orgány a pomáhá ženám, u kterých hrozí potrat (především v posledních třech měsících). Druhý kontryhel v těhotenství striktně zakazuje. Vždy je dobré se před užíváním jakýkoliv bylinek poradit se svým ošetřujícím lékařem. Kontryhel má pozitivní účinky i po porodu. Pomáhá zpevnění děložního svalstva a navrácení do původní formy a zastavuje poporodní krvácení. Kontryhel zlepšuje také kvalitu mateřského mléka, podporuje jeho tvorbu a vylučování
Zdroj: https://m.zdravezdravi.cz/…-jeho-ucinky https://zdravezdravi. cz

Tak pokud si nejsi jistá, raději se poraď s tvým doktorem. Já ho piju na dělohu a pravda je, že při poslední kontrole mi ji doktor pochválil, že sliznice krásně narostla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
19.11.17 19:26

@Evva21 doma právě taky takové žranice neznáme. Já vařím zdravě, k večeři máme věťsinou něco lehkého jako je zeleninová polévka nebo salád. A jinak místo sladkého hlavně ovoce. Takže jsem si taky od těchhle žranic odvykla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
19.11.17 20:12

@edika85 to ráda slyším. Jdu teď v týdnu na gyndu, tak se zkusim zeptat. Chodím k paní bylinkarce pro čaje, zkusím i ji. Ona mi poradila a i pomohla upravit jídelníček.

U nás naštěstí přítel vaří rád, občas si připravuje oběd i večeři pro sebe. Kdybych se stravovala rohlikama, nebo klasika knedlo, zelo, řízky atd…tak neprojdu dverma. No a jak píšes, místo sladkého raději ovoce. Nebo si dělám tvaroh s ovocem. O vánocích budeme hresit :),ale zase to vybehame, chodime túry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
19.11.17 20:21

@Evva21 tak pak mi řekni, co ti ke kontryhelu poradila. Taky by mě to zajímalo.
To je fajn, že chodíte spolu na túry. Já mám doma lenocha. Občas ho dokopu do toho, aby si se mnou šel zaběhat, ale to je asi všechno. Já jinak tak 3× do týdne běhám, jsem na běhu úplně závislá. Proto, když po transferu mi to nedoporučili, tak jsem byla z toho docela nesvá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí