Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@edika85 Je super, že se tady můžeme navzájem vypovídat a navíc pochytíme i třeba nějaké dobré rady či zkušenosti. A hlavně všechny víme - jak je to pro každou těžké.
@katerina1006
Dneska máš dobrou náladičku? Já jsem v práci a už mám hlad - takže se těším na obíďo.
@Akulínek85 ano dobrá náladička
i když jsem byla na rentgenu plic a srdce. nezdá se memu ob, doktoru dýchání.
tak chce mít jistotu že budu pořádku před Ivf.
@katerina1006 A zjistili něco na rentgenu? Snad budeš v pořádku.
@Akulínek85 zatím nevím výsledky budou až příští týden a na kontrolu jdu až 30.. tak budu čekat co a jak. ![]()
@Akulínek85 Ahojky, to je naprosto super nápad s tou malou peněženkou a penízky do ní
. Právě neteř má narozky v lednu a už vím co dostane
. Díky ![]()
@katerina1006 Ahojky, snad to bude v pořádku
.
Holky, já se dneska tak pěkně vyspala, Hlavně s pocitem, že jdu na noční naposledy
. Teď letim na kosmetiku, do knihovny a nakoupit. Pak hurá vařit ![]()
@Evva21 Tak to jsem ráda, že máš alespoň inspiraci. A k Vánocům jí chceme koupit hodinky. Zatím spíš pro parádu, ale časem se jí budou určitě hodit ![]()
@katerina1006 Budeme Ti držet pěstičky, aby to bylo ok
Tak se teďka raději šetři. Ať jsi pořádně fit.
Ahojky ve spolek
Jaký jste měly dnes den? Já se za celý den nezastavila. V jednu chvíli na mě šly skoro mrákoty. Nevím, čím to bylo, jestli jsem se pořádně nenajedla, stres nebo jsme měli v kanceláři vydýcháno a nebo ty hormony, i když si píchám teď jen 50 puregon, takže se to nedá srovnat s předešlými dávkami, kdy jsem stimulovala na ivf. No hrůza!! Jsem konečně doma, hodím si nohy nahoru a už se nehnu. Hned jsem si vpomněla na tebe @Akulínek85, že včera ti taky bylo trochu zle. @katerina1006 taky držím palečky, aby to bylo vše v pořádku. Ale je lepší si teď projít všechny kontroly, abys pak v lednu už byla fit a nic jiného řešit nemusela..
@edika85 den byl pěkný pracovní
no to si právě říkám taky radši ted než aby se pak něco pokazilo ![]()
@Akulínek85 Dělala jsem francouzský brambory, už jsou v troubě ![]()