Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katerina1006 to jo, to by pak u mě hned kolegyně vyzvěďely moje tajemství a hned by tuhle metodu aplikovaly taky ![]()
@edika85 no kdyby pak aplikovaly taky to by šef asi moc nadšený nebyl
no doufám ![]()
@Akulínek85
to bych se mu vyhýbala zase já a to velkým obloukem
@katerina1006 to teda ne. To bych asi měla padáka, že narušuji pracovní morálku ![]()
@edika85 jsem ráda že i v těchto situacích se dokážeme zasmát a pobavit se navzájem
no padáka ne ![]()
Asi bude lepší varianta mu to říct stručně: „Jdu na gynekologický zákrok.“ a uvidíš. Spíš se ptát nebude.
Jaký den cyklu vám odebírali vajíčka? Měli jste pak všechny prodlouženou kultivaci? My zvažujeme ještě to „lepidlo“ (jak jsem měla 2 mimoděložní, tak aby neměl mazlík tendenci případně někam utéct) a primovision.
@Akulínek85 mě odebírali vajíčka 14 dc a prodlouženou kultivaci jsem měl u obou IVF a u druhého jsme chtěli také použít ´´ lepidlo´´ ale bohužel nebyla příležitost nedošlo embryiko do konce tak nebyl ET
![]()
@katerina1006 Tak bude lepidlo příště a pořádně tam prcka přichytí, aby už se těch 9 měsíců udržel. Snažím se být optimistická, ale upřímně na mě dopadla šílená únava. Nebyly jste po těch hormonech unavenější? Na mě to dneska nějak padlo. Je mi i celkem divně od žaludku (ne špatně, ale divně).
@Akulínek85 už aby to bylo a držel se a nepustil se. to budou asi nervíci. bud v klidu. tohle znám chvíli je dobře a pak to na mě padne. ![]()
@katerina1006 Na dnešek jsem i blbě spala, asi fakt nervy. Nejraději bych se zavrtala do hajan a pustila si nějaký filmík, u kterého by člověk vypnul.
Zdravím holky, @Akulínek85 @edika85 paráda budete se radovat již letos z těhotenství a my vás s @katerina1006 a danaet za chvilku dozeneme
.
@Akulínek85 Ja jsem taky v práci nahlasila, ze jdu na gynekologicky zákrok a dost. Jen nevím, zdá na další ivf s pravdou ven a nebo mlzit
Je super, ze nikdo nic neví, nevyptava se. A pokud by to opět nevyslo, nemusela bych nic vysvětlovat.
Taky mi odebrali vajíčka 14 DC a měli jsme prodlouzenou kultivaci i lepidlo
@Evva21 Ale mně 14. den vychází na víkend a to tam nejsou
Ach jo! To jsem tedy zvědavá, co vymyslí…
@Akulínek85 Buď v klidu a pohodě. Ale chápu, taky to na mě padlo. Budete všechno ok a pak už se jen budeš radovat
. Nejkrásnější byl pro mě ET, když mi zavedli embryiko, dostala jsem jeho obrazek a bulela jsem jak zelva ![]()
@Evva21 začínám panikařit…už aby byla sobota a řekli mi něco víc…Jak se jinak dneska máš?
Musíme přejít na nějaké hezčí myšlenky a náměty…