IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2276
14.11.17 15:10

@edika85 jé to zní krásně :srdce: :andel: at už to je já tedy ještě chvilku musím počkat ale dá se to ještě vydržet :hug: :andel: :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
14.11.17 15:11

@edika85 Taky bych si vzala volno…i já plánuji si vzít dovču…A bohužel se mi to v práci teďka zrovna taky moc nehodí - jenže to si může člověk říkat pořád. Miminko je důležitější. A můžeš přece říct, že jdeš na nějaký lékařský gynekologický zákrok (což je pravda a zároveň se z toho moc nedozví).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
14.11.17 15:13

@katerina1006 asi jo, jen se bojím, že se mě zeptá, proč si to nepřesunu na příští týden. Asi mu řeknu, že jsem si na tohohle doktora musela počkat 3 měsíce, že vůbec nebral nové pacientky. Pane jo, to je stres :D doufám, že to alespoň bude stát za to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
14.11.17 15:14

@Akulínek85 máte pravdu holky, když mu řeknu, že jdu na gynekologický zákrok tak už se v tom vrtat nebude, to je fakt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
14.11.17 15:15

Odběry krve z ucha jsem zažila snad také poprvé (možná jako dítěti mi to brali, ale to si už nepamatuji). Zřejmě kvůli srážlivosti krve. Jenže ze mě teklo krve jak z vola, tak mě vystrašila, že je to divné. No ale mně tekla hodně i při obyč. odběru. Vždycky u odběru si přijdu jak malé dítě - předem hlásím, že se skládám. A pak tam ležím jako lemra, dokud nechytím alespoň tmavší odstín bílé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
14.11.17 15:16

@edika85 no a je to jen v klidu. miminko potřebuje klid. na zachumlání a spinkání :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
14.11.17 15:17

@edika85 Přesně tak :D Ale kdyby měl náhodou dotazy, klidně mu popiš situaci…vylezu si na gyn. lehátko/kozu…roztáhnu nohy a pak děj se vůle boží :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
14.11.17 15:17

@Akulínek85 no tedy :think: to prožíváš tedy hodně blbě. já mohu kdykoliv. a nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
14.11.17 15:19

@Akulínek85 no tak to nevím jak by koukal na tuhle odpověd :mrgreen: :mrgreen: no pobavila jsi mě a hodně :D ten výraz by asi byl pěkný :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
14.11.17 15:23

@Akulínek85 pane jo, tak to máš asi menší srážlivost krve. Mě se dřív dělalo zle z pohledu na tu jehlu, ale dnes už jsem tak vycvičená, že to ani nezaznamenám. Povídám si se sestrou jako by nic :D tak teď jsem četla, že na ušním lalůčku se testuje krvácivost. Počítají, za jak dlouho to přestane krvácet. Možná kvůli tomu opu, aby s tím počítali, že máš nižší srážlivost krve..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
14.11.17 15:27

@katerina1006 Jsem asi moc cíťa, ale zřejmě se mi vždycky sníží rychle tlak a už na mě jdou mdloby. Ale za miminko to rozhodně stojí :)

A ráno byl celkem boj píchnout si ten gonal, ale nakonec jsem to zvládla i bez manžela. Vstal kvůli mně ráno dřív, aby mi to píchnul, ale zvládla jsem to. No injekce už mu asi přenechám (pero jde). Stejně bychom si zasloužily všechny metál…a hlavně mimi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
14.11.17 15:27

@katerina1006 @Akulínek85 :lol: :lol: pane jo, to bych fakt chtěla vidět jeho výraz! Haha asi by to kolem mě bral už obrovským okruhem a nikdy se mě na nic neptal. Když bych mu jen řekla, že si beru volno, tak by mě ano nenechal domluvit: ano ano, v pořádku, jen běž k doktorovi. Hlavně ml neříkej, co ti tam dělali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
14.11.17 15:28

@edika85 Taky jsem tam byla trochu za exota. Na dalších místech se vystřídalo x lidí a já pořád dělala hají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
14.11.17 15:31

@Akulínek85 mě taky přítel Puregon ze začátku píchal on, jenže jak jsem měla ten decapeptyl s větší jehlou, to byl takový záhul, že teď puregonové pero mě přijde úplná hračička a píchám si to sama.
To jo, mimi a metál!! :potlesk: jsme hrdinky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
14.11.17 15:34

@edika85 no ale bylo by to krásné. kdybys jsi mu nemusela říkat a hned by řekla ano máte volno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: @Akulínek85 ano mimi bychom už si zasloužili a metál taky :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí