Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jediný co jsem měla, bylo svatomartinske víno rose, bylo luxusní
. Husu jsme letos neměli, domácí nebyla a kupovat jsem ji nechtěla.
Hezký zbytek večera ![]()
Zitra asi pujdu na krev, aby zjistili hormonalni profil a domluvit se, na kdy vidi ivf…drzte mi pesti, prosim…neumim si tedy predstavit, ze mi budou zrejme delat i ultrazvuk, kdyz budu 2. den cyklu a krvacim o sto šest
@Akulínek85 já byla taky gdyz jsem to měla Aš si pichnes puregon hned se ti zastaví
já to tak měla držím pěsti a hlavně se nestresuj pomáhá to mám to vizkouseni
@Akulínek85 Ultrazvuk ti dělat bude, Ale buď v klidu. Bylo mi trapne, Ale pan doktor me uklidnil
,je zvyklý na ledacos
. Hlavně ať je vše ok a můžeš další menzes stimulovat. Pan doktor Špička je moc fajn i sestry ![]()
@dusanka Já si žádný puregon nepichla. To je na zastavení menzes? ![]()
@Akulínek85 já jsem byla taky na ultrazvuku 2.den ms. Vůbec jsem s tím nepočítala, takže jsem měla tampón a musela jsem si rychle odskočit. Nakonec to byla rychlovka, takže naštěstí jsem nijak tam nekrvácela. Jen zkontroloval vaječníky a dělohu a bylo. Tak ať ti to zítra dobře dopadne!! ![]()
@dusanka taky jsem netušila, že Puregon M s zastavuje. Na mě to moc nepůsobilo, ale byla jsem po IVF tak jsem měla ty hormony tak rozhašený, že moje ms byla mnohem silnější, delší a bolestivější.
@Evva21 mě taky občas zlobí krční páteř a od ní jsem minulý rok měla hrozné křeče do ruky. Taky mi to nakonec srovnala rehabilitace.
Hezký večer všem!! My asi ještě skoukneme jednu epizodu seriálu. Jinak máte nějaké oblíbené? My jsme poslední dobou úplní závisláci ![]()
@edika85 Taky mě občas veme křeč do rukou, nebo se mi stalo, ze jsem se vzbudila a brnela mě celá ruka. Pomáhá mi docela pilates.
Jdu chrnet, měla jsem dneska noční. Dobrou ![]()
@edika85 my máme nejraději český krimi. Např. Policie Modrava, Mordparta, kriminálka anděl atd… Jinak jsem knihomol ![]()
Holky, jsem po druhém neúspěšném IVF, tak jsem šla na laparoskopii, hysteroskopii..Na vajecnikach jsem měla ložiska endometrie, který odstranil a s tím i malinko vaječníky, říkal jen slupku. A měla jsem tam i nějaké cysticky ( asi pcos ) které mi taky odstranil. Říkal že teď bych měla mít přirozeně ovulaci a ať to zkusíme přirozeně doma, tak zkusíme a uvidíme. Dělohu mám prý čistou a vejcovody krásně průchozí. Povídal že možná kvůli té endometrii se to embryo nechytlo a celkově to zavinilo,,neplodnost,, máte zkušenosti? ![]()
Ahojky holky, tak místo krve mi udělal doktor ultrazvuk a hned mi dali stimulační léky (injekce a prednison). Takže ode dneška stimuluji. Doufám, že bude vše ok. Potěšila jsem i manžela - prý má spermio super - vše v normě (což je teda div, protože minulý rok to byla celkem trága). Musím si nechat udělat předoperační vyšetření a v sobotu jdu na kontrolní ultrazvuk.
Kromě toho jsem v čekárně potkala takovou milou holčinu, hned jsme pokecaly
)
A jaké novinky jsou u vás? Přeji všem úspěšný poklidný den ![]()
Tak lidi mám dobrou správu oplodnili se 3 vajíčka a zítra du na transfer chitlo se to ![]()