IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
807
12.11.17 20:00

Jediný co jsem měla, bylo svatomartinske víno rose, bylo luxusní :). Husu jsme letos neměli, domácí nebyla a kupovat jsem ji nechtěla.

Hezký zbytek večera :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
12.11.17 20:02

@Evva21 tak snad to bude brzy ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
12.11.17 20:06

Zitra asi pujdu na krev, aby zjistili hormonalni profil a domluvit se, na kdy vidi ivf…drzte mi pesti, prosim…neumim si tedy predstavit, ze mi budou zrejme delat i ultrazvuk, kdyz budu 2. den cyklu a krvacim o sto šest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
12.11.17 20:10

@Akulínek85 já byla taky gdyz jsem to měla Aš si pichnes puregon hned se ti zastaví :D já to tak měla držím pěsti a hlavně se nestresuj pomáhá to mám to vizkouseni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
12.11.17 20:14

@Akulínek85 držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
12.11.17 20:38

@Akulínek85 Ultrazvuk ti dělat bude, Ale buď v klidu. Bylo mi trapne, Ale pan doktor me uklidnil :),je zvyklý na ledacos :). Hlavně ať je vše ok a můžeš další menzes stimulovat. Pan doktor Špička je moc fajn i sestry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
12.11.17 20:41

@dusanka Já si žádný puregon nepichla. To je na zastavení menzes? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
12.11.17 21:59

@Akulínek85 já jsem byla taky na ultrazvuku 2.den ms. Vůbec jsem s tím nepočítala, takže jsem měla tampón a musela jsem si rychle odskočit. Nakonec to byla rychlovka, takže naštěstí jsem nijak tam nekrvácela. Jen zkontroloval vaječníky a dělohu a bylo. Tak ať ti to zítra dobře dopadne!! :palec:
@dusanka taky jsem netušila, že Puregon M s zastavuje. Na mě to moc nepůsobilo, ale byla jsem po IVF tak jsem měla ty hormony tak rozhašený, že moje ms byla mnohem silnější, delší a bolestivější.
@Evva21 mě taky občas zlobí krční páteř a od ní jsem minulý rok měla hrozné křeče do ruky. Taky mi to nakonec srovnala rehabilitace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
12.11.17 22:05

Hezký večer všem!! My asi ještě skoukneme jednu epizodu seriálu. Jinak máte nějaké oblíbené? My jsme poslední dobou úplní závisláci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.11.17 06:45

@edika85 Taky mě občas veme křeč do rukou, nebo se mi stalo, ze jsem se vzbudila a brnela mě celá ruka. Pomáhá mi docela pilates.
Jdu chrnet, měla jsem dneska noční. Dobrou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.11.17 06:47

@edika85 my máme nejraději český krimi. Např. Policie Modrava, Mordparta, kriminálka anděl atd… Jinak jsem knihomol :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
13.11.17 12:20

Holky, jsem po druhém neúspěšném IVF, tak jsem šla na laparoskopii, hysteroskopii..Na vajecnikach jsem měla ložiska endometrie, který odstranil a s tím i malinko vaječníky, říkal jen slupku. A měla jsem tam i nějaké cysticky ( asi pcos ) které mi taky odstranil. Říkal že teď bych měla mít přirozeně ovulaci a ať to zkusíme přirozeně doma, tak zkusíme a uvidíme. Dělohu mám prý čistou a vejcovody krásně průchozí. Povídal že možná kvůli té endometrii se to embryo nechytlo a celkově to zavinilo,,neplodnost,, máte zkušenosti? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
13.11.17 12:43

Ahojky holky, tak místo krve mi udělal doktor ultrazvuk a hned mi dali stimulační léky (injekce a prednison). Takže ode dneška stimuluji. Doufám, že bude vše ok. Potěšila jsem i manžela - prý má spermio super - vše v normě (což je teda div, protože minulý rok to byla celkem trága). Musím si nechat udělat předoperační vyšetření a v sobotu jdu na kontrolní ultrazvuk.

Kromě toho jsem v čekárně potkala takovou milou holčinu, hned jsme pokecaly :o)

A jaké novinky jsou u vás? Přeji všem úspěšný poklidný den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
13.11.17 12:44

RE: ivf

Tak lidi mám dobrou správu oplodnili se 3 vajíčka a zítra du na transfer chitlo se to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
13.11.17 12:50

@dusanka a jak jsou staré ty vajíčka jsou to bast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí