IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
9.11.17 20:07

@danaet Kolektiv je dulezity :) Ja mam fajn vedouciho a s kolegyni si take rozumime. A ty potrebujes zredukovat vahu? -4 kg mi prijde super vysledek a hlavne za kratkou dobu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
10.11.17 00:00

@Akulínek85 v naší rodině jsme obdarovávaní taky docela omezili. Každému koupím jeden dva dárečky pro radost, ale spíše je to o tom, že jsme se po dlouhé době všichni sešli, o příjemné atmosféře, dobrém jídle a pohádkách :) a s přítelem si vždycky dáme pod stromeček dovču, oba hrozně rádi cestujeme.
Máš naprostou pravdu, věnovat čas sama sobě je důležitý. Taky se to učím. Zdraví máme jenom jedno. A těd při IVF zvlášť..
Dneska mi kolegyně v práci přinesla kombuchu, tak si jí budu pěstovat a pít. Prý je strašně zdravá. Tak teď vedle bylinek, vitamínů a akupnktury budu mít i kombuchu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
10.11.17 00:08

@danaet ahojky. To je skvělé, že jsi se zeptala na tu ms po IVF, takhle to máme potvrzené od doktora. Taky jsem se chtěla na to zeptat, ale jsem objednaná až na úterý.
To jsou krásná jména. Daniel patří k mým nejoblíbenějším taky.
Gratuluji k těm 4kg, to je docela úspěch za tak krátkou dobu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
10.11.17 08:08

@edika85 Jukla jsem se na net, co to vlastně ta kombucha je :) a nevypadá to moc lákavě :roll: Ale asi to je zdravé. Kdyžtak dej pak vědět, jak to chutná.

Všem přeji krásné ráno a pohodový den… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
10.11.17 09:05

@Akulínek85 tobě taky hezký den. No ja dneska travim v posteli, není mi dobre. Rano v 8.00 jsem měla bejt u lékaře, paní doktorka nemá čas, tak mam prijit ve 12.00.
Jména bych taky měla, líbí se mi Honzik a Klarka nebo Anetka, ještě kdybych je měla tak komu dát :)
Co mate v plánu na víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
10.11.17 09:15

Ona mi právě dala ochutnat a není to vůbec špatný. Je to takovej kvašenej nápoj. Já jsem si jí už naložila do zeleného čaje s příměsí černého. Tak uvidím, co mi z toho za týden vznikne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
10.11.17 09:16

@Akulínek85 promiň, zapomněla jsem tě označit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
10.11.17 09:28

@Evva21 dobré ráno! To jsou taky krásná jména :) pravda, už abychom měli to naše mimi, se jménem to pak bude snadné. Tak přeji, ať se citíš lépe co nejdříve. Jsi nachlazená? Na mě taky něco leze, ale dnes už mám mnohem pohodovější den, takže do práce jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
10.11.17 10:09

@edika85 Nejsem nachlazena. Uvidím jak mi dopadne v poledne vyšetření a co bude dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
10.11.17 10:27

@edika85 @Evva21 Snad vám bude holky brzy dobře. Mě má co nevidět přijít mrcha a při mé smůle přijde dneska :( O víkendu mají v CAR zavřeno, tak to asi tento měsíc hormonální profil nestihnu…Mám si zavolat 1. nebo 2. den, ale 3. či 4. (v pondělí) už by bylo asi pozdě, co? Ach jo, jsem z toho na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
10.11.17 10:34

@Akulínek85 mě hormonální profil dělali 3 den, takže to určitě jde. Ikdyž tedy žiju v zahraničí, ale tenhle postup by měl být všude stejný. Zkus se na to zeptat, lepší než čekat další měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
10.11.17 10:49

@edika85 No tak asi tam zavolám v pondělí, stejně nevím, zda to dostanu dnes, zítra nebo v neděli. Dneska s tím stejně nic neudělají, když jsem to ještě nedostala. Kéž bych měla zpoždění do té neděle nebo alespoň do soboty večer.

Jo jinak o víkendu asi pojedeme k manželovo rodičům na husu :) Já ji včera koupila a manželovo mamka ji upeče :) A dneska zřejmě zajedeme ke švagrové - pomuchlat se s dětmi. No a taky mě čeká praní, žehlení, úklid. Co máte v plánu vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
10.11.17 10:51

@Akulínek85 Třetí den nevadí. Nam to taky nevyšlo, musela jsem az další měsíc. Za chvilku mazu do nemocnice, myslete na mě, ať vše dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
10.11.17 10:55

@Evva21 Držím pěstičky a pak dej vědět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
10.11.17 11:00

@Evva21 držím palečky. pak dej vědět jak jsi dopadla :hug: