IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
21.11.17 10:05

@edika85 Tak já jsem chudokrevná už delší dobu, ale teďka ty výsledky jsou nějaké horší. No hlavně jsem byla na krvi 3. den cyklu - když jsem zrovna krvácela o 106.

Jaké máte plány na dnešní den vy? Já půjdu za hodinku na tu akupunkturu, těším se jak malé dítě, vždycky si tam psychicky odpočinu. A pak jdu do Pronatalu a řeknou mi snad termín OPU.

Pohodu, klídek, kafíčko…i bez kafíčka přeji všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
21.11.17 10:45

@Akulínek85 já jsem v práci. Zítra jdu taky na akupunkturu. A ve čtvrtek a pátek jsem si vzala volno, tak budu po ket hezky odpočívat. Tak dej vědět, kdy budeš mít opu. Třeba půjdeme ten samý den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
21.11.17 11:53

@edika85 Už jsem po akupunktuře - bylo to opět super…hlavně, když už jsou jehly na tom správném místě. To je dobře, že máš čt a pá volňásko, odpočinek je důležitý…a mimísek bude mít čas se zavrtat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
21.11.17 13:02

@Akulínek85 Mě byla tenkrát zjištěna jen lehká anemie. Musela jsem přestat chodit darovat krev. Dnes už je to v pohodě, Ale darovat už nechodím.
Už se ti to krátí, za chvíli OPU a příští týden budeš mít mimiska pěkně u sebe :srdce:

@edika85 Ty jdeš na ket uz tento týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
21.11.17 13:36

@Akulínek85 no právě. Už nechci nic riskovat. Takhle budu 4dny ležet s nohama nahoře a snad se mimi chytne a do devátého měsíce nepustí. :andel: Tak hodně štěstí v prenotalu a napiš novinky ;)
@Evva21 jdu ve čtvrtek v 13:30 :) už se těším! A kdy začneš stimulovat ty? Stihnete to ještě před Vánocemi nebo počkáte na leden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
21.11.17 15:00

@edika85 @Evva21 tak jdu na OPU ve ctvrtek rano, mam tam byt na 8 hod, ale zitra jdu jeste na krev kvuli te anemii? @edika85 Minule jsi po ET neodpocivala?

Jak dlouho po ET by se melo lezet? Jo a po opu muzu jit dalsi den do prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
21.11.17 15:58

@Akulínek85 Tak to máme ve stejný den, to je fajn!! :hug: Já jsem zůstala 2 dny po OPU doma a pak hezky šupovala do práce. A ten druhý den po opu jsem se už nudila, tak jsem vyčistila celý byt :lol: Po ET jsem šla hned druhý den. Ono to vyšlo docela dobře, protože ve Francii byly prázdniny, takže byl docela v práci klid a já jsem měla i pár dní práci jen z domu. Proto jsem to ani s volnem neřešila. Ale slyšela jsem, že některé holky si berou 14 dní po opu volno. Já naštěstí neměla žádné potíže, jen jsem trochu špinila a pobolévalo měl v podbřížku, ale nic nesnesitelného to nebylo. I když jsem neměla nic náročného, ale chodila jsem do schodů a tak. Tak teď chci opravdu být alespoň ty 4 dny v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
21.11.17 16:14

@edika85 No tak uvidime, jak mi bude. Kdyz to bude potreba, tak par dni doma zustanu. Hlavne to chce zustat v klidu :roll: coz nevidim uplne realne. Ty si jeste neco pichas? A po opu se take jeste neco bere/picha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
21.11.17 16:17

@Akulínek85 Opu jsem měla též ve čtvrtek, To jsem měla dovo i v pátek. Ale byla jsem v pohodě. ET byl v úterý, měla jsem pracovní neschopnost, jen sem odpocivala a nevyšlo to. Myslím, ze je to individuální. Teď to nechci tolik řešit a ani plánovat, pokud to půjde v mojí hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
21.11.17 16:20

@edika85 No uvidíme jestli to stihneme do vánoc, těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
21.11.17 16:20

@Evva21 dneska jsem se v pronatalu divala na to, jak proces ivf probiha, odebirani vajicek, praci embryologa apod. = je to stejne fascinujici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
21.11.17 16:22

@Evva21 a kdy ti rekli den transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
21.11.17 16:22

@Akulínek85 přesně, hlavně být v klidu. Už si nic nepíchám. Ve čtvrtek večer jsem si píchla Ovitrelle a pak v sobotu začala zavádět Progesteron. Ani po opu jsem si nic nepíchala. Dali mi antibiotika, prášky proti bolesti, listovku a Progesteron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
21.11.17 16:32

@Evva21 taky si myslím, že je to dost individuálni. Tentokrát se taky budu snažit to v hlavě tolik neřešit a nestresovat se. I když teď se mi to mluví, ale jen co na utz uvidím tu kapičku s embryem v děloze, vím, že mě to zase přemůže a budu na to myslet každou vteřinu. A pak ten stres z testování.. :zed: všem říkám, jak jsem už v klidu a vyrovnaná s čímkoliv, ale vím, že když budu mít negativní výsledek, bude to pro mě další velké zklamání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
21.11.17 16:34

@Akulínek85 mě den a hodinu transferu potvrdili ráno ten samý den-tedy 3den po opu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí