Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katerina1006 no to je super!! ![]()
@Akulínek85 dnes jsem byla zase na akupunktuře, tak se cítím skvěle. Stále ale mám pocit, že dorazí ta mrcha ms ![]()
@katerina1006 tak to je parada
to preji krasne privitani a romanticky vecer
n ![]()
@Akulínek85 kéž by, ale už tomu skoro nevěřím. Dnes jsem si dělala ten digitální test a vyšel negativní ![]()
@edika85 stejne je zvlastni, jak to je u kazde jinak…ale treba mas jen pocit na menzes, protoze je zatim brzy na pozitivni testik…nam rekli, ze testovat nejdriv tak 11. den po ET…a ty mas mit menzes driv, nez bys mela vubec testovat…tak je asi telo zmatene a hlasi menzes, ale treba je to mimi ![]()
@Akulínek85 No možná máš pravdu, stále ještě doufám.. Moje dr na akupukturu mi dodala dnes zase naděje, že to tentokrát vyšlo ale nevím, jak by to mohla vědět.. ![]()
Pohodový den všem!
@edika85 Počkej do neděle a udělej si testík
Když nedorazí dnes, tak už budeš mít stejně zpoždění, ne?
Ahoj holky!!
@Akulínek85 Noprávě se bojím, jestli mi ji nezadržuje jen progesteron, spoustu holek to tu tak mělo.. Protože ten pocit, že dorazí ms už mám asi od úterý..
A jak se cítíš ty?
@edika85 No přes den v práci to nějak jde (chodím jen na půl dne), ale jinak jsem dost unavená. Kromě toho se mi zřejmě tím odběrem vajíček udělala tříselná kýla (z čehož jsem byla dost na nervy) - ale paní na akupunkturu mi řekla, že to je tím, jak to byl pro mé tělo velký záhul a 17 folikulů bylo prostě na mě asi moc. Takže co Ti budu povídat, nervy pracují! Nicméně si s prďolou v bříšku povídám a pusinkuji fotku z ultrazvuku
Sice je to jen pro pocit, ale prostě se ho snažím přemluvit, aby se držel a nepustil a že to nějak vše zvládneme. Stejně nestačí asi než doufat. Včera jsme měli návštěvu s dětmi a už se prostě vidím jako maminka a manžovi pořád říkám, ať se s tím naším malým zázrakem v bříšku pěkně kamarádí, aby věděl, jak moc je chtěný.
@Akulínek85 To je správný přístup
Určitě se prďolovi u tebe moc líbí a krásně se už zachumlal a je mu dobře. To je fakt, 17folíku je opravdu hodně. Já jich měla jen 6 a byla jsem po opu dost vyčerpaná a břicho jsem měla nateklé jako balón. U mě se pořád ten mateřský pocit nedostavil. Když vidím děti, tak je ráda pozoruju, ale moc mě to k nim netáhne. Možná je to těma negativníma výsledkama a tím, že jsem ještě pocit těhotenství nikdy neměla.. ![]()
@edika85 Mě to sice k dětem táhne, ale zase se někdy neubráním myšlenkám - proč to jiným jde tak snadno a u nás takové problémy…Ale je pravda, že zatím prostě žádný zvláštní pocit nemám - myslím nějaké příznaky. Tak doufám, že je ještě brzy. Nicméně ta kýla mě tedy fakt točí! Akorát další stres k tomu. Měla jsem jí jako malá a nějak se vstřebala, tak doufám, že mi s tím paní na akupunkturu taky pomůže. Prý je to nějaká oslabená energie. U Tebe se asi pocit „mateřství“ dostaví, až budeš vědět, že jsi opravdu těhotná
Ale kámoška se snažila o dítě 3 roky a pak když otěhotněla stejně přístup k prckům nezměnila - má je ráda, ale není to, že by se k nim nějak hrnula. Samozřejmě svojí holčičku miluje nade vše
A musím uznat, že ani nezměnila prvotní plány ohledně výchovy apod. Jsou celkem ve výchově důslední a vyplácí se to.
@edika85 Mě to sice k dětem táhne, ale zase se někdy neubráním myšlenkám - proč to jiným jde tak snadno a u nás takové problémy…Ale je pravda, že zatím prostě žádný zvláštní pocit nemám - myslím nějaké příznaky. Tak doufám, že je ještě brzy. Nicméně ta kýla mě tedy fakt točí! Akorát další stres k tomu. Měla jsem jí jako malá a nějak se vstřebala, tak doufám, že mi s tím paní na akupunkturu taky pomůže. Prý je to nějaká oslabená energie. U Tebe se asi pocit „mateřství“ dostaví, až budeš vědět, že jsi opravdu těhotná
Ale kámoška se snažila o dítě 3 roky a pak když otěhotněla stejně přístup k prckům nezměnila - má je ráda, ale není to, že by se k nim nějak hrnula. Samozřejmě svojí holčičku miluje nade vše
A musím uznat, že ani nezměnila prvotní plány ohledně výchovy apod. Jsou celkem ve výchově důslední a vyplácí se to.
@Akulínek85 Každá ženská to ma jiné. Já si pamatuju, že už v pubertě moje sestřenka mluvila jen o miminkách a já jsem jí vůbec nechápala. Nikdy mě to k nim netáhlo. Donedávna jsem ani po dítěti tolik netoužila, přítel chtěl už od počátku našeho vztahu (6let) a já to oddalovala. Když jsem se už konečně rozhoupala a dostavil se ten pocit, že bych mimi chtěla, tak to bohužel nejde a trpím tím, že ostatním to jde tak snadno. Ale když vidím děti druhých, tak nemám takový pocit, že bych si je chtěla pochovat nebo pohrát si s nimi. Vím, že u mě se mateřský pocit dostaví, jen co uvidím tlukot srdíčka a ucítím první kopnutí.. ![]()
@edika85 Jj, ono to své je stejně úplně o něčem jiném. Já si nejvíc děti oblíbila, když se narodila neteř - tu jsem začala zbožňovat hned - jak jsem si ji poprvé pochovala - no a cca 1,5 měsíc poté jsme o naše přišli (mimoděložní), tak jsem se upnula dost na ní (nedám na ní dopustit dodnes). I když někdy pěkně zlobí a neposlouchá, ale je to moje zlatíčko a brala bych ji hned. Když ji vidím, tak i když jsem sebeunavenější, stejně si s ní chci hrát a muchlat jí
Synoveček je také super, ale už ke mně takový hezký vztah nemá (doufám, že si ho také vytvoříme časem). I manža je na neteř celkem fixovaný, i když to nechce přiznat. Třeba když ho někdy nepozdraví (jen z hecu), tak je přešlý a hned mi to hlásí, že ho nepozdravila apod. Je to asi tím, jak to bylo první miminko v rodině, tak jí všichni věnovali maximální pozornost a teď už se ta pozornost musí dělit. Máš super, že přítel děti tolik chce. Je to taková Tvá podpora, viď?