IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1354
11.12.17 22:42

@katerina1006 tak budu držet palečky na čtvrtek, snad se ta kost nehnula a dají ti už sádru.. :hug: A už máte dárkyni jistou? Nějaké novinky? Kdy půjdete do dalšího IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
11.12.17 23:58

@edika85 Určitě bych chtěla v lednu, příští týden máme schůzku v caru. jen doufám, ze budu mit v cajku tu nohu. Dneska jsem byla opět u lékaře, Mám stále bolest prave nohy okolo kolena. Teď už na třetím místě. Bohužel teď jsem ve stadiu, ze kdyz vstanu z postele nebo delší dobu sedím, trvá mi než se postavím na nohu a musím se krotit, abych nervala bolesti. Nohu mám oteklou, dnes jsem se objednala na ortopedii, no az 2.1. Me vemou. To se do té doby asi zblaznim :pocitac:. Prášky do sebe nechci cpat, ráda bych byla čistá. Teď budu mít až do konce roku volno, tak snad se dám do kupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
12.12.17 00:06

@katerina1006 Máte moc hezkyho pejska :),To jsi měla pěkný prekvapko :). No snad ti to s tou nohou dopadne dobře a dostaneš konečně sádru. Musela si padnout ošklive :(. Ja žádný úraz neměla a resim nohu uz pomalu dva měsíce. No jak tak jsem to dávala, ale teď už je to moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
12.12.17 00:17

@edika85 Hlavně se dej do klidu, příští rok Nam to určitě vyjde!!! To se mi to píše co? Ale snažím se též hodit do klidu, No spíš v mojí hlavě. Ale když jsem šla do prvního ivf, byla jsem naprosto v pohodě, hlavně po psychické stránce. Aj sestry mi říkali, ze jsem vždycky vysmata a nad věci. No…teď jsem na tom dost hůř, často přemýšlím, Mám strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
12.12.17 02:36

@edika85 zatim ne. Doufam ze to bude v tom lednu a nebo zacatkem unora. Doufam ze uz budu mit nohu ok a kdyz ne tak snad nebude pak nejaky problem. Nas chirurg mi strasil ze to bude na 3 mesice :pocitac:. Tak snad to pujde i kdyz byjsem mela tu nohu v sadre :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
12.12.17 02:41

@Evva21 pejsek je moc pekny a to mala kulicka :D no ani nevim jak se ta noha zlomila jen jsem jemne uklouzla kdyby tam nebyla dira kterou maji silnicari tak bych sklouzla jen ale takhle jsem zahucela stou nohou primo do te dira :zed: :zed: holky nikomu fakt tohle nepreju je to des. :zed: uz jsem toho unavena. Kdyby aspon ta noha nebyla jak bambule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
12.12.17 06:20

Ahoj holky nezbylo někomu doma 150-200j Puregonu ( ne Gonal). Budou mi chybět nad rámec pojišťovny. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
12.12.17 09:16

Krásné dobré ráno!!
@Evva21 přesně tak, já jsem do prvního IVF šla taky úplně v klidu, myslela jsem si, že to už musí vyjít, když vloží embryo přímo do dělohy. Navíc mi Dr řekl, že to embryjko je nádherné. No když et nevyšel, tak mě to rozhodilo, ale říkala jsem si, že moje tělo bylo z těch všech hormonů a opu rozhozené, ale když pak ani KET nevyšel, tak se mi před očima rozplynul veškeré naděje.. :( a co máš ty s tím kolenem? Taky nějakým úraz?
@katerina1006 no naprosto ti rozumím, je to opravdu smůla.. :,( tak snad pro tebe ten doktor ve čtvrtek bude mít lepší zprávy. Hlavně aby ses dala dohromady, ivf počká klidně do února.. držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
12.12.17 10:55

Ahojky holky, jste se celkem rozepsaly :)

@Lamicka2016 Já měla Gonal ne Puregon, takže bohužel nepomůžu.

@edika85 Taky ještě nemám napečeno a dárku minimum, tak to musím tento týden nějak vše splácat.

@Evva21 Co máš s nohou?

@katerina1006 Tak se sádrou si myslím, že bys na IVF normálně mohla, pokud už to bude v průběhu hojení.

Obdivuji vás, že jste šly do IVF v klidu - to já tedy v klidu nebyla - sice jsem se snažila, ale stejně jsem se dost bála (navíc, když člověk neví - do čeho jde). A teďka taky trnu každý den, protože mě bolí už od minulé neděle břicho, tak pořád lítám na záchod. Navíc mám 2. den zácpu, což u mě nebývá zvykem. Na dnešek jsem spala asi jen 2 hodiny - vůbec jsem nemohla spát. A v práci frmol…

Přeji vám hezký a hlavně pohodový den 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
12.12.17 13:07

Vůbec nevím co ta moje haxna. Nejdřív, ze skriply ner, no to si myslim pořád, ale včera mi mudr řekl, že koleno a na ortopedii. Ja si furt myslím, ze je to nerv, tahne mě to a na určitý místo kdyz macknu, tak bych se zblaznila. Id včera leduji. Věřím, ze prasek co mi napsal, pomůže asi, ale nechci do sebe nic cpát před ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
12.12.17 13:10

@Lamicka2016 Též jsem měla Gonal, tak bohužel. Ještě jsem si celé jedno balení musela zaplatit, nestačilo mi. Mela jsem vysoké dávkování. Snad se ti podaří sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
12.12.17 13:53

@Evva21 tak prášek na bolest asi moc dlouho v těle nezůstává…asi lepší než trpět. Hlavně nebrat zbytečně léky po ET, když už je mimčo v bříšku. Snad Ti ta bolest nohy brzy poleví, ať jsi na lednové IVF fit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
12.12.17 18:52

@Akulínek85 premluvila jsem sestru, tak v patek mě vemou na ortopedii. No snad to bude ten nerv. Tenhle týden trpím jak pes :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
12.12.17 18:57

@Evva21 no noha je svinstvo. stačí ta moje. ta pořád bolí a nechce otok padnout.. tak držím palečky at je noha co nejdříve zdravá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
12.12.17 20:16

@Evva21 @katerina1006 Obema vam preji, aby vas nohy prestaly bolet co nejdriv. Jakakoliv bolest je pekne otravna. Ja si tedka daka koupel a citim se jak znovuzrozena :) Zitra me ceka krevni test v caru a odpo jeste hematologie… :nevim: jsem celkem nervozni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí