IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
7.12.17 10:41

Nemáme to jednoduché, co? Ale já se pořád snažím neztrácet naději, jinak bych asi skončila v Bohnicích. Dneska se na akupunkturu fakt těším (protože bych potřebovala nabít energií). A dárky budu kupovat asi až koncem příštího týdne, protože jsme se teďka dost vydali z peněz, ale zase aku se nechci vzdát.

@edika85 A s tou psycholožkou - já si myslím, že psychika dělá hodně (pokud se nenajde problém jinde), takže bych klidně být Tebou někam zašla. Třeba se vám pak opravdu zadaří normálně. A Vánoce jsou svátky klidu a míru :) Nic není vyloučeno. Třeba v lednu oznámíš radostnou novinku i bez lékařů.

@Evva21 Třeba ani ty nebudeš muset na další IVF - přelom roku bývá přece kouzelný :) takže hupsky dupsky do pelíšku s miláčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
8.12.17 14:45

Ahojky holky, tak jsem byla u té psycholožky a myslím, že to byly vyhozené peníze. Asi je to mnou, jsem dost netrpělivá a nemám ráda, když se mě někdo snaží zařadit do nějaké kategorie, aniž by mě pořádně poznal. No a pak se mě snažila přesvědčit, že potřebuju alepsoň 10 sezení, že ze mě ten blok musí dostat. Založila to na teorii, že prý ta dušička dítěte ke mě nechce, protože cítí, že nejsem schopná být řádná matka, jako i moje máma mi spíše byla kamarádkou než matkou.. no opravdu mě spíše naštvala než, že by mi pomohla.. Ale tohle bylo pro mě ponaučením, že nemůžu běhat jako blázen po všech doktorech a hledat odpovědi, potřebuju se trochu sklidnit a začít věřit více svému tělu..
@Akulínek85 A jaká byla akupunktura? Doufám, že jsi se zase trochu sklidnila a načerpala spoustu energie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
9.12.17 09:14

@edika85 To mě moc mrzí, že to bylo u psycholožky k ničemu, ale možná máš pravdu v tom, že musíš začít věřit sama sobě. Kromě toho ne vždycky musí být matky jen matkou, ale přece i kamarádkou (kor když je to maminka a dcera). Taky máme mamku i jako kamarádku. Na akupunktuře super - sice to celkem bolelo - píchá mi teďka nějaké body na rukou a ty tedy bolí dost masakrozne. Ale dneska jsem měla ošklivé sny - nejdřív, že jsem začala krvácet, tak jsem se hned vzbudila a musela na záchod (naštěstí dobrý). A pak že budu muset prodat auto za půlku, protože je neopravitelné… Ale to mě manža ubezpečil, že je blbost. Tak nevím, co mi hrabe. Navíc mi začíná být děsné vedro (což je u mě div, když jsem zimoumřivá) - ale to je prý taky asi z těch hormonů a kortikoidů.

Můžu jednu intimní otázku? Jak jste to měly při ivf se sexem? Já se celkem bála, aby se něco nepokazilo, tak jsme měli pauzu, ale včera už jsme to nevydrželi a normálně se mi ulevilo - asi nedostatek sexu…

Co plánujete na víkend? My měli včera oslavu a dneska máme další - teď jsem dozdobila buchtu - místo dortu manža upekl tu buchtu orgasmus - tentokrát pro druhou stranu rodiny, tak jsem zvědavá, jak jim bude chutnat. A zítra bych chtěla odpočívat a možná něco pokoupit. Přeji všem hezký víkend. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
9.12.17 22:27

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. S přítelem se snažíme přes dva roky. Je nám 25 a 26 let. Všechna vyšetření vyšla v pořádku. Přítel má jen snížený počet spermií z 15 mio na 13 mio, což je prý OK. Byli jsme teď aktuálně na prvním IUI, které nevyšlo. Chceme zkusit ještě jedno ačkoliv jsem tak na dně, že bych šla nejradši na IVF. Četla jsem toho spoustu jediné co mi uniká je cena. Tak jsem se chtěla informovat aktuálně kolik jste cca dopláceli? Nyní docházíme do Iscare, kde nám řekli, že IVF nabízejí až po 3-4 pokusu IUI. Chápu, že je to rozumné, ale ta psychika.. však to znáte.. Děkuju L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
10.12.17 09:12

@Lucie58 Ahojky, vitam Te tady. Ohledne ceny- my tedka za ivf doplaceli: cca 2000 kc za hormony na stimulaci, 13000 kc pri odberu vajicek a pak pri transferu cca 16500 kc. Ale priplaceli jsme si za emryoglue (lepidlo), primovision a meli jsme prodlouzenou kultivaci + mrazeni 3×2 embryi. Kdybys chtela vedet neco dalsiho, klidne se ptej. Preji vam, aby se vam miminko brzy povedlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
10.12.17 17:37

Ahojte, po delsi dobe zpet :-). V praci fofry, takze jsem moc nestihala sem nakouknout. Cukrovi napecene, ale jen 5 druhu a z toho stejne rozdame rodicum a neco necham manzelovi (ja to u nizkosacharidove stravy jist nemuzu). Jsem ted na nizkosacharidovce a dopuju se vitaminem D a GS mimistar forte. U te nizkosacharidovky jsem cetla ze by mi to na pcos a otehotneni mohlo pomoct a doporucila to endokrinolozka tak uvidime. Jeste zkousim ted homeopatika. Dalsi (3) IVF mam prijit naplanovat behem ledna, tak mam cas na experimenty :-D. Kdyz uz nic tak 6 kilo dole a o 2 cisla mensi obleceni. To potesi. Dneska jsem pekla vetrniky. Ale zajimave kdyz to nesmim ani ochutnat ty kremy, ale pry jsou vyborne :-D. Udelala jsem krem z mascarpone, slehacky a zakysane smetany. A do pulky jsem dala vanilku a do druhe pulky rozpustila 2 horke cokolady. Kremy delam podle sebe a sladim od oka. Coz dnes bylo dost naslepo :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
10.12.17 17:45

@Lucie58 Ahojky. My meli iui 3× a nic. Pak IVF (1× ET se stimulkou puregonem a orgalutranem, prodlouzena kultivace a mrazeni= 26 tisic a pak 1× KET = 7 tisic).Ani jedno nevyslo. Pak 2 IVF ktere nas vyslo na 22 tisic, ale behem prodlouzene kultivace se prestalo embryo vyvijet. Takze penize v haji a pokus taky, meli jsme jen 1 vajicko. Mam pcos ale i tak malo reaguju na stimulku. V lednu jdu domluvit dalsi IVF a mela bych mit jiny prubeh stimulace tak uvidime. A ac jsem absolvovala test na cukrovku i inzulinovou rezistenci coz jde s pcos ruku v ruce, a vysledky byly ok, tak i presto mi doktorka doporucila nizkosacharidovou stravu a ze by to mohlo pomoct. Taky jsem se docetla ze na pcos pomahaji homeopatika apis mellifica akh a graphites akh a po precteni i charakteristik k danym homeopatikum (mam knihu homeopatie pro zeny) to na mne celkem pasuje, tak to zkousim. Stejne jdu do car az behem ledna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
10.12.17 19:09

@danaet Ahojky :) ty jsi skoro jak cukrarka :) ja jeste nemam upeceno nic, cely vikend jsme meli same oslavy a navstevy. Jeste nemam ani darky…Moc gratuluji ke shozenym kg a mensi velikosti, jsi vazne 1ka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
10.12.17 19:41

@Lucie58 Ahoj, máme za sebou první ivf neúspěšné a vyšlo nás kolem 20 000. A to jsme neměli žádné mrazacky. Uvidíme jak bude probíhat druhý pokus. Jinak přeji hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
10.12.17 19:46

@danaet Ahoj, vetrnik vypadá luxusně, hned bych si dala :). Ja uz taky něco málo mám napeceno, dnes jsem se tomu pěkně věnovala. V týdnu ještě něco málo upecu a zabalim dárečky. Gratuluji, pěkně shazujes kila, jsi dobrá :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
10.12.17 19:49

@Akulínek85 Ahoj, tak jak se citis? Uz jsi testovala? Nebo cekas na krev? Určitě nás prekvapis //, moc ti to přeju. To by byl krásný dáreček :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
11.12.17 09:40

@Evva21 Ahojky, včera jsem testovala, ale zatím je tam jen u druhé čárky dušík, takže asi počkám na krev. Moc doufám, že se bobísek udrží a bude se mu u mě líbit. Na krev jdu ve středu, tak na mě moc myslete. Ale příznaky žádné nemám, jen mě pořád pobolívá břicho - už asi 8. den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
11.12.17 10:06

@Akulínek85 drzim palecky a myslim na tebe :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
11.12.17 10:32

@katerina1006 Děkuji! Jak se máš? Pořád máš manžela doma nebo už zase odjel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
11.12.17 10:50

@Akulínek85 bohuzel zas odjel. Prijede 20.12 a bude do 7.1. Tak aspon. Budem delsi dobu spolu. Aspon trochu pomuze kdyz mam tu nohu. :oops:. Uz pocitam dny aby uz byl doma :?. To mi jeste dovezl pejska. Pry abych tu nebyla sama. Tak ted to je trochu narocnejsi s tou nohou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí