IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1354
6.11.17 11:49

@Akulínek85 přesně!!! Je těžké být v klidu a nemyslet na to, když denodenně do sebe pícháme hormony a sypeme hrsti prášků :think: taky miluji otázku, proč neadoptujeme. Já nemám nic proti adopci, ale dokud máme kvalitní embryjka, budu bojovat za naše biologické mimi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
6.11.17 12:14

Ahoj holky. Jj. Taky mi v mem okoli znami tehotenstvi zamlcovali pry, aby mne nezranili. A taky mne to nastvalo. Prece nejsem labilni, abych z toho upadala do deprese. Soustredim se na sebe. A stale mne udivuje, kolik lidi stale dava radu nad zlato, ze to prijde az na to nebudu myslet. Tak za prve vypustit se to neda, u nikoho, kdo tehotenstvi planuje, at uz s tim ma problem nebo ne. A za druhe mne udivuje, ze mi tu radu davaji i presto, ze vi, ze mam pcos a proste mi vajicka nedorustaji a nezraji a tim padem otehotneni neni mozne. Nedokazu jim vysvetlit, ze nemysleni na to proste zaden vliv nema. Zrovna vcera jsem tu radu zase dostala. Uz bych i rekla, ze mne nestresuje to, ze se nedari, ale to, ze lidi porad opakujou tu vetu. Jinak jedu Primal stravovani pri 50g sacharidu za den. Za 10 dni mam 3 kila dobre a i dobre se citim. Tak jeste uvidim, zda mi prijde pak MS sama bez utrogestanu nebo agolutinu. A jestli se tim padem nastartuje cyklus hezky sam i s ovulaci jako bonusem. Beru tedy jeste gs mimistar forte a vitamin D. Byla jsem i na testy na cukrovku a inzulinovou rezistenci coz u pcos byva a dopadlo to dobre aspon v tomto. Nic z toho nemam a nemusim brat metformin a ta nizkosacharidovka by snad mohla nastartovat vajecniky. Co tak ctu tak s tim holky docela uspely a po 3 mesicich prirozene otehotnely. A to uz za sebou mely treba i iui nebo nekolik IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
6.11.17 12:22

@danaet tak to jsem ráda že ti ty testy dopadli dobře. a ty kila super. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
6.11.17 12:32

Dekuji :-). Ja jsem taky rada. I kdyby nic jineho tak aspon se u toho dobre hubne :-D. Ve stredu jdu na kontrolu k doktorovi a domluvit dalsi postup. On teda chtel at jdu hned na dalsi IVF a nebo v lednu. Ale mi se nechce ani jedno :-D. Tak snad nebude kvuli tomu protivny. Chtela bych tak 3-4 mesice pockat co udela ta strava a pak zacit planovat dalsi IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
6.11.17 12:42

@danaet my bychom měli jít v lednu už by měla býtt snad i dárkyně. tak uvidíme co bude ale myslím si že to bude přelom leden únor. než jí nastimulují odeberou vajíčka a než bude zavedení embryjí tak to bude nějaký čas. :think: tak to bude cca 5 měsíců pauza druhý Ivf bylo v srpnu tak nějaká pauza to bude :) musím ještě trochu se hodit do klidu ještě mě to nejak bolí :,(. hlavně vím že je to poslední pokus :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
6.11.17 12:44

@danaet Určitě si tou stravu zlepšíš zdraví a shozená kila jsou také příjemný bonus :potlesk:

Teďka třeba 2 kamarádky mají zase jiný problém, už mají obě 1 dítě a druhé nechtějí - rozhodly se tak, ale okolí je zase zasypává otázkami, kdy přijde druhé…že už je čas apod. A taky to celkem blbě snášení…ale mají samozřejmě výhodu, že už mají to jedno. Pozitivní je, že se alespoň člověk snaží poučit a neopakovat stejné chyby.

Jo a to že nejste labilní vám trošku závidím - já asi občas jsem labil, protože sice se to nestává často, ale někdy to ve mně bouchne a jsem schopná na manžela vybalit první poslední…pak se rozbrečím a je mi to líto. Jenže mi přijde, že už prostě tolik psychicky odolná nejsem. Dřív by na mně mohli ostatní dříví štípat, ale teďka stačí, když se se „sekyrkou“ jen přiblíží :roll: Zrovna včera ze mě asi manža moc nadšený nebyl :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
6.11.17 12:49

@katerina1006 Tělo si pěkně za těch několik měsíců odpočine a pak budeš připravená na ten malý zázrak…a vajíčko bude určitě v super kvalitě…

Holky, špatné zprávy už nebereme…je na řadě se připravit na ty radostné :) Protože kdyby někdo nahoře nechtěl, abychom měly děti, tak by nám nedal tolik síly se o to pořád snažit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
6.11.17 12:50

@katerina1006 u nas to bude 3 IVF ale s vlastnimi vajicky. Ale treba ta strava zabere. A kdyz ne tak treba diky ni bude pri stimulce vic vajicek a ne takova tragedie jak ty 2 vycerpane IVF pokusy. Hlavne se nesmis stresovat tim ze je to posledni pokus. Vim ze se to lehce rika, a nevim, jak se tim nestresovat. Asi to bez stresu nepujde, ale tak aspon si ted uzijete v klidu svatky, kdyz uz nic. A zkousejte dal. Treba se zadari do te doby prirozene. Clovek nikdy nevi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
6.11.17 12:59

@Akulínek85 neboj já jsem taky trochu labil :think: taky občas se s manžou pohádam kvůli blbostem. ted doopravdy někdy stačí málo a je ohen :zed: a to mám manžela který dělá v holandsku a přijíždí jak kdy domů. jednou za týdny jednou za tři a někdy i za čtyři týdny ale i někdy za týden :dance: a dokážem se pohádat po telefonu :zed: no je toho na nás asi moc. ale zdruhé stránky máme dost síly na pokračování :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
6.11.17 13:01

@Akulinek85 tak zkus treba nejakou meditacni hudbu. Chce to se srovnat sama se sebou, prijmout se jaka jsi. Prijmout i situaci jaka je, tim myslim snazeni o mimi. Kdyz budes vyrovnana sama se sebou, bude pro tebe snazsi vyrovnat se se vsim ostatnim. Dulezite je i pochopit, ze vse spatne, co se nam deje, neni pro to, aby nam to ublizovalo, ale proto, aby nam to neco dalo. Pro nas jako osobnost. Kazda tezkost v nasem zivote, nas muze udelat silnejsimi a lepsimi lidmi. A hlavne mej rada sebe samu, nevzdavej se i kdyz se nedari. Treba pak budes klidnejsi a nebudou ti tak litat nalady. I kdyz se jim jiste nevyhnes, tak treba budou reakce mirnejsi pro okoli a lepsi i pro tebe, ze se pak nebudes trapit tim, jak jsi reagovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
6.11.17 13:07

@katerina1006 @danaet Což já si už vždycky říkám, že je to za mnou - to špatné…Ale občas to holt nedávám…tak celkem jsem začala věřit čínské medicíně apod. Hlavně mi pomáhá ta paní, co dělá akupunkturu - to mám vždycky spíš jako sezení u psychologa :) je taková stále dobře naladěná. Už se těším na příště - sice jehly nic moc příjemného, ale když jdu od ní - cítím se jak vyměněná. Teď jen to čekání na další menstruaci…pak už to snad bude alespoň víc utíkat…Jen doufám, že ji dostanu ve všední den, abych nemusela čekat do ledna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
6.11.17 13:34

@Akulínek85 Z toho si nic nedělej, taky mi občas hrablo a najednou jsem na přítele vybalila první a poslední, dotoho jsem začala brečet. Ted uz je to lepší, kamarádka mi poradila, ať se věnuji sama sobě. Přestala jsem spoustu věcí řešit, po pracovní stránce jsem ubrala a snažím se věnovat sobě :). Jen občas se slzám neubránim, jsem cita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
6.11.17 13:42

@Evva21 Což to já se taky věnuji sama sobě, jenže to věčné čekání je fakt ubíjející…vím, že to zažíváme tady všechny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
6.11.17 13:45

@Akulínek85 no myslím si že každá znás se vjenuje sama sobě :hug: ale jak říkáš to čekání je strašné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
6.11.17 13:49

A jak se těšíte na Vánoce? Už kupujete dárky? Já jen, abych převedla téma na něco snad veselejšího…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí