Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky a jen tak fotka ještě k dortíku, pro inspiraci
a cukrovíčka.
@danaet ty jo, ty recepty vypadají fakt dobŕe!
taky asi něco z toho zkusím.
@edika85 tak hura do toho
budeme drzet pesti, at se chytne a 9 mesicu nepusti ![]()
Dost experimentuju a recepty si vymyslim za pochodu. Teda na dorty. Ty recepty na cukrovi, to je jina, tam je treba dodrzovat recepis. Ale treba ty recepty na vanilkove rohlicky a na linecke co jsem psala, tak to mam recepty po prababicce. No manzel uz se tesi az bude napeceno
. Taky jsem posledne zkusila ten recept na dortovy korpus udelat na plech jako buchtu. Zasypala jsem to hooodne jablky nakrajenymi na platky, prisypala rozinky a nakrajene datle. Pokapala jsem to medem a datlovym sirupem, zasypala skorici a pridala jsem jeste tak nejak cik cak rozmistene zdibecky masla. A pekla na 150°C. Bylo to fajnove. Jablicka jsem natrhala na zahrade, tak jeste o to lepsi.
@katerina1006 no právě, já si ten chat četla u dr v čekárně na telefonu a trochu jsem se do toho zamotala. Dr mi dnes dal zase spoustu naděje, jenže takhle už to trvá přes rok, vždycky plná naděje lítám v oblacích a už si počítám den porodu a pak následuje pád. Během dnešní konzultace mu přišel e-mail s potvrzením, že nějaká jeho dlouholetá pacientka má potvrzené těhotenství. To byla radost ![]()
@edika85 no to jsem rádaa že ti dal naději. už se to povest musí už čekáme moc dlouho
tak to je krásný že měl takovou radost
co ti krásného řekl ![]()
@Akulínek85 děkuju, my si dnes s pŕitelem otevřeli flašku červeného a připili na našeho mrazáčka
každým dnem ho obdivuji, jakou má trpělivost a jak je nabitý optimismem. Bez něj bych to asi nezvládla.
Tak holky už chci slyšet jen samé pozitivní zprávy
![]()
Holky, to by nebylo, abychom to k tomu tehotenstvi nedotahly. Urcite se nam to povede ![]()
My už jsme si na květen objednali dovolenou a další planuji na srpen s kamarádkou. Pevně doufám, ze nikam nepojedu a budu se těšit z těhotenství ![]()