IVF prázdniny 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
3.8.11 12:01

Denis a kdy zacnes stimulovat? co budes brat, kdyz je to KET, to nejsou zadne injekce, ne? drzim palce!
Elunaj co ty, budes testovat az zitra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
3.8.11 12:29

Berušky já se s Váma loučím..mám sbaleno a frčím do Car..návrat v pátek v noci,tak mě držte palečky Ahooooooooooj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
3.8.11 12:57

Hlasim hcg 888 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
3.8.11 13:11

To je nádherný mono :potlesk: Moc gratuluju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
3.8.11 13:29

mono supeer :palec: krasne to jde nahoru! Kolikaty jsi vlastne den cyklu dnes? ja jsem nervni, kolik budu mit v patek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
3.8.11 13:43

mono prosiim ty jsi jednou posilala odkaz na ty hodnoty hcg, kde to bylo dobre rozepsane i po ET, nemuzu to najit, muzes poslat jeste jednou? abych byla pripravena na patek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
3.8.11 13:47

je to na 27 stránce myslím od vivy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
3.8.11 14:02

jee dekuju moc! co ty Jarutko, chystas se na krev, nebo az na utz? jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
3.8.11 14:24

Já na krev nejdu. Mám se objednat až na 18 na utz. Jinak mi je fajn až na to že poránu to není moc fajn a jíst zvládnu až tak kolem 12 :lol: a přítel si ze mě dělá pořád srandu že se mi zvětšila prsa. jinak někdy večer píchání v podbřišku. Jen nechápu co se stalo protože v pondělí ze mě vyhrkla krev a pak už nic a testík už ani silnější být nemůže. Měla jsem zavedeno jen 1 embryjko tak se nic odloučit nemohlo. Tak :nevim: Aco ty jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
3.8.11 14:43

Mono paráda - gratuluju - tak jsou tam určitě obě dvě T a L :-D :lol:
Vivy souhlasím s Monou třebas to ještě půjde, i když vím jak se cítíš - věř že bude líp :potlesk:
Já už pomalu blázním - v pondělí jsme měli ET a furt sleduju jestli mě někde píchá nebo jak mě bolí prsa…atd…dneska mě bolí o malinko mín než včera a už to vidím jako trágu - tyhle debžotský myšlenky me vyčerpávaj - hrozný čekání - moc bych si to přála(stejně všechny tady) Někde tady píšou, že zavádět Moruly je špatný, že některý centra zaváděj jen blastocysty..atd..no děs běs :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
3.8.11 15:32

Moon tak já mám teda dvě morulky, tak nevim, co je na nich špatnýho, ale já svoje morulky nedám a miluju nadevše :srdce: :dance:

ostatním moc děkuju…jsem 14.den po ET, jinak 30 DC

:huban: :srdce: :srdce: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
3.8.11 18:48

Moniii :dance: :dance: :dance: no to je nádhera kočko :dance: :dance: a dělali utz?? při této hodnotě už mohlo být něco vidět..

já jsem hotovo. z práce jsem přijela až s manžlem a to před 17hod. mám toho fakt plný brejle..
vůbec nevím co a kdy.. fakt jsem nevěděla, kde mám hlavu :roll:

a kdy budu testovat to už vůbec netuším.. snad až zítra před kontrolou na té hematologii… i moje maminka se mě ptala, už jsi testovala???já, nééé mami a kdy asi?

no uvidím zítra, zle od žaludku mi je nejvíc dopoledne a teď jak už jsem doma, tak se žaludek zase ozývá… :-) no tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
3.8.11 22:06

Elunaj

dekuju zlati :huban:
na utz jdu 22.8. aby uz byly :srdce: :srdce: a krasne.bily :huban:
Jsem ted 4+1…takze budu cca 7tt a to uz bude lepsi nez jen dutinky s fazolkama…a jsem fakt zvedava kolik.jich je…uz na me v praci uzaviraji.sazky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
4.8.11 11:55

Elunaj dnes uz jsi asi testovala, vid, tak doufam, ze muzu gratulovat :palec:
Moon ja mam teda blastocystu, ale preci v CAR vedi, co delaji, ja bych jim verila, ze ti vybrali ten nejlepsi cas pro trasnfer :palec: a na nejake intenzivnejsi priznaky je jeste brzy, neboj
Jarutko neboj, nekterym holkam se to stava i vic mesicu, ze trochu krvaci v dobe mentsruace, a pritom jsou tehu..nebo to mohl byt maly hematom treba, to se take stava, ja ho mela v prvnim tehu..dulezite je, ze carka na testu zesilila a ze uz nekrvacis! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
4.8.11 13:50

ahoj holky :-) tak mam po OPU, jsem doma a polehávám, manža kolem mě běhá, no to je bájo :-D …máme 23 oocytů, tak jen doufat, aby přežily a krásně se vyvíjely.
Mono tobe velka gratulace, uz aby bylo za 14 dni a ja mohla taky jasat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital