Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Macina13
radči se v tom už nebudu pídit, at nejsem vytočená ![]()
@bobda A já dneska neusnu… A jstli jo, tak se mi bude zdát jen o protokolech.
To je mi zááááhada…
![]()
@baluuu8 jasný, vlítnu tam na ně
už dnes to chudák paní na infolince schytala
…! Já už se na to tak těším, že mi to nesmí zkazit a letošní rok stál opravdu za…, takže to potřebuju prolomit dobou zprávou
![]()
@baluuu8
to máš úplně stejné, jak jste si tu psaly o věku… Mě je 26let a mám krátký ![]()
@Macina13 té pojišťovny se nemusíš bát, zatím to vždycky stihli schválit. A já jsem dokonce teď u 2.pokusu šla na tu „zastavovací injekci“ (ta je u dlouhého protokolu) a ještě jsem ani žádost od pojišťovny neměla schválenou, sestřička řekla, ať si s tím nedělám hlavu, že se jim ještě nestalo, že by někoho zamítli
takže v pondělí jsem byla na zastavovačce a schválení dorazilo až další týden.
@Macina13 Chudák paní
Ále co!
Já už se taky strašně těším… Až uvidím porvé v životě dálnici tak se asi zblázním… ![]()
@baluuu8
Já jsem počítala, že se domluvíme na leden, ale tim jak se budou stěhovat, tak to nejspíš uskutečníme v prosinci. Nepočítala jsem, že to bude tak rychlé… Já snad na to nejsem ani připravená ![]()
@markyj toho se taky nebojím, ale vadí mi ten jejich přístup, že to tam mám už od 18.10. a ještě se nato ani nepodívali a paní si ještě odjela na dovolenou…
kdybych měla začínat příští týden, tak je tam jedu asi zaškrtit. Kdybych jim něco nezaplatila, tak to by se joooo hned ozvali.
Ahoj všem novým příchozím! Tedy ženské, vy jste upovídané, kdo to má stíhat číst ![]()
@bobda 2 roky a 10 měsíců… S doktorama od srpna. Absolvovala jsem 3 IUI…
@stiskoch Možná jsem to tu přehlédla - jaké jsou zatím pocity? co injekce - v pohodě?