IVF prosinec 2014

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13107
28.11.14 19:50

IVF prosinec 2014

Ahoj, je tu někdo koho čeká IVF v teď prosinci? Já včera vyfasovala stimulační protokol a injekce a léky a čekám na příští týden na MS :D
Ráda bych se dělila o všechny ty věci co přijdou s někým kdo je na tom podobně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30919
28.11.14 20:01

@Janice78 hned jsem si tipla, ze jsi zalozila diskuzi ty. Uzivej si to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
28.11.14 20:26
@Cuddy píše:
@Janice78 hned jsem si tipla, ze jsi zalozila diskuzi ty. Uzivej si to :)

ahoj :mrgreen: Napadlo mě zkusit „ulovit“ někoho, kdo bude teď stimulovat.. tak uvidíme, jestli se někdo přihlásí… :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
28.11.14 20:47

A počítá se někdo, kdo jde zítra na transfer, ale testovat bude v prosinci? :mrgreen: Já si stimulkou prošla minulý týden u potřetí… Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
28.11.14 20:55

@Martrich ahoj, úplně ti závidím, že už máš stimulaci a OPU za sebou! :D Teď tě čekají už jenom příjemný věci - vrácení mrňavky a čekání na test! :palec:

Pro mě je to první IVF a jsem z toho mírně řečeno na větvi…
Jsem zvědavá, jestli budu schopná si píchnout injekce a jak na ně budu reagovat, co mě čeká při odběru, jak se budou embrya vyvíjet… a vůbec… :oops:
Jak jsi snášela stimulaci? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
28.11.14 21:01

Já to poprvé snášela asi nejlíp a hned to vyšlo a mam syna. Na druhém jsem byla vloni v létě a to nic plus hromada ketů a nic. Tohle je poslední pokus o sourozence. Stimulka je v pohodě, pokud budeš mít pero, tak je to brnkačka. Mne to tedy píchal manžel, já jsem srab. Měla jsem puregon 300j. Opu bylo v úterý, 18 folikulů, 12 vajíček, 10 zralých. Dali jsme prodlouženou kultivaci a nějaké sledování embryí kamerou. Dnes už máme jen 4 lepší embrya, jedno prý hodně pěkné, tak to asi zítra zavedeme. Pro mne je vždy nejhorší to volání do laboratoře, kolik je embryí a pak poslední týden před testem. Do jakého Caru chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
28.11.14 21:15

@Martrich 18 folíků je hromada! :mrgreen: A zítra se zavede to jedno extra vydařené a klouček bude mít sourozence jak lusk! :mrgreen:
Já vyfasovala taky pero, budu si píchat Gonal.. chodím co CAR v Podolí.
Ta prodloužená kultivace je asi docela šikovná věc - taky to zvažujeme :think:
A kam chodíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
28.11.14 21:17

@Janice78 pokud je více embryí tak ano, nám hlavně doporučili tu kameru, primo vision. Embrya se sledují od samého začátku velice šetrně a podle toho najdou to nej. Ale tak uvidíš, co vám doporučí. A děkuji, mam už toho hodně za sebou a děkuji každý den bohu za našeho Kubíčka, sourozenec bude krásný bonus na víc.
Tobě moc držím palce, ať folíky krásně rostou. Jaký máš protokol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
28.11.14 21:20

@Martrich ty jo, o kameře jsem neslyšela, ale je to zajímavý… :think: Kloučka máte nádhernýho! :D
Protokol mám krátký, čekám na MS (někdy příští týden) a od 2DC si budu píchat… :oops: jsem na to mooooc zvědavá jak to dám ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
28.11.14 21:26

@Janice78 děkuji, je to zlobidlo, ale miláček. Určitě ti to také vyjde. Najdi si primo vision na netu. Já měla vždycky hodně embryí, ale spíš kvantita na úkor kvality. Teď jsme chtěli méně a vyšlo jich 9, dnes už tedy jen 4. TAké mam krátký, píchala jsem 10 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
28.11.14 21:38

@Janice78 Ahoj,
IVF jsem absolvovala vloni v říjnu, naštěstí úspěšně zadařilo se napoprvé a máme synka, ikdyž začátky byly hoodně drsný. Injekce jsem si píchala sama cca po 14dnech jsem se s tím smířila a konečně mi to i líp šlo. V těhotenství jsem si dokonce sama píchala inj. i do zadku, ale to už mě drželo nad vodou že jsem těhu. Držím palce ať vše dobře dopadne. Kdyby jsi se na něco chtěla zeptat, není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
29.11.14 08:57

@Geraldina To je skvělá zpráva, že se zadařilo napoprvé! :D A proč jsi si píchala injekce tak dlouho.. to asi bylo ještě něco jiného než jen stimulace…? :think:
Já mám takové to pero na stimulaci a jsem na sebe vážně zvědavá, jestli to dám - budu vás informovat! ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
3.12.14 19:42

Ahoj, tak se hlásím :-)
dnes mám 5. den stimulace, je to taky mé první IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
4.12.14 07:54
@lelis píše:
Ahoj, tak se hlásím :-)
dnes mám 5. den stimulace, je to taky mé první IVF.

Ahoj, mě včera dorazila MS, takže ode dneška budu stimulovat :D A protože je to taky mé 1. IVF, tak to bude veliká komedie :mrgreen: :mrgreen: Čím stimuluješ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
4.12.14 11:07

Holky, tak vám držím palce :hug:
@Janice78 ty začínáš stimulovat teď, vyjde ti to do Vánoc? U nás v Caru obvykle od 20. prosince zavřeno a šmitec… Stimulace dělají nejpozději od 2. prosince :think:
Já jsem v té nejhorší fázi, píchání, odběr a vše je mazec, ale ty dva týdny čekání, to je teprve psycho. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí