IVF prosinec 2014

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13107
4.12.14 11:22
@Martrich píše:
Holky, tak vám držím palce :hug:
@Janice78 ty začínáš stimulovat teď, vyjde ti to do Vánoc? U nás v Caru obvykle od 20. prosince zavřeno a šmitec… Stimulace dělají nejpozději od 2. prosince :think:
Já jsem v té nejhorší fázi, píchání, odběr a vše je mazec, ale ty dva týdny čekání, to je teprve psycho. :zed: :zed: :zed:

Ou je… a kdy se bude vědět? :think: :hug:
Já začnu s pícháním dneska, a do Vánoc to prý stihneme v pohodě… ale mám pocit, že jedou bez přestávky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
4.12.14 11:25

@Martrich musím se příští týden zeptat na tu kameru - jestli to má nějaký význam v našem případě… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
4.12.14 15:20
@lelis píše:
Ahoj, tak se hlásím :-)
dnes mám 5. den stimulace, je to taky mé první IVF.

a tak to brzo už půjdeš na nějaký kontrolní UTZ, že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
4.12.14 16:14

Stimuluju Gonalem a zítra si k němu začínam píchat Cetrotide, kontrolní UTZ byl včera, tak se mi to tam začíná klubat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
4.12.14 18:45
@lelis píše:
Stimuluju Gonalem a zítra si k němu začínam píchat Cetrotide, kontrolní UTZ byl včera, tak se mi to tam začíná klubat :)

tak to máme naprosto stejné preparáty! :mrgreen: Jen jsem dost pozadu, na UTZ jdu v úterý.
Už máš hotové předoperační vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.14 12:36

Ještě nemám, ty už jo? já jdu ještě v po na další UTZ, tak uvidím, jestli vůbec budu předoperační dělat, mělo by totiž být nejmíň půlroku staré a mně to možná vyjde, v červnu jsem totiž byla na laparce.
@Martrich - kdy budeš testovat?

• Citovat
  • Upravit
12134
5.12.14 16:41

Holky, testovat mam až za týden, určitě nebudu dřív. Ono důležitým ukazatelem bude, pokud nepřijde mrcha… Také radím netestovat, minule jsem měla biochemické, devátý den krásné //, jenže ta čárka se pomalu ztrácela a 14 den dušík a hcg 4. Bylo to pro mne horší, než kdybych měla od začátku bílý test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
5.12.14 17:01
@Anonymní píše:
Ještě nemám, ty už jo? já jdu ještě v po na další UTZ, tak uvidím, jestli vůbec budu předoperační dělat, mělo by totiž být nejmíň půlroku staré a mně to možná vyjde, v červnu jsem totiž byla na laparce.
@Martrich - kdy budeš testovat?

a pročpak jsi anonymní? :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
5.12.14 17:02
@Martrich píše:
Holky, testovat mam až za týden, určitě nebudu dřív. Ono důležitým ukazatelem bude, pokud nepřijde mrcha… Také radím netestovat, minule jsem měla biochemické, devátý den krásné //, jenže ta čárka se pomalu ztrácela a 14 den dušík a hcg 4. Bylo to pro mne horší, než kdybych měla od začátku bílý test…

tak to chápu, že zklamání muselo být dost nepříjemný… :hug:
Ale neboj se ničeho, tentokrát to určo dobře dopadne a pod stromeček bude kráááásný dárek! :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
5.12.14 17:05

Jinak hlásím, že druhou injekci Gonalu jsem si vpravila ani jsem nevěděla jak - vůbec to nebolí, ani modřina se mi po včerejším vpichu neudělala - takže jsem spokojena! :mrgreen:
Jen to zdraví by mohlo být lepší - mám pálení v krku a zanesené dutiny, takže když jsem si šla dneska pro předoperační vyšetření, tak mě praktický Dr. důrazně doporučil ležet doma a vymarodit to a na krev s močí a EKG půjdu až v úterý…
V úterý jdu taky do CAR na první UTZ, tak uvidíme co řeknou, že ještě vyšetření nebude… :nevim:
Jak se potom chodí na ty UTZ další během stimulace, nevíte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
5.12.14 17:20
@Martrich píše:
Holky, testovat mam až za týden, určitě nebudu dřív. Ono důležitým ukazatelem bude, pokud nepřijde mrcha… Také radím netestovat, minule jsem měla biochemické, devátý den krásné //, jenže ta čárka se pomalu ztrácela a 14 den dušík a hcg 4. Bylo to pro mne horší, než kdybych měla od začátku bílý test…

držím ti moc palce, já jsem při IUI radši ani netestovala, jsem si říkala, že by to pro mě bylo 2× zklamání, kdyby na testu nic a pak doktorka řekla, že nic.
@Janice78
jsem cosi zmáčkla a šup byla jsem anonym :-D
ty sis předtím nikdy nic nepíchala? já jsem z toho poprvé měla strach a teď bych mohla i zvířata očkovat :-D
horší je pro mě ta do stehna, dnes byla poprvé a to mi musel pomáhat manža, chudák, který jehly nedává :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
5.12.14 18:01

Holky děkuji, i vám držím palce :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
5.12.14 18:14

@lelis ne ne, injekci jsem si pichla poprvé v životě včera :D
a proč do stehna? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
5.12.14 18:18
@Janice78 píše:
@lelis ne ne, injekci jsem si pichla poprvé v životě včera :D
a proč do stehna? :think:

ještě dáš dvě a budeš profesionálka :-D to pero je v pohodě. Já jsem nafasovala k tomu Gonalu ještě Cetrotide, nejspíš to pak taky dostaneš, píchám to od 7. dne stimulky, tam už je to trochu alchymie jako u Pregnylu. Píchá se to, aby vajíčka měla pevný obal a předčasně nepraskla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
5.12.14 18:42
@lelis píše:
ještě dáš dvě a budeš profesionálka :-D to pero je v pohodě. Já jsem nafasovala k tomu Gonalu ještě Cetrotide, nejspíš to pak taky dostaneš, píchám to od 7. dne stimulky, tam už je to trochu alchymie jako u Pregnylu. Píchá se to, aby vajíčka měla pevný obal a předčasně nepraskla

přesně jak říkáš - mám to napsané ve stimulačním protokolu… a to je už normální jehla? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí