IVF prosinec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1582
12.12.14 06:56

Ahoj holky, můžu se přidat? Jsem 2.den po ET. Bude to buď vánoční nadělení nebo průser, tak doufám, že to první. :)
držím všem pěsti!
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
12.12.14 09:28

@miminkovo :D :D no tak to tak máme všichni, buď nadělení, nebo neskutečná depka přes Vánoce… já byla na KET 1.12. a mám pozitivní testík, včera jsem dělala další a čárka je trochu silnější, ale není úplně stejně silná jako ta testovací… nevíte kdy by měla být stejně silná :nevim: hrozně se bojím, že to skončí…
Ale jinak příznaky mám, spím jak o život - 12 hodin denně :lol:, mám hořko v puse, prsa asi o dvě čísla větší, zima… tak jsem ráda, že něco cítím… ale moje kamarádak necítila vůbec nic a teď je v 7 měsíci, takže ono to taky nic neznamená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
12.12.14 09:30

@Lenek to je supééér, moc gratuluji k duchovi, snad bude čárka sílit :D :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
12.12.14 10:21

@miminkovo vítej mezi námi… mně doktor taky slíbil Ježíška do bříška… tak taky čekám :lol: tak holky doufám, že budou od všech jen dobré zprávy a že to bude nakažlivé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
12.12.14 15:18
@miminkovo píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? Jsem 2.den po ET. Bude to buď vánoční nadělení nebo průser, tak doufám, že to první. :)
držím všem pěsti! :kytka:

ahoj, držíme palce - kdy budeš testit? :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
12.12.14 15:19
@Nikola 81 píše:
@miminkovo :D :D no tak to tak máme všichni, buď nadělení, nebo neskutečná depka přes Vánoce… já byla na KET 1.12. a mám pozitivní testík, včera jsem dělala další a čárka je trochu silnější, ale není úplně stejně silná jako ta testovací… nevíte kdy by měla být stejně silná :nevim: hrozně se bojím, že to skončí…
Ale jinak příznaky mám, spím jak o život - 12 hodin denně :lol:, mám hořko v puse, prsa asi o dvě čísla větší, zima… tak jsem ráda, že něco cítím… ale moje kamarádak necítila vůbec nic a teď je v 7 měsíci, takže ono to taky nic neznamená…

no tak tohle jestli nejsou jasný příznaky těhu, tak už nic! :mrgreen: :hug: :* :hug:
Ty žádnej test nepotřebuješ - je to jasný i tak! :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
12.12.14 15:20
@Therezka píše:
@miminkovo vítej mezi námi… mně doktor taky slíbil Ježíška do bříška… tak taky čekám :lol: tak holky doufám, že budou od všech jen dobré zprávy a že to bude nakažlivé :lol:

ano, ano, prosím nakazit - a pořádně! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
12.12.14 15:21

Dnes na kontrolním UTZ našel cca 18 vajíček, ale ještě nejsou pořádně zralé, takže prodlužujeme stimulaci o dva dny…
v pondělí půjdu na ještě jeden kontrolní UTZ a ve středu by mělo být OPU :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
12.12.14 15:30

@Janice78 :mrgreen: :mrgreen: myslíš? :hug: :hug: tak snad to dobře dopadne :hug: :andel: příští týden v úterý ráno jdu na krev a dám hned vědět, kolik bylo HCG :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
12.12.14 15:32

@Janice78 ty brďo 18 vajíček :dance: :dance: to je velká paráda!! to bude i hodně na mrazáčků :mrgreen: budu moc držet palce, aby se jich co nejvíc oplodnilo a chytlo! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
12.12.14 15:34
@Nikola 81 píše:
@Janice78 :mrgreen: :mrgreen: myslíš? :hug: :hug: tak snad to dobře dopadne :hug: :andel: příští týden v úterý ráno jdu na krev a dám hned vědět, kolik bylo HCG :andel:

s těmi příznaky co máš to bude hcg jak lusk! :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
12.12.14 15:34
@Nikola 81 píše:
@Janice78 ty brďo 18 vajíček :dance: :dance: to je velká paráda!! to bude i hodně na mrazáčků :mrgreen: budu moc držet palce, aby se jich co nejvíc oplodnilo a chytlo! :potlesk:

děkuju za podporu… uvidíme jak kvalitní budou… :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
12.12.14 17:45

Nikola 81
tak takový příznkay už bych taky ráda měla :D
to bude tutovka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
12.12.14 17:47
@Janice78 píše:
Dnes na kontrolním UTZ našel cca 18 vajíček, ale ještě nejsou pořádně zralé, takže prodlužujeme stimulaci o dva dny…
v pondělí půjdu na ještě jeden kontrolní UTZ a ve středu by mělo být OPU :D

To je moc pěkné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
12.12.14 17:49

Nakonec mě čeká KET až v půli ledna :,( bez hormonů mám hraniční sliznici a prej by to byl zbytečný risk, tak poslechnu zatnu zuby a vydržím. Tak jsem se těšila, že by to třeba už ted šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí