Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, můžu se přidat? Jsem 2.den po ET. Bude to buď vánoční nadělení nebo průser, tak doufám, že to první. ![]()
držím všem pěsti!
![]()
@miminkovo
no tak to tak máme všichni, buď nadělení, nebo neskutečná depka přes Vánoce… já byla na KET 1.12. a mám pozitivní testík, včera jsem dělala další a čárka je trochu silnější, ale není úplně stejně silná jako ta testovací… nevíte kdy by měla být stejně silná
hrozně se bojím, že to skončí…
Ale jinak příznaky mám, spím jak o život - 12 hodin denně
, mám hořko v puse, prsa asi o dvě čísla větší, zima… tak jsem ráda, že něco cítím… ale moje kamarádak necítila vůbec nic a teď je v 7 měsíci, takže ono to taky nic neznamená…
@Lenek to je supééér, moc gratuluji k duchovi, snad bude čárka sílit
![]()
@miminkovo vítej mezi námi… mně doktor taky slíbil Ježíška do bříška… tak taky čekám
tak holky doufám, že budou od všech jen dobré zprávy a že to bude nakažlivé ![]()
@miminkovo píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? Jsem 2.den po ET. Bude to buď vánoční nadělení nebo průser, tak doufám, že to první.
držím všem pěsti!
ahoj, držíme palce - kdy budeš testit?
![]()
@Nikola 81 píše:
@miminkovo![]()
no tak to tak máme všichni, buď nadělení, nebo neskutečná depka přes Vánoce… já byla na KET 1.12. a mám pozitivní testík, včera jsem dělala další a čárka je trochu silnější, ale není úplně stejně silná jako ta testovací… nevíte kdy by měla být stejně silná
hrozně se bojím, že to skončí…
Ale jinak příznaky mám, spím jak o život - 12 hodin denně, mám hořko v puse, prsa asi o dvě čísla větší, zima… tak jsem ráda, že něco cítím… ale moje kamarádak necítila vůbec nic a teď je v 7 měsíci, takže ono to taky nic neznamená…
no tak tohle jestli nejsou jasný příznaky těhu, tak už nic!
![]()
Ty žádnej test nepotřebuješ - je to jasný i tak!
![]()
@Therezka píše:
@miminkovo vítej mezi námi… mně doktor taky slíbil Ježíška do bříška… tak taky čekámtak holky doufám, že budou od všech jen dobré zprávy a že to bude nakažlivé
ano, ano, prosím nakazit - a pořádně! ![]()
Dnes na kontrolním UTZ našel cca 18 vajíček, ale ještě nejsou pořádně zralé, takže prodlužujeme stimulaci o dva dny…
v pondělí půjdu na ještě jeden kontrolní UTZ a ve středu by mělo být OPU ![]()
@Janice78
myslíš?
tak snad to dobře dopadne
příští týden v úterý ráno jdu na krev a dám hned vědět, kolik bylo HCG ![]()
@Janice78 ty brďo 18 vajíček
to je velká paráda!! to bude i hodně na mrazáčků
budu moc držet palce, aby se jich co nejvíc oplodnilo a chytlo! ![]()
@Nikola 81 píše:
@Janice78![]()
myslíš?
![]()
tak snad to dobře dopadne
![]()
příští týden v úterý ráno jdu na krev a dám hned vědět, kolik bylo HCG
s těmi příznaky co máš to bude hcg jak lusk!
![]()
@Nikola 81 píše:
@Janice78 ty brďo 18 vajíček![]()
to je velká paráda!! to bude i hodně na mrazáčků
budu moc držet palce, aby se jich co nejvíc oplodnilo a chytlo!
děkuju za podporu… uvidíme jak kvalitní budou…
![]()
Nikola 81
tak takový příznkay už bych taky ráda měla ![]()
to bude tutovka ![]()
@Janice78 píše:
Dnes na kontrolním UTZ našel cca 18 vajíček, ale ještě nejsou pořádně zralé, takže prodlužujeme stimulaci o dva dny…
v pondělí půjdu na ještě jeden kontrolní UTZ a ve středu by mělo být OPU
To je moc pěkné ![]()
Nakonec mě čeká KET až v půli ledna
bez hormonů mám hraniční sliznici a prej by to byl zbytečný risk, tak poslechnu zatnu zuby a vydržím. Tak jsem se těšila, že by to třeba už ted šlo.