Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lelis píše:úplná paráda - než člověk nakrmí kočky, má po OPU…
dnes úplně v poho, sem tam ještě něco cítím, ale už dobré, tak se toho nemusíš bát
a narkoza super, sestřička mi popřála dobrou noc a mně se zdálo, že krmím mé kočky, no a když měbudili, tak jsem jim tam něco mlela, že dobré, že už je mám nakrmené![]()
@Therezka píše:
tak to s tím mým se vždycky pobavím…každá prohlídka začíná se slovy, TAK POJDTE…PODÍVÁME SE NA TEN VÁŠ PODVOZEK
Tak to mě hodně pobavilo ![]()
@miminkovo ahoj, tys byla na ET ve středu?
Já taky
čtu, že nebudeš testovat, na kdy jsi objednaná na krev?
@bibous jůů - další co už to má za sebou..
Já jsem tu jediná „opožděná“ ![]()
Tak to na Štědrý den budete vědět… já vám všem tak závidííím!
![]()
@Janice78 jj Štědrý den je přesně 14 dní od ET
ale na krev jsem objednaná na 23.12., pak tam asi moc nebudou…
Snad bude tedy pěkný vánoční dárek, ne zkažené Vánoce ![]()
Zaváděli mi 2 embrya, tak jsem zvědavá, jestli aspoň jedno u mě bude chtít zůstat…
@lelis jé, my jsme na tom úplně stejně!
stejný den opu a já taky chodím do Zlína ![]()
teda, popletla jsem to! Tys měla opu v den, kdy ja jsem měla transfer…
Příspěvek upraven 13.12.14 v 10:12
Ahojda, pokud se můžu přidat, také tím teď procházím. Včera jsem měla první kontrolu po ET a test pozitivní. Teď čekáme na srdíčko, ale to se uvidí až po svátcích. Zatím je to taková naše buňka, ke které každý den promlouvám:) Bohužel to mám ale rizikový:-/ protože mám hormonální poruchu, která není moc obvyklá, takže doktoři nedokážou přesně říct, jestli se jim to podaří udržet nebo ne. Ale já našemu bojovníčkovi věřím a zatím nechci myslet na nic špatného..
@bibous píše:
@lelis jé, my jsme na tom úplně stejně!
stejný den opu a já taky chodím do Zlína![]()
teda, popletla jsem to! Tys měla opu v den, kdy ja jsem měla transfer…
Příspěvek upraven 13.12.14 v 10:12
třeba jsme se potkaly na chodbě ![]()
@bibous píše:
@Janice78 jj Štědrý den je přesně 14 dní od ETale na krev jsem objednaná na 23.12., pak tam asi moc nebudou…
Snad bude tedy pěkný vánoční dárek, ne zkažené Vánoce
Zaváděli mi 2 embrya, tak jsem zvědavá, jestli aspoň jedno u mě bude chtít zůstat…
určitě jo - na Vánoce je na to snad i nárok, no ne?
![]()
@bibous píše:
@Janice78 jj Štědrý den je přesně 14 dní od ETale na krev jsem objednaná na 23.12., pak tam asi moc nebudou…
Snad bude tedy pěkný vánoční dárek, ne zkažené Vánoce
bylo to první IVF? ![]()
@Aja01 píše:
Ahojda, pokud se můžu přidat, také tím teď procházím. Včera jsem měla první kontrolu po ET a test pozitivní. Teď čekáme na srdíčko, ale to se uvidí až po svátcích. Zatím je to taková naše buňka, ke které každý den promlouvám:) Bohužel to mám ale rizikový:-/ protože mám hormonální poruchu, která není moc obvyklá, takže doktoři nedokážou přesně říct, jestli se jim to podaří udržet nebo ne. Ale já našemu bojovníčkovi věřím a zatím nechci myslet na nic špatného..
ahoj, moc gratuluju k pozitivitě!!!
![]()
Neboj se ničeho, mysli pozitivně a odpočívej - a vyjde to!
![]()
@Janice78 no, můj první transfer. První IVF skončilo po opu, po pgd nám nezůstalo žádné embryo k přenosu. Měla jsem při první stimulaci malo vajíček, jen 4.
Po téhle stimulaci jsem mela 11 vajíček, ale PK a pgd přežily jen 3 embryjka, 2 mám v sobě a 1 mrazime ![]()