IVF prosinec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
499
15.12.14 16:55

@miminkovo jo a zda se mi, jestli nemam lehce zvysenou teplotu, ale vubec nevim, co by to mohlo znamenat :-D zvlast kdyz jsem pred et byla trosku nachlazena, tak buhvi, jestli se to nevraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
15.12.14 17:20

@bibous možná je dobré, že mám kašel, nakecám jim, že jsem na antibiotikách, proto vůbec nepiju. Naše večírky bývají divoké, tak se z toho musím vykroutit malou lží… :x :mrgreen:
@Janice78 tak tfuj tfuj! Ať je pěkná a kvalitní úrodička! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
15.12.14 17:25

@bibous Já byla taky před ET týden doma s chřipkou. To je tím počasím (střídání), a hormonama taky je tělo rozhozené. A může to být i těhotenský příznak - mírně zvýšená teplota (37 a něco) jsem někde četla, ve více zdrojích! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
15.12.14 22:05

@miminkovo a to je tvé první ivf? a kam vůbec chodíš? (promiň jestli jsem moc zvědavá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
16.12.14 09:30
@Janice78 píše:
dopadlo to dobře - dneska poslední injekce Cetrotide, ve 21h si mám píchnout Ovitrelle, zítra nic a ve středu ráno nastupujeme s mužíčkem do CAR na OPU :mrgreen:

Tak to je super, ted už to bude fofr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
16.12.14 09:47

@Janice78 tak uz mas snad po injekcich :-D a mas to za sebou :dance: jak se citis?
ja uz mam drobecka v sobe, tak jsem se na včerejšek těšila a ráno mě vzbudila megabolest napravo, děs, tak jsem se úplně bála, že nebude transfer, ale vše dobře dopadlo, až na to, že mám OHSS :-( ale dnes je to už lepší, pravý vaječník se zbláznil a už má 12cm, tak jsem vyfasovala injekce Fraxiparine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
16.12.14 09:56
@Vena123 píše:
Tak to je super, ted už to bude fofr :)

už se těším až bude po OPU - to už mi bude hej! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
16.12.14 09:57
@lelis píše:
@Janice78 tak uz mas snad po injekcich :-D a mas to za sebou :dance: jak se citis?
ja uz mam drobecka v sobe, tak jsem se na včerejšek těšila a ráno mě vzbudila megabolest napravo, děs, tak jsem se úplně bála, že nebude transfer, ale vše dobře dopadlo, až na to, že mám OHSS :-( ale dnes je to už lepší, pravý vaječník se zbláznil a už má 12cm, tak jsem vyfasovala injekce Fraxiparine

ano, včera jsem píchla ve 21h Ovitrelle a tím by to mělo skončit.. dneska je mi dobře - vaječníky cítím jen nepatrně, ale musím pít kvanta vody - jak nepiju, je mi zle od žaludku :think:
Tak se prostě prolévám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
16.12.14 09:59
@lelis píše:

na to OHSS se přišlo kdy? 8o Při OPU nebo až později? :think:
Tak snad ty injekce pomůžou!!! :hug:
A jaký máš pocit s mrňavkou v břiše?! :mrgreen: :hug: :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
16.12.14 10:01

@lelis no ale 12cm vaječník… bolí to? :think: :oops: :oops: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
16.12.14 10:03
@Janice78 píše:
na to OHSS se přišlo kdy? 8o Při OPU nebo až později? :think:
Tak snad ty injekce pomůžou!!! :hug:
A jaký máš pocit s mrňavkou v břiše?! :mrgreen: :hug: :* :hug:

OHSS přišlo až po OPU, teda já se pořád do včerejška cítila bez problému a o žádném OHSS jsem ani nepřemýšlela, tak asi vaječník začal do něčeho narážet, že se to včera tak rozjelo.
Jinak mrňavku pořád ukecávám, ať začne u mě kempovat a rozbalí stan :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
16.12.14 10:44
@lelis píše:
OHSS přišlo až po OPU, teda já se pořád do včerejška cítila bez problému a o žádném OHSS jsem ani nepřemýšlela, tak asi vaječník začal do něčeho narážet, že se to včera tak rozjelo.
Jinak mrňavku pořád ukecávám, ať začne u mě kempovat a rozbalí stan :-D

aha.. já myslela, že OHSS se rozjede během stimulace 8o… a ono to prudí ještě dávno po…!!! :cert:
No je fakt na houby :roll: a ty injekce - pociťuješ zlepšení? :hug: :hug: :hug:

Jasánek, že u tebe mrňavka zakotví - jak jinak! :mrgreen: :hug: :* :hug: ale domlouvat mu nepřestávej ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
16.12.14 11:12

Ahojky ženy, zítra se budu testovat…máte osvědčený nějaký test, který je s velkou citlivosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
16.12.14 11:18
@Therezka píše:
Ahojky ženy, zítra se budu testovat…máte osvědčený nějaký test, který je s velkou citlivosti?

doporučit lze testy od Dr. Maxe, naproti tomu nedoporučuju Mamatest, rád hází duchy.. :think:

Držíme pěsti!!! :D :hug: :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
16.12.14 11:23

@Janice78 díky moc…snad to klapne…zítra budu 14. den a vydržela jsem to celou dobu bez testu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí