Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@miminkovo jo a zda se mi, jestli nemam lehce zvysenou teplotu, ale vubec nevim, co by to mohlo znamenat
zvlast kdyz jsem pred et byla trosku nachlazena, tak buhvi, jestli se to nevraci
@bibous možná je dobré, že mám kašel, nakecám jim, že jsem na antibiotikách, proto vůbec nepiju. Naše večírky bývají divoké, tak se z toho musím vykroutit malou lží…
![]()
@Janice78 tak tfuj tfuj! Ať je pěkná a kvalitní úrodička! ![]()
@bibous Já byla taky před ET týden doma s chřipkou. To je tím počasím (střídání), a hormonama taky je tělo rozhozené. A může to být i těhotenský příznak - mírně zvýšená teplota (37 a něco) jsem někde četla, ve více zdrojích! ![]()
@miminkovo a to je tvé první ivf? a kam vůbec chodíš? (promiň jestli jsem moc zvědavá)
@Janice78 píše:
dopadlo to dobře - dneska poslední injekce Cetrotide, ve 21h si mám píchnout Ovitrelle, zítra nic a ve středu ráno nastupujeme s mužíčkem do CAR na OPU
Tak to je super, ted už to bude fofr ![]()
@Janice78 tak uz mas snad po injekcich
a mas to za sebou
jak se citis?
ja uz mam drobecka v sobe, tak jsem se na včerejšek těšila a ráno mě vzbudila megabolest napravo, děs, tak jsem se úplně bála, že nebude transfer, ale vše dobře dopadlo, až na to, že mám OHSS
ale dnes je to už lepší, pravý vaječník se zbláznil a už má 12cm, tak jsem vyfasovala injekce Fraxiparine
@Vena123 píše:
Tak to je super, ted už to bude fofr
už se těším až bude po OPU - to už mi bude hej! ![]()
@lelis píše:
@Janice78 tak uz mas snad po injekcicha mas to za sebou
jak se citis?
ja uz mam drobecka v sobe, tak jsem se na včerejšek těšila a ráno mě vzbudila megabolest napravo, děs, tak jsem se úplně bála, že nebude transfer, ale vše dobře dopadlo, až na to, že mám OHSSale dnes je to už lepší, pravý vaječník se zbláznil a už má 12cm, tak jsem vyfasovala injekce Fraxiparine
ano, včera jsem píchla ve 21h Ovitrelle a tím by to mělo skončit.. dneska je mi dobře - vaječníky cítím jen nepatrně, ale musím pít kvanta vody - jak nepiju, je mi zle od žaludku ![]()
Tak se prostě prolévám ![]()
@lelis píše:
@Janice78 tak uz mas snad po injekcicha mas to za sebou
jak se citis?
ja uz mam drobecka v sobe, tak jsem se na včerejšek těšila a ráno mě vzbudila megabolest napravo, děs, tak jsem se úplně bála, že nebude transfer, ale vše dobře dopadlo, až na to, že mám OHSSale dnes je to už lepší, pravý vaječník se zbláznil a už má 12cm, tak jsem vyfasovala injekce Fraxiparine
na to OHSS se přišlo kdy?
Při OPU nebo až později? ![]()
Tak snad ty injekce pomůžou!!! ![]()
A jaký máš pocit s mrňavkou v břiše?!
![]()
@Janice78 píše:
na to OHSS se přišlo kdy?Při OPU nebo až později?
Tak snad ty injekce pomůžou!!!
A jaký máš pocit s mrňavkou v břiše?!![]()
![]()
![]()
OHSS přišlo až po OPU, teda já se pořád do včerejška cítila bez problému a o žádném OHSS jsem ani nepřemýšlela, tak asi vaječník začal do něčeho narážet, že se to včera tak rozjelo.
Jinak mrňavku pořád ukecávám, ať začne u mě kempovat a rozbalí stan ![]()
@lelis píše:
OHSS přišlo až po OPU, teda já se pořád do včerejška cítila bez problému a o žádném OHSS jsem ani nepřemýšlela, tak asi vaječník začal do něčeho narážet, že se to včera tak rozjelo.
Jinak mrňavku pořád ukecávám, ať začne u mě kempovat a rozbalí stan
aha.. já myslela, že OHSS se rozjede během stimulace
… a ono to prudí ještě dávno po…!!! ![]()
No je fakt na houby
a ty injekce - pociťuješ zlepšení?
![]()
Jasánek, že u tebe mrňavka zakotví - jak jinak!
ale domlouvat mu nepřestávej
![]()
Ahojky ženy, zítra se budu testovat…máte osvědčený nějaký test, který je s velkou citlivosti?
@Therezka píše:
Ahojky ženy, zítra se budu testovat…máte osvědčený nějaký test, který je s velkou citlivosti?
doporučit lze testy od Dr. Maxe, naproti tomu nedoporučuju Mamatest, rád hází duchy.. ![]()
Držíme pěsti!!!
![]()
@Janice78 díky moc…snad to klapne…zítra budu 14. den a vydržela jsem to celou dobu bez testu ![]()