IVF prosinec 2014

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
13.12.14 15:35

@lelis Nám se taky první IVF nepovedlo a to nám doktor po celou dobu stimulace říkal, že to kráně roste a že vajíčka mít budeme. Po OPU ale přišel šok - nebyla žádná vajíčka, prostě tělo nereagovalo na vyvolávačku a nespustilo ovulaci - chyba v diagnostice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
13.12.14 16:25
@miminkovo píše:
jj, já jdu na krev 23.12. A ty?

taky! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
13.12.14 17:40

@bibous Jé, hezký! :) A jak ti je? Mně nějak divně. Zima, vedro, blbě, ale to je z těch hormonů, nesnáším je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
13.12.14 17:40

Najde se tu některá štastná, která má z KETu dvojčátka? Při ET (1 IVF) mi Mudr doporučoval 1 embryo, že zatím není důvod dávat dvě. Ale při KETu zase 2 doporučuje, že šance na uchycení obou je podstatně nižší :roll:. Ne že bych za dvojčátka nebyla štastná jak blecha, ale raději bych tu rodinku rozšiřovala postupně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
14.12.14 08:32
@Anonymní píše:
@Aja01 já nevím, je to slabé a růžové. Jsem z toho v pr… :,( Mně nic takového v CARu neříkali.

Ahoj, mám kamarádku, která byla na ET a začala slabě krvácet - rozbrečela se, protože si myslela, že to zase nevyšlo… a za pár dní měla pozitivní test… Může to totiž taky znamenat, že se to embryo uhnizďuje… budu ti moc držet palce, snad to bude tahle varianta!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
14.12.14 08:36
@Aja01 píše:
@Nikola 81 To ti řekli jako příčinu, tu hyperaktivní imunitu? A dá se proti tomu něco dělat? Taky ti držím pěsti, jednou to určitě vyjít musí!

Ahoj Ajo, jo, to mi řekli, ale ne hned. Šla jsem až po roce na vyšetření imunity, proč o ten plod pořád přicházím. Chodila jsem v Podolí k Dr. Madarovi a potom na Karlák k Dr. Malíčkové. Léčí se to víceméně všude stejně - kortikoidy - 5mg - 20 mg Prednisonu a sexuální abstinence po několik měsíců. Mají to často páry, které jsou spolu dlouhodobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
14.12.14 11:33

@miminkovo mně je pořád spíš docela zima. Pořád chodím doma ve svetru nebo v mikině, což jsem nikdy předtím nedělala.
A to břicho skoro pořád tak trošku cítím, buď je dost nafouklé, nebo tak trošku pobolívá, nebo mě v něm občas i píchne.
A máš zavedené jedno nebo dvě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
14.12.14 12:36

@bibous mám dvě, a ty? Dnes už mám takový bolesti jako před MS, tak mi je z toho na nic. :,( :,( :,( Chodím každých 5 min. koukat na záchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
14.12.14 19:07

@miminkovo jo, dneska jsem byla na rodinné návštěvě a teda jednu chvíli mě chytla úplně taková jako-menstruační křeč… Ale četla jsem si o tom na internetu a řekla bych, že je to celkem běžné a snažím se tím neznepokojovat. Dokonce některé ženské zhruba v období, kdy jsme teď my, lehce špiní a to může být uhnizďování, takže hlavně v klidu :)
já se snažím nevyšilovat a taky žít v podstatě normálním životem. Samozřejmě nic netahám, nesportuju, ale jinak se moc neomezuju…
Snad tím nijak miminům neublížím - taky mi zaváděli dvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
15.12.14 06:46

@bibous tyjo, tak já začala špinit. :?: Kéž by to bylo, jak říkáš. Strašně bojím. Snažím se nešílet, no… :lol:
Tak si držme palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
15.12.14 10:27

@miminkovo aha… tak drzim pesti, at to nic neni. nic krome zavrtavani :)
a co beres? ja crinone, anopyrin a prednison

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
15.12.14 16:35

@bibous no, dnes jsem zas trošku špinila… :,( Ale momentálně už asi 3 hodiny nic… Už mi to fakt leze na mozek. Ještě mi začal pěknej kašel, což je dost blbý a nemůžu na to nic brát… :nevim: Strašně bojím… Možná jedno odešlo? :,( Furt se mi chce brečet, snažím se na to nemyslet, normálně chodím do práce a funguji jak se dá… A ty?
Já beru estrofem a utrogestan.
Ve středu máme vánoční večírek a všichni se těší, jak se prý ožereme. :roll: Asi se hodím marod… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
15.12.14 16:38

Janice78 jak dopadl UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
15.12.14 16:42

@miminkovo spineni nic neznamena, bud fakt v klidu… s tim kaslem jsi mi pripomnela - kolegyne dnes dosla do prace a ze ji skrabe v krku :? no tak v prubehu dne se z toho vyklubalo kaslani, smrkani, pcikani. vyborne prostredi :evil: uz citim krk taky. bych strilela…
ja zatim nespinim a nic na sobe nepozoruju, ale nepovazuju to ani za dobre ani za spatne znameni. proste cas ukaze… :) porad brisko obcas popichne nebo zaboli… joo vanocni vecirky, to ted bude same vysvetlovani, proc nepijes :-D ja radsi vsude jezdim autem, to he neprustrelna vymluva… a co teprv Silvestr, to bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
15.12.14 16:50
@lelis píše:
Janice78 jak dopadl UTZ?

dopadlo to dobře - dneska poslední injekce Cetrotide, ve 21h si mám píchnout Ovitrelle, zítra nic a ve středu ráno nastupujeme s mužíčkem do CAR na OPU :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí