Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Therezka píše:
@Janice78 díky moc…snad to klapne…zítra budu 14. den a vydržela jsem to celou dobu bez testu
no tak hurá na to!
![]()
@Janice78 věř mi, že si nic víc nepřeju…ale zároveň se i bojím výsledku ![]()
@Therezka píše:
@Janice78 věř mi, že si nic víc nepřeju…ale zároveň se i bojím výsledku
@Therezka píše:
Ahojky ženy, zítra se budu testovat…máte osvědčený nějaký test, který je s velkou citlivosti?
jsi borka, žes vydržela
držím všechno, co jde ![]()
@Janice78 píše:
aha.. já myslela, že OHSS se rozjede během stimulace… a ono to prudí ještě dávno po…!!!
No je fakt na houbya ty injekce - pociťuješ zlepšení?
![]()
![]()
Jasánek, že u tebe mrňavka zakotví - jak jinak!
![]()
![]()
![]()
ale domlouvat mu nepřestávej
![]()
ještě jsem nepichala
až odpo, ale ta injekce je proti tromboze, doktor říkal, že se to ještě klidně může rozjet, dnes mám naštěstí klid, ležím a nic nebolí, tak třeba to bylo včera tak hrozné i z nervů, jsem se bála, kolik mrňousků přežije kultivaci. v papírech mám, že jsem poučena o možném rozvoji pozdní OHSS, jestli se to uchytí, že si ještě můžu užít, ale co bych nevytrpěla ![]()
@lelis píše:
jsi borka, žes vydrželadržím všechno, co jde
já bych 14 dnů nevydržela, to vím jistě ![]()
@Therezka budu držet palce
často doporučují Mama test, ale z mé zkušenosti je lepší Lady Max test od Dr. Maxe - takový růžový. Mně ukázal asi o dva dny dříve než Mama test… tak tfuj tfuj, ať to dobře dopadne!! ![]()
@Janice78 píše:
@lelis a kolikadenní kultivaci jste měli?
máme 5ti denni embryjka, nakonec to dopadlo dobře, z 6 oplozených, to zvládlo 5, tak máme ještě 4 mrazáčky ![]()
@Janice78 Ahoj, tak to už je transferek za pár
, já měla 5-ti denní kultivaci a transfer blastocysty. Jinak po odebrání vajíček jsem taky trochu cítila břicho… jenom jsem ležela, chodila v předklonu… samotné odebrání vajíček je ok, ale pak je to trochu nepříjemné… ale zase ne u všech, někdo to má úplně v pohodě ![]()
@Nikola 81 píše:
@Therezka budu držet palcečasto doporučují Mama test, ale z mé zkušenosti je lepší Lady Max test od Dr. Maxe - takový růžový. Mně ukázal asi o dva dny dříve než Mama test… tak tfuj tfuj, ať to dobře dopadne!!
Mama test prý hází duchy.. tak radši Dr. Maxe! ![]()
@lelis píše:
máme 5ti denni embryjka, nakonec to dopadlo dobře, z 6 oplozených, to zvládlo 5, tak máme ještě 4 mrazáčky
je to takový uklidnění, že je něco v rezervě, že
![]()
Ale určo nebudou potřeba
![]()
Holky, já jdu zítra ráno na krev
tak snad to dobře dopadne
čárky na testu mám obě už stejně silné… tak to je asi dobré znamení, co se hormonu týče… ![]()
@Nikola 81 píše:
@Janice78 Ahoj, tak to už je transferek za pár, já měla 5-ti denní kultivaci a transfer blastocysty. Jinak po odebrání vajíček jsem taky trochu cítila břicho… jenom jsem ležela, chodila v předklonu… samotné odebrání vajíček je ok, ale pak je to trochu nepříjemné… ale zase ne u všech, někdo to má úplně v pohodě
no zítra bude OPU.. a dneska vaječníky už pěkně tlačejí.. ![]()
Tak jsem zvědavá, co se mnou zítra budou dělat v CAR ![]()
@Nikola 81 píše:
Holky, já jdu zítra ráno na krev![]()
tak snad to dobře dopadne
čárky na testu mám obě už stejně silné… tak to je asi dobré znamení, co se hormonu týče…
haháááá
tak to je to nejlepší znamení!!!
![]()