IVF prosinec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13107
16.12.14 11:25
@Therezka píše:
@Janice78 díky moc…snad to klapne…zítra budu 14. den a vydržela jsem to celou dobu bez testu :D

no tak hurá na to! :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
16.12.14 11:30

@Janice78 věř mi, že si nic víc nepřeju…ale zároveň se i bojím výsledku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
16.12.14 11:47
@Therezka píše:
@Janice78 věř mi, že si nic víc nepřeju…ale zároveň se i bojím výsledku :roll:
:mrgreen: to chápu, že si nic nepřeješ víc :mrgreen: :hug: :* :hug:
Ale po čtrnácti dnech už to budou dálnice jak do Brna! :mrgreen: :hug: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
16.12.14 12:21
@Therezka píše:
Ahojky ženy, zítra se budu testovat…máte osvědčený nějaký test, který je s velkou citlivosti?

jsi borka, žes vydržela :-) držím všechno, co jde  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
16.12.14 12:24
@Janice78 píše:
aha.. já myslela, že OHSS se rozjede během stimulace 8o… a ono to prudí ještě dávno po…!!! :cert:
No je fakt na houby :roll: a ty injekce - pociťuješ zlepšení? :hug: :hug: :hug:Jasánek, že u tebe mrňavka zakotví - jak jinak! :mrgreen: :hug: :* :hug: ale domlouvat mu nepřestávej ;) :jazyk:

ještě jsem nepichala :oops: až odpo, ale ta injekce je proti tromboze, doktor říkal, že se to ještě klidně může rozjet, dnes mám naštěstí klid, ležím a nic nebolí, tak třeba to bylo včera tak hrozné i z nervů, jsem se bála, kolik mrňousků přežije kultivaci. v papírech mám, že jsem poučena o možném rozvoji pozdní OHSS, jestli se to uchytí, že si ještě můžu užít, ale co bych nevytrpěla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
16.12.14 12:36
@lelis píše:
jsi borka, žes vydržela :-) držím všechno, co jde :lol:

já bych 14 dnů nevydržela, to vím jistě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
16.12.14 12:37

@lelis a kolikadenní kultivaci jste měli? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
16.12.14 12:39

@Therezka budu držet palce :-) často doporučují Mama test, ale z mé zkušenosti je lepší Lady Max test od Dr. Maxe - takový růžový. Mně ukázal asi o dva dny dříve než Mama test… tak tfuj tfuj, ať to dobře dopadne!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
16.12.14 12:40
@Janice78 píše:
@lelis a kolikadenní kultivaci jste měli? :think:

máme 5ti denni embryjka, nakonec to dopadlo dobře, z 6 oplozených, to zvládlo 5, tak máme ještě 4 mrazáčky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
16.12.14 12:41

@Janice78 Ahoj, tak to už je transferek za pár :-), já měla 5-ti denní kultivaci a transfer blastocysty. Jinak po odebrání vajíček jsem taky trochu cítila břicho… jenom jsem ležela, chodila v předklonu… samotné odebrání vajíček je ok, ale pak je to trochu nepříjemné… ale zase ne u všech, někdo to má úplně v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
16.12.14 12:45
@Nikola 81 píše:
@Therezka budu držet palce :-) často doporučují Mama test, ale z mé zkušenosti je lepší Lady Max test od Dr. Maxe - takový růžový. Mně ukázal asi o dva dny dříve než Mama test… tak tfuj tfuj, ať to dobře dopadne!! :andel:

Mama test prý hází duchy.. tak radši Dr. Maxe! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
16.12.14 12:46
@lelis píše:
máme 5ti denni embryjka, nakonec to dopadlo dobře, z 6 oplozených, to zvládlo 5, tak máme ještě 4 mrazáčky :srdce:

je to takový uklidnění, že je něco v rezervě, že :hug: :* :hug:
Ale určo nebudou potřeba :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
16.12.14 12:48

Holky, já jdu zítra ráno na krev 8o :lol: tak snad to dobře dopadne :-) čárky na testu mám obě už stejně silné… tak to je asi dobré znamení, co se hormonu týče… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
16.12.14 12:49
@Nikola 81 píše:
@Janice78 Ahoj, tak to už je transferek za pár :-), já měla 5-ti denní kultivaci a transfer blastocysty. Jinak po odebrání vajíček jsem taky trochu cítila břicho… jenom jsem ležela, chodila v předklonu… samotné odebrání vajíček je ok, ale pak je to trochu nepříjemné… ale zase ne u všech, někdo to má úplně v pohodě :hug:

no zítra bude OPU.. a dneska vaječníky už pěkně tlačejí.. :roll:
Tak jsem zvědavá, co se mnou zítra budou dělat v CAR :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
16.12.14 12:49
@Nikola 81 píše:
Holky, já jdu zítra ráno na krev 8o :lol: tak snad to dobře dopadne :-) čárky na testu mám obě už stejně silné… tak to je asi dobré znamení, co se hormonu týče… :lol:

haháááá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to je to nejlepší znamení!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug: :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí