Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janice78 no muj tatinek me premlouva, at udelam test uz zitra. ale ja chci pockat na nedeli rano… at he vysledek trosku jasnejsi. a mam z toho taky trosku strach… co tam bude nebo nebude…
@Nikola 81 ahoj, krásná hodnota. Kolikátý den po et si ji měla?
@Lenek Ahoj děkuju
sestřička to taky říkala, že je krásně pozitivní
… byla jsem 16 den po transferu… ono se to pak každý den nejspíš zdvojnásobuje, takže 14 den bych taky třeba měla 500…
@Janice78 no vítej zpátky
já už si dělala starosti, jestli ti tam neublížili ![]()
Tak to je super, že jich je zatím pět, držím palce, ať všechny vydrží
a za pár dní transferek!
@bibous píše:
@Janice78 no muj tatinek me premlouva, at udelam test uz zitra. ale ja chci pockat na nedeli rano… at he vysledek trosku jasnejsi. a mam z toho taky trosku strach… co tam bude nebo nebude…
to docela chápu.. tak uvidíš jak to budeš pociťovat
![]()
@Nikola 81 píše:
@Janice78 no vítej zpátkyjá už si dělala starosti, jestli ti tam neublížili
Tak to je super, že jich je zatím pět, držím palce, ať všechny vydržía za pár dní transferek!
děkuju ![]()
zítra budu zase volat do CAR, tak dám vědět ![]()
@Janice78 já myslím, že asi týden
ale já měla k tomu další zdravotní problémy a dostávala další a další léky… tak už pak nevím, co bylo z toho odběru ![]()
@Nikola 81 týden, to snad ne?!
To tě bolelo až do ET a ještě potom… ![]()
@Janice78 píše:
Holky jak dlouho po OPU vás bolelo břicho (vaječníky)?
já jsem byla jako ty ve středu, vpátek už to bolelo míň a v sobotu ráno víc, to jsem se napila a šlajsem ještě spat a pakúplně OK až do pondělí, kdy se rozjel ten OHSS, ale od ETu už mám zase klid ![]()
@lelis píše:
já jsem byla jako ty ve středu, vpátek už to bolelo míň a v sobotu ráno víc, to jsem se napila a šlajsem ještě spat a pakúplně OK až do pondělí, kdy se rozjel ten OHSS, ale od ETu už mám zase klid
to je mazec, že se ti syndrom rozjel až po pěti dnech!!!
![]()
No ale hlavně, že se to povedlo zarazit..
![]()
@Therezka píše:
@bibous je to asi normální… mně doma říkali že se moc pozoruju…ale měla jsem strach… moje sestra to měla i na začátku přirozeného těhotenství… prý je to hodně spojené s hormonální změnou
občas mě to bolí docela dost… teda je to vždy takové chvilkové. Ale občas to je taková křeč až to musím prodýchávat…
@bibous píše:že by se zavrtával tak urputně…?
občas mě to bolí docela dost… teda je to vždy takové chvilkové. Ale občas to je taková křeč až to musím prodýchávat…