Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janice78 dobře, od pondělí nic nebolí, dnes mě celý den trošku píchá v podbříšku, ale to není žádná bolest
Proléváš se poctivě?
@lelis píše:
@Janice78 dobře, od pondělí nic nebolí, dnes mě celý den trošku píchá v podbříšku, ale to není žádná bolestProléváš se poctivě?
ano, piju litry vody, snažím se baštit bílkoviny..
ještě něco pomůže? ![]()
@Janice78 píše: že by se zavrtával tak urputně…?![]()
no jestli se zavrtávají dva ![]()
ne, zavrtaní už by měli být, když jsem 8 dní od et, to asi spíš bolí ty hormonální změny v děloze, ne? Já tomu nerozumím ![]()
@Janice78 píše:
Holky jak dlouho po OPU vás bolelo břicho (vaječníky)?
U mě ještě 5, 6 dní po ET, pak ze dne na den nic. Ale dá se to zvládnout, za ten výsledek to pak stojí, že? ![]()
@Vena123 píše:
U mě ještě 5, 6 dní po ET, pak ze dne na den nic. Ale dá se to zvládnout, za ten výsledek to pak stojí, že?
tak dlouho?!
Já doufala, že to zítra přejde
![]()
@Nikola 81 píše:
Holkyyyyyyyyyy![]()
tak prý krásně pozitivní - 3256 Hcg, sestřička mi pogratulovala a objednala na ultrazvuk 29.12.
![]()
pořád si říkám… „nesmím se radovat… pak budu zklamaná, když to nedopadne..“ ale teď jsem si řekla, ale co, já na to kašlu, budu se radovat a když to nevyjde, tak to přežiju, teď se prostě raduju
![]()
![]()
Moc Vám všem přeji úspěch a pozitivní testíky!!
To je skvělý, já mám vždy takovou radost, když se „tu“ zadaří, páč člověk ví, že to funguje, ikdyž třeba ne hned a dává si to tělo na čas
Příspěvek upraven 18.12.14 v 17:48
@Therezka píše:Úžasné
Zdravím vás holky…tak čekání se vyplatilo… 14. den od ET dva pozitivní testy hladina HCG 500… takže prý vše OK a v pondělí první ultrazvuk…
@Janice78 píše:
tak dlouho?!Já doufala, že to zítra přejde
![]()
![]()
Určitě jo, já jsem moooc bolestníček
já trpím při odběru krve, tak si to dovedeš představit. Já „psychosomatik“
@Nikola 81 píše:
@Lenek Ahoj děkujusestřička to taky říkala, že je krásně pozitivní
… byla jsem 16 den po transferu… ono se to pak každý den nejspíš zdvojnásobuje, takže 14 den bych taky třeba měla 500…
budeš mít foto pod stromeček!
![]()
@Vena123 píše:
Určitě jo, já jsem moooc bolestníčekjá trpím při odběru krve, tak si to dovedeš představit. Já „psychosomatik“
ale to já taky, drahá, to já taky
![]()
@Janice78 píše:
ale to já taky, drahá, to já taky![]()
![]()
Ale mě se všude smějou. Já zdravotní sestra ![]()
Píchnutí středního ucha je neznatelně horší ![]()
@Vena123 píše:
Ale mě se všude smějou. Já zdravotní sestra
Píchnutí středního ucha je neznatelně horší
aha…
a jak pícháš injekce jako zdravotní sestra? Buď žádné nepícháš, nebo ti nevadí bodnout do „cizího“ ![]()
@Janice78 píše:
aha…a jak pícháš injekce jako zdravotní sestra? Buď žádné nepícháš, nebo ti nevadí bodnout do „cizího“
Jako setřička, bodám injekce jen to hvízdne, při odběru se i porejpu, když je třeba
, ale do sebe? Ani boh, to zvládám hooodně špatně, vždy zbělám, puls 150 a zvýšená teplota. Víš jak blbě mě očkujou? V den očkování si dokážu vyvolat teplotu 38 stupnů a to Tě nikdo nenaočkuje. Nechápu, jak tohle dokážu ![]()
@Janice78 já jsem právě měla jiné zdravotní problémy (nesouvisející s IVF) a vůbec jsem na ET nemohla jít, měla jsem dvě zdravá embryjka- blastocysty a ty mi zamrazili a šla jsem až za měsíc na KET - tak měla jsem jít na začátku listopadu a místo toho jsem šla na začátku prosince
ale zase jsem se dala do kupi a je to takhle lepší ![]()
No měla jsem břicho jak balón, prohlížela jsem se v zrcadle a říkala si: „Takhle nějak budu vypadat v šestém měsíci těhotenství“
ale pak to samo přešlo… myslím, že mi pomohla ta bílkovina z lékárny… už nevím, jak se jmenuje, ale mám jí pořád doma…
@Nikola 81 taky jsme mohli jít na IVF v listopadu, ale protože jsme byli s mužíčkem pořád nachcípaní už asi měsíc tou dobou, tak jsme se na to vykašlali, a o měsíc posunuli a nic nám neuteklo ![]()
A ta bílkovina… ta mě zajímá.. napiš o tom něco víc
![]()