IVF prosinec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
183
18.12.14 16:38

@Janice78 dobře, od pondělí nic nebolí, dnes mě celý den trošku píchá v podbříšku, ale to není žádná bolest :) Proléváš se poctivě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
18.12.14 16:42
@lelis píše:
@Janice78 dobře, od pondělí nic nebolí, dnes mě celý den trošku píchá v podbříšku, ale to není žádná bolest :) Proléváš se poctivě?

ano, piju litry vody, snažím se baštit bílkoviny..
ještě něco pomůže? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
18.12.14 16:49
@Janice78 píše: že by se zavrtával tak urputně…? :think: :hug:

no jestli se zavrtávají dva :mrgreen:
ne, zavrtaní už by měli být, když jsem 8 dní od et, to asi spíš bolí ty hormonální změny v děloze, ne? Já tomu nerozumím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
18.12.14 17:41
@Janice78 píše:
Holky jak dlouho po OPU vás bolelo břicho (vaječníky)? :think:

U mě ještě 5, 6 dní po ET, pak ze dne na den nic. Ale dá se to zvládnout, za ten výsledek to pak stojí, že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
18.12.14 17:43
@Vena123 píše:
U mě ještě 5, 6 dní po ET, pak ze dne na den nic. Ale dá se to zvládnout, za ten výsledek to pak stojí, že? :lol:

tak dlouho?! 8o Já doufala, že to zítra přejde ;) :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
18.12.14 17:45
@Nikola 81 píše:
Holkyyyyyyyyyy :mrgreen: :mrgreen: tak prý krásně pozitivní - 3256 Hcg, sestřička mi pogratulovala a objednala na ultrazvuk 29.12. :dance: :dance: pořád si říkám… „nesmím se radovat… pak budu zklamaná, když to nedopadne..“ ale teď jsem si řekla, ale co, já na to kašlu, budu se radovat a když to nevyjde, tak to přežiju, teď se prostě raduju :mrgreen: :mrgreen: :hug: Moc Vám všem přeji úspěch a pozitivní testíky!!

To je skvělý, já mám vždy takovou radost, když se „tu“ zadaří, páč člověk ví, že to funguje, ikdyž třeba ne hned a dává si to tělo na čas

Příspěvek upraven 18.12.14 v 17:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
18.12.14 17:46
@Therezka píše:
Zdravím vás holky…tak čekání se vyplatilo… 14. den od ET dva pozitivní testy hladina HCG 500… takže prý vše OK a v pondělí první ultrazvuk… :dance:
Úžasné :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
18.12.14 17:50
@Janice78 píše:
tak dlouho?! 8o Já doufala, že to zítra přejde ;) :mrgreen: :jazyk:

Určitě jo, já jsem moooc bolestníček :D já trpím při odběru krve, tak si to dovedeš představit. Já „psychosomatik“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
18.12.14 17:50
@Nikola 81 píše:
@Lenek Ahoj děkuju :hug: sestřička to taky říkala, že je krásně pozitivní :lol:… byla jsem 16 den po transferu… ono se to pak každý den nejspíš zdvojnásobuje, takže 14 den bych taky třeba měla 500…

budeš mít foto pod stromeček! :mrgreen: :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
18.12.14 17:51
@Vena123 píše:
Určitě jo, já jsem moooc bolestníček :D já trpím při odběru krve, tak si to dovedeš představit. Já „psychosomatik“

ale to já taky, drahá, to já taky :mrgreen: :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
18.12.14 18:03
@Janice78 píše:
ale to já taky, drahá, to já taky :mrgreen: :jazyk: :mrgreen:

Ale mě se všude smějou. Já zdravotní sestra :pankac:
Píchnutí středního ucha je neznatelně horší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
18.12.14 18:06
@Vena123 píše:
Ale mě se všude smějou. Já zdravotní sestra :pankac:
Píchnutí středního ucha je neznatelně horší :lol:

aha… :mrgreen: a jak pícháš injekce jako zdravotní sestra? Buď žádné nepícháš, nebo ti nevadí bodnout do „cizího“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
18.12.14 18:20
@Janice78 píše:
aha… :mrgreen: a jak pícháš injekce jako zdravotní sestra? Buď žádné nepícháš, nebo ti nevadí bodnout do „cizího“ :mrgreen:

Jako setřička, bodám injekce jen to hvízdne, při odběru se i porejpu, když je třeba :lol:, ale do sebe? Ani boh, to zvládám hooodně špatně, vždy zbělám, puls 150 a zvýšená teplota. Víš jak blbě mě očkujou? V den očkování si dokážu vyvolat teplotu 38 stupnů a to Tě nikdo nenaočkuje. Nechápu, jak tohle dokážu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
19.12.14 08:53

@Janice78 já jsem právě měla jiné zdravotní problémy (nesouvisející s IVF) a vůbec jsem na ET nemohla jít, měla jsem dvě zdravá embryjka- blastocysty a ty mi zamrazili a šla jsem až za měsíc na KET - tak měla jsem jít na začátku listopadu a místo toho jsem šla na začátku prosince :-) ale zase jsem se dala do kupi a je to takhle lepší :pankac:
No měla jsem břicho jak balón, prohlížela jsem se v zrcadle a říkala si: „Takhle nějak budu vypadat v šestém měsíci těhotenství“ :mrgreen: ale pak to samo přešlo… myslím, že mi pomohla ta bílkovina z lékárny… už nevím, jak se jmenuje, ale mám jí pořád doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
19.12.14 09:01

@Nikola 81 taky jsme mohli jít na IVF v listopadu, ale protože jsme byli s mužíčkem pořád nachcípaní už asi měsíc tou dobou, tak jsme se na to vykašlali, a o měsíc posunuli a nic nám neuteklo :D
A ta bílkovina… ta mě zajímá.. napiš o tom něco víc ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital