Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jo, už jsem to našla na internetu ![]()
Protifar - mléčná bílkovina - dá se koupit v lékárně.
Doporučovala nám jí přímo sestřička, když nás propouštěli ze sálu domů, že to hodně pacientkám pomáhá a myslím, že to opravdu pomáhá. Vždycky se mi ulevilo, když jsem to vypila ![]()
@Janice78 to je náhoda s tím listopadem
, ale je to jak říkáš, mě přijde prosinec ideální měsíc na transfer - lepší než listopad
je před Vánocema, všichni jsou na sebe hodní… no nějak si to zpoždění odůvodnit musíme ![]()
@lelis píše:
@Janice78 co břicho? už dobré?
ahoj ![]()
břicho nic moc, když ležím v klidu, tak dobrý, ale jak začnu něco dělat, tak se pěkně ozve… ![]()
Zítra bude ET tak uvidíme jak to bude po něm.. ![]()
Co ty - jak se cítíš? Kolik dní jsi po ET dneska?
![]()
@Janice78 píše:
ahoj
břicho nic moc, když ležím v klidu, tak dobrý, ale jak začnu něco dělat, tak se pěkně ozve…
Zítra bude ET tak uvidíme jak to bude po něm..
Co ty - jak se cítíš? Kolik dní jsi po ET dneska?![]()
![]()
jeee ty už jdeš zítra? kolik si necháš zavést?
já dobré, jakoby žádné OHSS nikdy nebylo, dnes už trošku uklízím, vždy si dám nějaký cíl a pak 10 min zalehnu ![]()
@lelis píše:
jeee ty už jdeš zítra? kolik si necháš zavést?
já dobré, jakoby žádné OHSS nikdy nebylo, dnes už trošku uklízím, vždy si dám nějaký cíl a pak 10 min zalehnu
zavedeme jenom jedno ![]()
já taky trochu něco se snažím uklízet, ale po chvilce si stejně musím lehnout… ![]()
No ale ty se koukej šetřit pořádně!
![]()
a kdy se bude testit?
![]()
@Janice78 píše:
zavedeme jenom jedno
já taky trochu něco se snažím uklízet, ale po chvilce si stejně musím lehnout…
No ale ty se koukej šetřit pořádně!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a kdy se bude testit?![]()
![]()
já jsem na tom stejně jako @bibous, budu se testování snažit oddálit co nejvíc, první jsem si říkala, že bych zkusila 25.,ale nechám to asi až na 27. - 28., 29. jdu na krev, tak ať se hroutím doma a ne tam
@lelis píše:Žádné hroucení si nepřipouštěj
já jsem na tom stejně jako @bibous, budu se testování snažit oddálit co nejvíc, první jsem si říkala, že bych zkusila 25.,ale nechám to asi až na 27. - 28., 29. jdu na krev, tak ať se hroutím doma a ne tam
@Janice78 píše:
ahoj
břicho nic moc, když ležím v klidu, tak dobrý, ale jak začnu něco dělat, tak se pěkně ozve…
Zítra bude ET tak uvidíme jak to bude po něm..
Co ty - jak se cítíš? Kolik dní jsi po ET dneska?![]()
![]()
Tak to je fajn, to už máš před sebou jen to pěkné ![]()
@lelis ja si dneska koupila Ladymax test (takze ted uz nam doma tri
) a zitra rano to zkusim…
@bibous píše:
@lelis ja si dneska koupila Ladymax test (takze ted uz nam doma tri) a zitra rano to zkusim…
pak dej hned vědět a tfuj tfuj ![]()
@lelis
Ahoj ženy, máme to za sebou, mrňavka je umístěn! ![]()
Je to skutečný obr, má 8 buněk a ještě jako dárek mu paní embryoložka provedla asistovaný hatching ![]()
Zákrok proběhl naprosto bezbolestně a rychle, pak mě nechali ležet asi půl hodiny a pak hurá domu ![]()
Píšu zase z tabletu, tak se ozvu zítra z noťasu mi to jde líp ![]()
@bibous tak jak to dopadlo?
doufám, že ty nejlepší novinky!! ![]()
@Janice78 tak to zní nadějně a skvěle!
přes Vánoce se mu bude krásně zahnizďovat, samé koledy, cukroví, všude plno lásky
to půjde samo ![]()