Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janice78 ahoj, po očko tě sleduji a moc držím palce, ať se bobek pořádně zakousne a nepustí 9 měsíců
![]()
Jinak všem pěkné Vánoce, my po Novém roce zkusíme ket
@Janice78 já si myslím že asi tak celý 1. trimestr budu pořád na něco čekat a modlit se ať je vše OK
@Therezka to čekání pro mne neskončilo až do porodu, první trimestr na každou kontrolu, druhý trimestr na všechna ta vyšetření a třetí trimestr na porod ![]()
Holky, co jste těhotné - jak dlouho jste po ET bez sexu?
já myslela, že je sex zakázaný do těhot. testu a tedy první kontroly po ET v CARu, ale docela mě překvapilo, že mi doktorka na kontrole, kde mi potvrdila těhotenství, řekla, že do další kontroly (další týden) nedoporučuje sex. Na netu jsem se dočetla, že většina center nedoporučuje sex jen prvních pár dní po ET…
Já mám přitom poměrně extrémní chutě, jsou chvíle, kdy mi to úplně zatemňuje mozek
kdybych neměla strach o miminka a doktorka o tom výslovně nemluvila, že sex ne, tak bych to bez sexu nevydržela, takhle se samozřejmě musíme brzdit…
Ale dokud nám to nepovolí, tak nic podnikat nebudem, no… Jen doufám, že na další kontrole pan doktor řekne, že už můžem ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, v lednu mám jít na ivf a budu muset jít na nějaké předoperační vyšetření? díky za info
@macik1976 před OPU musí být předoperační vyšetření, je to jen kvůli narkoze ![]()
@macik1976 píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, v lednu mám jít na ivf a budu muset jít na nějaké předoperační vyšetření? díky za info
U nás v ARTU chtějí základ: EKG, základní biochemku krve a potvrdit, že jsi schopná jít si chvíli zdřímnout ![]()
@bibous Ahojky, jsem na tom dost podobně, dnes 23. den po ET v pondělí jsem byla na kontrole a ultrazvuku a sex zatím nemůžeme, uvidíme v lednu na další konrole
ale za to všechno mi to stojí a dá se to vydržet, nemyslíš?
@Therezka jo, jasne ze se to da vydrzet, ja bych samozrejme nic neriskovala, ale jen ze se mi asi zvysil diky tem hormonum apetit a obcas to jsou docela muka ![]()
@bibous nám Dr. řekla, že tři týdny od ET nic, ale po ET na pokoji nám zase jiná řekla, že máme počkat 4-5 dní a když bude chuť proč prý ne ![]()
Já jsem dnes teprve 6. den po ET, a protože nemáme nic zamraženo, tak mám obavy se do něčeho pouštět… Spíš se modlím aby na testu byly dvě čárky ![]()
Holky při zavádění utrogestanu, všimli jste si nějaké změny čípku? Já ne že bych ho nějak zkoumala, ale mám pocit, že při zavádění na něj narazím už kousek od poševní ho vchodu… ![]()
Holky, dnes 12. den po KET a uz jsem tu nejistotu nesnesla, leze to fakt na mozek a huraaa
@lelis píše:
Holky, dnes 12. den po KET a uz jsem tu nejistotu nesnesla, leze to fakt na mozek a huraaa
Jupíííí
![]()
To je dálnice jak do Brna!!!
![]()
Moc gratuluju
![]()
@Therezka ahoj my byly pro mimina obě 3.12,ze? Ja vám sem tam jen tak nakukuju
A koukám ze mas dve bubliny
Tak to byl asi stastny den, ja mam totiž taky dve ![]()