Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lelis jezis to je krasny opozdeny darecek k Vanocum!
Gratuluju moc ![]()
Holky, tady je to samý úspěch, mam velkou radost a držím palce
![]()
Holky a jak vám je? Nejste unavené? Není vám špatně? Já jsem absolutně k nepoužití, pořád jenom spím, je mi špatně od žaludku - chtějí mě dát na rizikové, ale já potřebuju jít v lednu do práce… vůbec nevím, jak to zvládnu. Ale všechno pro mimíska
v pondělí jdu na ultrazvuk, tak uvidím, jestli je
hrozně se bojím… ![]()
@Lenek no já doufám, že to byl šťastný den, teď čekám a leden a doufám že tam budou i dvě srdíčka ![]()
@lelis píše:
Holky, dnes 12. den po KET a uz jsem tu nejistotu nesnesla, leze to fakt na mozek a huraaa
Super, moc pěkný ježíšek ![]()
Holky, kolikátý den po ET jste dělali test?
Jsem trochu v pokušení (8.den) ![]()
@Janice78 ja az 11ty. A jsem rada, protoze ani ten 11den to nebyly vylozene tluste cary, sice ta druha byla jasna (nebyl to zadny duch), ale testovat o dva dny drive, tak verim, ze bych si musela oci vykoukat, abych ji nasla. coz jsem hrozne nechtela, vahat jestli tam je nebo neni a tak…
vydrz!!!
@Janice78 já testovala 9, Lady Maxem a byla už jasné vidět
hodně štěstí!!! Budu držet palce! Citis nějaké příznaky? Já byla dnes na UZ a bije
jsem moc šťastná, akorát mi ten doktor říkal tak zamyšleně, ze vše vypadá tak jak ma, ale ze mě chce vidět za dva týdny ještě jednou… Trochu mi to hloda hlavou, jsem uz trochu psychous ![]()
@Janice78 já až 14. den jak mi doporučili v Caru a vyplatilo se
Holky jak se počítají týdny těhotenství když jsme po IVF? stejně jako u přirozeného těhotenství??
Holky, jakou jste mely medikaci po uspesnem ivf? myslim davku utrogestanu a zda i jine leky? diky moc!
@Martrich Ahoj, myslím, že tady většina bere Utrogestan 2-2-2 a pak další léky, pokud je ještě jiná diagnóza - např. Prednison, nebo Heparin… atd.. ale ty se berou pokud je problém s imunitou nebo srážlivostí krve atd…