Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janice78 ještě vydrž, je to hrozné, já jsem podlehla 12. den
@Martrich já místo utrogestanu mám Crinone, je to gel, dávám jen ráno a jedna dávka se vyrovná dávce 6 utrogestanů
@Martrich já od OPU beru utrogestan 2-0-2 a Prednison 1/2 ráno… Utrogestan prý budu brát celý první trimestr a Prednison už budu končit ten mám brát jen než bude srdeční ozva
Holky díky, já právě brala ten utroš jen 4 denně a přišlo mi to málo, na ket budu mít crinone. Prednison budu mít už preventivně, u syna jsem měla pozitivní protilátky, pak už ne. Ale prý to raději dáme. Holky, krásně se vám tady daří, držím palce
![]()
Holky, 14. den od et hodnota hcg 2172 a už jsem viděla bublinku
![]()
@Janice78 Jen nakukuji a moooooc všem fandím. Fotka je k dotazu kolikátý den testovat, tahle je ze 7.dne po ET. Ale už před dvěma lety ![]()
Holky, to je super, že tu čtu tak pozitivní zprávy! Krásný vánoční dárečky! Gratuluju! A já se k vám přidávám, taky //!!!
![]()
@miminkovo píše:
Holky, to je super, že tu čtu tak pozitivní zprávy! Krásný vánoční dárečky! Gratuluju! A já se k vám přidávám, taky //!!!![]()
![]()
![]()
![]()
juuuu, super, gratuluju!!!
![]()
@lelis píše:
Holky, 14. den od et hodnota hcg 2172 a už jsem viděla bublinku![]()
Moc gratuluju
![]()
@miminkovo píše:
Holky, to je super, že tu čtu tak pozitivní zprávy! Krásný vánoční dárečky! Gratuluju! A já se k vám přidávám, taky //!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Samé skvělé zprávy tady
![]()
Holky, jsem 12.den od ET a dnes ráno na slipovce hnědý výtok…
Test už asi ani nebude potřeba ![]()
@Janice78 je mi to líto ale měla jsem to samé jestli bereš utrogestan tak si myslím že je to jasné ale počkala bych do nabrání krve, spousta žen ale lehce špinilo a bylo vše v pořádku
@Janice78 píše:
Holky, jsem 12.den od ET a dnes ráno na slipovce hnědý výtok…Test už asi ani nebude potřeba
Jejda, to ještě nemusí být ztracené, nechci Tě chlácholit, možné je vše. IVF přeci jen je zásah. Kamarádka měla klasicky MS a pak při UZV koukala jak blázen ![]()
Naprosto chápu, jak Ti ted je, já špinila asi od 8 dne ET, měla konec světa
tak moc jsem sázela na první pokus, že mě to totálně sebralo. Ale doufala jsem do poslední chvíle, UZV u MUdr.
Hlavu vzhůru, jen to nevzdávat. Nevyjde to ted, vyjde to později ![]()