Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nikola 81 píše:
@Janice78Jo, já Utrogestan polykám, když jsem ho zaváděla, tak jsem chytla mykózu, hrozně mě to dráždilo sliznici… no a z polykání se některé dny motám - jako regulerně, kdybych si vzala nějakou silnou drogu. Ale ne všechny dny, nevím, podle čeho to funguje. Někdy to necítím, někdy se hrozně motám a musím si okamžitě lehnout a hned usnu…
páne jo, tak jsou účinky teda ![]()
Dneska je mi o něco líp… vyrazím na chvíli ven na nějakou vycházku na vzduch ![]()
@Janice78 píše:
Holky, mám špatný zprávy z CAR…Žádný embryo nebylo v kvalitě takový, aby nám ho zamrazili…
![]()
![]()
Takže je všechno vsazený na jedinou kartu – na toho co mám u sebe..
Ale trochu propadám depresi – jestli se přestali vyvíjet ti tři nebo čtyři… tak co ten uvnitř..![]()
![]()
![]()
![]()
A tak zrovna ten může být ten „TOP“ takhle nepřemýšlej, na takové blbosti je času dost ![]()
@Vena123 píše:
A tak zrovna ten může být ten „TOP“ takhle nepřemýšlej, na takové blbosti je času dost
no, budeme potřebovat zázrak… ![]()
@Janice78 píše:
no, budeme potřebovat zázrak…
Ha a ty se o vánocích dějí ![]()
@Janice78 píše:
Holky, mám špatný zprávy z CAR…Žádný embryo nebylo v kvalitě takový, aby nám ho zamrazili…
![]()
![]()
Ale trochu propadám depresi – jestli se přestali vyvíjet ti tři nebo čtyři… tak co ten uvnitř..![]()
![]()
![]()
![]()
musíš bojovníčkovi věřit, přesně, jak říká Vena123 je čas zázraků, musíme všecky věřit ![]()
@Janice78 neklesej na mysli, to tobě ani tomu drobkovi vevnitř nepomůže… Musíš to brát, jak to je, a věřit, že ten uvnitř je ten pravý a že ty jsi nachystaná ho přijmout a bude vám spolu dobře…
@Janice78 píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale víš co já nechápu, tak Ti transferovali kolikadenní embryo, když další ještě kultivovali? Tak 3 denní? Se v tom nějak nemůžu zorientovat ![]()
Je třeba věřit, že se maličký chytlo a drží. Na pochyby a pláč z toho, že to „třeba“ nevyšlo, je času dost. Takže… zakazuji Ti takhle přemýšlet ![]()
@Vena123 píše:
Ale víš co já nechápu, tak Ti transferovali kolikadenní embryo, když další ještě kultivovali? Tak 3 denní? Se v tom nějak nemůžu zorientovatJe třeba věřit, že se maličký chytlo a drží. Na pochyby a pláč z toho, že to „třeba“ nevyšlo, je času dost. Takže… zakazuji Ti takhle přemýšlet
transferovali mi čtyřdenní (měli jsme mít pětidenní, ale to už mi hlásila druhý den, že si myslí, že by to chtělo vložit už 4. den a nečekat do 5. dne ![]()
@Janice78 jednoduche, rekni si, ze tam stejne nebude nic videt a ze by ses akorat nervovala a stresovala, kdybys zacla testovat brzo…
@Janice78 já to vydržela celých 14 dní díky rodině… podporovali mě všichni… a čekání se zatím vyplatilo… včera první ultrazvuk, všechno v pohodě… a máme zatím dvě bublinky
@Therezka se mnou to taky všichni prožívají..
![]()
Ale byla jsem prostě víc v klidu, když jsem si myslela, že budeme mít „rezervu“… ![]()
@Janice78 to bude dobrý.. uvidíš… hlavně žádný stres, odpočívat a myslet jen pozitivně… čekání do testování je pořád dobrý… já teď čekám do ledna na další ultrazvuk na srdeční ozvy ![]()