IVF prosinec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13107
23.12.14 12:40
@Nikola 81 píše:
@Janice78Jo, já Utrogestan polykám, když jsem ho zaváděla, tak jsem chytla mykózu, hrozně mě to dráždilo sliznici… no a z polykání se některé dny motám - jako regulerně, kdybych si vzala nějakou silnou drogu. Ale ne všechny dny, nevím, podle čeho to funguje. Někdy to necítím, někdy se hrozně motám a musím si okamžitě lehnout a hned usnu… :roll:

páne jo, tak jsou účinky teda 8o
Dneska je mi o něco líp… vyrazím na chvíli ven na nějakou vycházku na vzduch :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
23.12.14 12:50
@Janice78 píše:
Holky, mám špatný zprávy z CAR… :,( Žádný embryo nebylo v kvalitě takový, aby nám ho zamrazili… :,( :,( :,(
Takže je všechno vsazený na jedinou kartu – na toho co mám u sebe..
Ale trochu propadám depresi – jestli se přestali vyvíjet ti tři nebo čtyři… tak co ten uvnitř.. :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

A tak zrovna ten může být ten „TOP“ takhle nepřemýšlej, na takové blbosti je času dost :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
23.12.14 12:52
@Vena123 píše:
A tak zrovna ten může být ten „TOP“ takhle nepřemýšlej, na takové blbosti je času dost :cert:

no, budeme potřebovat zázrak… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
23.12.14 13:00
@Janice78 píše:
no, budeme potřebovat zázrak… :oops:

Ha a ty se o vánocích dějí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
23.12.14 13:04
@Janice78 píše:
Holky, mám špatný zprávy z CAR… :,( Žádný embryo nebylo v kvalitě takový, aby nám ho zamrazili… :,( :,( :,(
Ale trochu propadám depresi – jestli se přestali vyvíjet ti tři nebo čtyři… tak co ten uvnitř.. :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

musíš bojovníčkovi věřit, přesně, jak říká Vena123 je čas zázraků, musíme všecky věřit :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
23.12.14 13:17

@Vena123 @lelis jste zlatíčka :hug: Děkuju :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
23.12.14 13:22

@Janice78 neklesej na mysli, to tobě ani tomu drobkovi vevnitř nepomůže… Musíš to brát, jak to je, a věřit, že ten uvnitř je ten pravý a že ty jsi nachystaná ho přijmout a bude vám spolu dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
23.12.14 13:47
@Janice78 píše:

Ale víš co já nechápu, tak Ti transferovali kolikadenní embryo, když další ještě kultivovali? Tak 3 denní? Se v tom nějak nemůžu zorientovat :)

Je třeba věřit, že se maličký chytlo a drží. Na pochyby a pláč z toho, že to „třeba“ nevyšlo, je času dost. Takže… zakazuji Ti takhle přemýšlet :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
23.12.14 14:07
@Vena123 píše:
Ale víš co já nechápu, tak Ti transferovali kolikadenní embryo, když další ještě kultivovali? Tak 3 denní? Se v tom nějak nemůžu zorientovat :)Je třeba věřit, že se maličký chytlo a drží. Na pochyby a pláč z toho, že to „třeba“ nevyšlo, je času dost. Takže… zakazuji Ti takhle přemýšlet :pocitac:

transferovali mi čtyřdenní (měli jsme mít pětidenní, ale to už mi hlásila druhý den, že si myslí, že by to chtělo vložit už 4. den a nečekat do 5. dne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
23.12.14 14:24
@Vena123 píše:
Ha a ty se o vánocích dějí :hug:
:hug: :hug: :mrgreen: :mrgreen: jojo, přesně tak!!! :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
23.12.14 19:00

Holky, jak jako vydržet to čekání na testování… :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
23.12.14 19:17

@Janice78 jednoduche, rekni si, ze tam stejne nebude nic videt a ze by ses akorat nervovala a stresovala, kdybys zacla testovat brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
23.12.14 20:08

@Janice78 já to vydržela celých 14 dní díky rodině… podporovali mě všichni… a čekání se zatím vyplatilo… včera první ultrazvuk, všechno v pohodě… a máme zatím dvě bublinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
23.12.14 20:11

@Therezka se mnou to taky všichni prožívají.. :hug: :oops:
Ale byla jsem prostě víc v klidu, když jsem si myslela, že budeme mít „rezervu“… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
23.12.14 20:15

@Janice78 to bude dobrý.. uvidíš… hlavně žádný stres, odpočívat a myslet jen pozitivně… čekání do testování je pořád dobrý… já teď čekám do ledna na další ultrazvuk na srdeční ozvy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí