Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ha, tak ted jsem si to trosku googlila a zjistila jsem, ze bezkofeinova kava sice neobsahuje kofein, ale je to proto, ze je vyplachovana v nejakych chemickych hruzach, takze namísto kofeinu muze obsahovat nepatrne mnozstvi chemikalii. to uz asi lepsi kofein ![]()
@bibous píše:
Ha, tak ted jsem si to trosku googlila a zjistila jsem, ze bezkofeinova kava sice neobsahuje kofein, ale je to proto, ze je vyplachovana v nejakych chemickych hruzach, takze namísto kofeinu muze obsahovat nepatrne mnozstvi chemikalii. to uz asi lepsi kofein
tak mrkni na to red coffee…
![]()
@Janice78 a chutna to fakt jak kafe? ja ty nahrazky typu Caro a melta nesnáším…
@bibous pardon redespresso ![]()
Pila jsem to, a je to docela dobré… ![]()
Nejpříjemnější okamžik byl, když mi dávali mrnouska a já odpočívala s nohama hore ![]()
@bibous píše:
@Janice78 a chutna to fakt jak kafe? ja ty nahrazky typu Caro a melta nesnáším…
já piju caro jen po ránu (dvě lžičky do hrnku zalít trochou horké vody, trochu mléka a pak si do toho v presovači nechám udělat malé espresso
)
Holt po ránu potřebuju „větší“ kafe a takhle mi to vyhovuje už asi 10 let ![]()
@Vena123 píše:
Nejpříjemnější okamžik byl, když mi dávali mrnouska a já odpočívala s nohama hore
jůůů, to je tak miléééé
![]()
@Janice78 píše:
jůůů, to je tak miléééé![]()
![]()
Jen to nedopadlo.
nelze čekat zázraky, všehovšudy 1 ET. Hlavně, že je zamražíno a můžem ještě jen „transportovat“
Manžel mě pobavil: „to ted už jen jako přijdeš a oni Ti to tam za pár tisíc vloží? To je jak do obchodu, vid? prosím dvě děti
“ nashledanou
@Vena123 píše:
Jen to nedopadlo.nelze čekat zázraky, všehovšudy 1 ET. Hlavně, že je zamražíno a můžem ještě jen „transportovat“
Manžel mě pobavil: „to ted už jen jako přijdeš a oni Ti to tam za pár tisíc vloží? To je jak do obchodu, vid? prosím dvě děti“ nashledanou
no, bohužel má manžel recht!
![]()
@bibous píše:
@miminkovo a to je tvé první ivf? a kam vůbec chodíš? (promiň jestli jsem moc zvědavá)
ne, 4., bohužel. A ty kolikáté?
Příspěvek upraven 16.12.14 v 19:49
@Nikola 81 píše:
@lelis @Therezka děkuju holky, dám Vám pak vědět jaký bylo HCG![]()
![]()
držím palce, ale určitě to bude cajk! ![]()
@miminkovo no první transfer, druhá stimulace. Poprvé nebylo co zavádět…
Strasne! Tatka mi vcera donesl domu dva tehotenske testy!!! Jsem to mela pekne nalajnovane, ze v sobotu odpoledne si koupim test a v nedeli rano ho udelam a dobry. Ale kdyz mam ty testy doma, tak me to beztak bude lakat, abych je udelala drive! Radsi jsem je schovala do skrine, at je nevidim ![]()
ale dnes jsem teprv tyden po transferu, tam by jeste stejne asi nic nebylo…
proste pockam do te nedele a tecka ![]()
@bibous píše:
Strasne! Tatka mi vcera donesl domu dva tehotenske testy!!! Jsem to mela pekne nalajnovane, ze v sobotu odpoledne si koupim test a v nedeli rano ho udelam a dobry. Ale kdyz mam ty testy doma, tak me to beztak bude lakat, abych je udelala drive! Radsi jsem je schovala do skrine, at je nevidim
ale dnes jsem teprv tyden po transferu, tam by jeste stejne asi nic nebylo…
proste pockam do te nedele a tecka
vydrž prťka, vydrž!!
nehoň duchy, neděle je rozumná
bych pak měla testy taky někam zamčít, to pokušení bude hrozné ![]()
@lelis nedele bude 11.den, to by snad mohlo uz neco byt… vydrzim! A jeste ale prikoupim testy dr.Maxe, tatka mi dones mamatest a pak nejaky takovy co mi nazvem vubec nic nerikal…
stejne jsem 13.den objednana do CARu na krev…