IVF prosinec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
499
16.12.14 14:03

Ha, tak ted jsem si to trosku googlila a zjistila jsem, ze bezkofeinova kava sice neobsahuje kofein, ale je to proto, ze je vyplachovana v nejakych chemickych hruzach, takze namísto kofeinu muze obsahovat nepatrne mnozstvi chemikalii. to uz asi lepsi kofein :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
16.12.14 14:12
@bibous píše:
Ha, tak ted jsem si to trosku googlila a zjistila jsem, ze bezkofeinova kava sice neobsahuje kofein, ale je to proto, ze je vyplachovana v nejakych chemickych hruzach, takze namísto kofeinu muze obsahovat nepatrne mnozstvi chemikalii. to uz asi lepsi kofein :roll:

tak mrkni na to red coffee… :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
16.12.14 14:15

@Janice78 a chutna to fakt jak kafe? ja ty nahrazky typu Caro a melta nesnáším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
16.12.14 14:16

@bibous pardon redespresso :mrgreen:
Pila jsem to, a je to docela dobré… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
16.12.14 14:17

Nejpříjemnější okamžik byl, když mi dávali mrnouska a já odpočívala s nohama hore :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
16.12.14 14:17
@bibous píše:
@Janice78 a chutna to fakt jak kafe? ja ty nahrazky typu Caro a melta nesnáším…

já piju caro jen po ránu (dvě lžičky do hrnku zalít trochou horké vody, trochu mléka a pak si do toho v presovači nechám udělat malé espresso :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
Holt po ránu potřebuju „větší“ kafe a takhle mi to vyhovuje už asi 10 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
16.12.14 14:18
@Vena123 píše:
Nejpříjemnější okamžik byl, když mi dávali mrnouska a já odpočívala s nohama hore :lol:

jůůů, to je tak miléééé :P :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
16.12.14 14:57
@Janice78 píše:
jůůů, to je tak miléééé :P :hug: :mrgreen:

Jen to nedopadlo. :,( nelze čekat zázraky, všehovšudy 1 ET. Hlavně, že je zamražíno a můžem ještě jen „transportovat“
Manžel mě pobavil: „to ted už jen jako přijdeš a oni Ti to tam za pár tisíc vloží? To je jak do obchodu, vid? prosím dvě děti :D“ nashledanou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
16.12.14 15:14
@Vena123 píše:
Jen to nedopadlo. :,( nelze čekat zázraky, všehovšudy 1 ET. Hlavně, že je zamražíno a můžem ještě jen „transportovat“
Manžel mě pobavil: „to ted už jen jako přijdeš a oni Ti to tam za pár tisíc vloží? To je jak do obchodu, vid? prosím dvě děti :D“ nashledanou

no, bohužel má manžel recht! :mrgreen: :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
16.12.14 17:30
@bibous píše:
@miminkovo a to je tvé první ivf? a kam vůbec chodíš? (promiň jestli jsem moc zvědavá)

ne, 4., bohužel. A ty kolikáté?

Příspěvek upraven 16.12.14 v 19:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
16.12.14 19:45
@Nikola 81 píše:
@lelis @Therezka děkuju holky, dám Vám pak vědět jaký bylo HCG :hug: :hug: :andel:

držím palce, ale určitě to bude cajk! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
16.12.14 20:51

@miminkovo no první transfer, druhá stimulace. Poprvé nebylo co zavádět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
17.12.14 08:28

Strasne! Tatka mi vcera donesl domu dva tehotenske testy!!! Jsem to mela pekne nalajnovane, ze v sobotu odpoledne si koupim test a v nedeli rano ho udelam a dobry. Ale kdyz mam ty testy doma, tak me to beztak bude lakat, abych je udelala drive! Radsi jsem je schovala do skrine, at je nevidim :-D
ale dnes jsem teprv tyden po transferu, tam by jeste stejne asi nic nebylo…
proste pockam do te nedele a tecka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
17.12.14 08:39
@bibous píše:
Strasne! Tatka mi vcera donesl domu dva tehotenske testy!!! Jsem to mela pekne nalajnovane, ze v sobotu odpoledne si koupim test a v nedeli rano ho udelam a dobry. Ale kdyz mam ty testy doma, tak me to beztak bude lakat, abych je udelala drive! Radsi jsem je schovala do skrine, at je nevidim :-D
ale dnes jsem teprv tyden po transferu, tam by jeste stejne asi nic nebylo…
proste pockam do te nedele a tecka :mrgreen:

vydrž prťka, vydrž!! :) nehoň duchy, neděle je rozumná :potlesk: bych pak měla testy taky někam zamčít, to pokušení bude hrozné :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
17.12.14 08:44

@lelis nedele bude 11.den, to by snad mohlo uz neco byt… vydrzim! A jeste ale prikoupim testy dr.Maxe, tatka mi dones mamatest a pak nejaky takovy co mi nazvem vubec nic nerikal…
stejne jsem 13.den objednana do CARu na krev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí