IVF prosinec 2014

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
66
16.12.14 12:50
@lelis píše:
jsi borka, žes vydržela :-) držím všechno, co jde :lol:

nejsem borka, ale posera… :lol: do zítra už vydržím a pak se uvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
16.12.14 12:51
@Janice78 píše:
je to takový uklidnění, že je něco v rezervě, že :hug: :* :hug:
Ale určo nebudou potřeba :* :srdce:

ty jo, to je super, 4 mrazáčci!! To je skvělý výkon, je vidět, že tvoříš krásně zdravý vajíčka :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
16.12.14 12:52
@Nikola 81 píše:
Holky, já jdu zítra ráno na krev 8o :lol: tak snad to dobře dopadne :-) čárky na testu mám obě už stejně silné… tak to je asi dobré znamení, co se hormonu týče… :lol:

juchu, to budou krásné Vánoce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
16.12.14 12:52

@Nikola 81 děkuju i já tobě…taky budeš mít zítra jasno… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
16.12.14 12:54
@Janice78 píše:
haháááá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to je to nejlepší znamení!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug: :* :hug:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hihi, no to je fakt to nejlepší znamení :mrgreen: :mrgreen: :hug: :hug: :hug: dám pak vědět, ty budeš už po OPU a budou se ti hezky kultivovat malý embryjka, potenciální miminka :hug: :hug: budu ti držet palce, ať je jich hodně co nejkvalitnějších!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
16.12.14 12:54
@Nikola 81 píše:
ty jo, to je super, 4 mrazáčci!! To je skvělý výkon, je vidět, že tvoříš krásně zdravý vajíčka :dance: :lol:

už jen, aby se jim u mě líbilo potvůrkám malým :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
16.12.14 12:56
@Nikola 81 píše:
ty jo, to je super, 4 mrazáčci!! To je skvělý výkon, je vidět, že tvoříš krásně zdravý vajíčka :dance: :lol:

@lelis je prostě šikulka! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
16.12.14 12:57

@lelis vitej mezi nami, co mame mrnouse u sebe… to me mrzi, ze ti transfer provazely takove komplikace. mi se zase doktor nemohl dostat pres delozni cipek, takze ho rozeviral nejakyma klestema, no bolelo to jak cert.
preju at to vsecko klapne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309

@lelis @Therezka děkuju holky, dám Vám pak vědět jaký bylo HCG :hug: :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
@Nikola 81 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hihi, no to je fakt to nejlepší znamení :mrgreen: :mrgreen: :hug: :hug: :hug: dám pak vědět, ty budeš už po OPU a budou se ti hezky kultivovat malý embryjka, potenciální miminka :hug: :hug: budu ti držet palce, ať je jich hodně co nejkvalitnějších!

huž aby to bylo! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
16.12.14 12:58
@Janice78 píše:
@lelis je prostě šikulka! :mrgreen:
:mrgreen:
já už si jen přeju, ať sem všecky hážem //
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
16.12.14 13:00
@bibous píše:
@lelis vitej mezi nami, co mame mrnouse u sebe… to me mrzi, ze ti transfer provazely takove komplikace. mi se zase doktor nemohl dostat pres delozni cipek, takze ho rozeviral nejakyma klestema, no bolelo to jak cert.
preju at to vsecko klapne!

přesně, taky jsem měla čípek v kleštích, ale díky tomu přerostlému vaječníku jsem tuto bolest nevnímala, mělas tam u sebe i manžela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
16.12.14 13:01
@lelis píše:
už jen, aby se jim u mě líbilo potvůrkám malým :srdce:

Určitě bude, určitě hned ten první se zahryzne a nepustí :mrgreen: :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
16.12.14 13:16

@lelis jojo, mela, ale jen proto, ze jsem si myslela, jaka to bude bezva romanticka chvile :-D kdybych vedela, ze tam budu tak trpet, tak bych tam sla sama. bylo mi ho lito, ze na to musel koukat a nijak mi nemohl pomoct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
16.12.14 13:19
@bibous píše:
@lelis jojo, mela, ale jen proto, ze jsem si myslela, jaka to bude bezva romanticka chvile :-D kdybych vedela, ze tam budu tak trpet, tak bych tam sla sama. bylo mi ho lito, ze na to musel koukat a nijak mi nemohl pomoct…

chudino :,( ale tak aspoň tě teď víc opečovává ne?
mně se doktor omlouval, že mě týrá, tak jsem mu řekla, že zubař byl horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital