IVF prosinec 2014

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
66
12.12.14 20:11
@Janice78 píše:
nafouknutí se bojííííím 8o

já přišla na OPU a když mě vedli na pokoj tak jsem je prosila at už to ze mě vyndají…měla jsem pocit že tam mám vetřelce… :D ale po zákroku mi bylo fajn… břicho mě bolelo spíš jako bych ho měla jen namožené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
12.12.14 20:11

@Therezka já se spíš bojím toho OPU… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
12.12.14 20:12
@Therezka píše:
já přišla na OPU a když mě vedli na pokoj tak jsem je prosila at už to ze mě vyndají…měla jsem pocit že tam mám vetřelce… :D ale po zákroku mi bylo fajn… břicho mě bolelo spíš jako bych ho měla jen namožené…

tak to nezní tak hrozně… :think: ;) :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
12.12.14 20:15
@Janice78 píše:
@Therezka já se spíš bojím toho OPU… :think:

jéééé vůbec není čeho… narkoza je krátka… my byly na pokoji celkem 3 ženský… z toho jedna Italka z Palerma a s tou byla sranda protože mluvila lámanou angličtinou… trochu se vyspíš a půjdeš domů…my si tam pokecali…nesmáli se i s doktorem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
12.12.14 20:29
@Therezka píše:
jéééé vůbec není čeho… narkoza je krátka… my byly na pokoji celkem 3 ženský… z toho jedna Italka z Palerma a s tou byla sranda protože mluvila lámanou angličtinou… trochu se vyspíš a půjdeš domů…my si tam pokecali…nesmáli se i s doktorem…

já půjdu jen do analgosedace.. :think: ale všichni říkají, že je to v pohodě.. jenže říkej to takový poseroutce jako jsem já ;) :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
12.12.14 20:36
@Janice78 píše:
já půjdu jen do analgosedace.. :think: ale všichni říkají, že je to v pohodě.. jenže říkej to takový poseroutce jako jsem já ;) :jazyk: :mrgreen:

já se taky bála..ne že ne…ale věř mi že tě tak nabudí hormonama, že budeš chtít už to mít za sebou a nebudeš na to moc myslet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
12.12.14 20:39
@Therezka píše:
já se taky bála..ne že ne…ale věř mi že tě tak nabudí hormonama, že budeš chtít už to mít za sebou a nebudeš na to moc myslet :lol:

to zní dobře, to zní dobře! :jazyk: :mrgreen:
uuuuuž aby to bylo! :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
12.12.14 20:46
@Janice78 píše:
to zní dobře, to zní dobře! :jazyk: :mrgreen:
uuuuuž aby to bylo! :mrgreen: :hug:

a pak už to jde rychle… :D pár hovorů do Caru a za pár dní ti je zase vrátí… mně embrya ukázali pod sklíčkem před vložením :D a mám tam super doktora, že mi dal i fotku z ultrazvuku, takže vím přesně čas, kdy mi je tam vrátil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
12.12.14 20:49
@Therezka píše:
a pak už to jde rychle… :D pár hovorů do Caru a za pár dní ti je zase vrátí… mně embrya ukázali pod sklíčkem před vložením :D a mám tam super doktora, že mi dal i fotku z ultrazvuku, takže vím přesně čas, kdy mi je tam vrátil :D

jůůů - to jsou vymoženosti! :mrgreen:
Dali jsme si prodlouženou kultivaci, tak budou 5 dní fuč :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
12.12.14 20:50

@Therezka to se pak u IVF dobře určuje předpokládané datum porodu, že? :think: :mrgreen: Přesně 40 týdnů a je to! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
12.12.14 20:55
@Janice78 píše:
jůůů - to jsou vymoženosti! :mrgreen:
Dali jsme si prodlouženou kultivaci, tak budou 5 dní fuč :think:

my měli taky prodlouženou kultivaci a jak už jsem tady psala, myslím si, že je to lepší… na transportu jsme tam byli jen dvě a ta druhá holčina se divila, protože ona fotku nedostala… jenže můj doktor je vtipálek a dával mi to se slovi, že to mám první fotku dvojčat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
12.12.14 20:59

@Therezka to je od Dr. milý.. :mrgreen:
Já taky dneska koukala na UTZ na ty vajčuchy a říkala jsem si, kterépak asi je náš budoucí potomek… :mrgreen: Já vím, že je to praštěný, ale napadlo mě to :mrgreen: :jazyk:
A je to fajn, když je s Dr. řeč a nebere všechno super extra vážně :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
12.12.14 21:02
@Janice78 píše:
@Therezka to je od Dr. milý.. :mrgreen:
Já taky dneska koukala na UTZ na ty vajčuchy a říkala jsem si, kterépak asi je náš budoucí potomek… :mrgreen: Já vím, že je to praštěný, ale napadlo mě to :mrgreen: :jazyk:
A je to fajn, když je s Dr. řeč a nebere všechno super extra vážně :think: :D

tak to s tím mým se vždycky pobavím…každá prohlídka začíná se slovy, TAK POJDTE…PODÍVÁME SE NA TEN VÁŠ PODVOZEK :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
12.12.14 21:04
@Therezka píše:
tak to s tím mým se vždycky pobavím…každá prohlídka začíná se slovy, TAK POJDTE…PODÍVÁME SE NA TEN VÁŠ PODVOZEK :D

no totok?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
12.12.14 21:51
@Janice78 píše:
a lepší se to? Cítíš se dobře? Nic nebolí? :think: ;)

dnes úplně v poho, sem tam ještě něco cítím, ale už dobré, tak se toho nemusíš bát :-)
a narkoza super, sestřička mi popřála dobrou noc a mně se zdálo, že krmím mé kočky, no a když měbudili, tak jsem jim tam něco mlela, že dobré, že už je mám nakrmené :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí