Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nikola 81 jé, tak to gratuluju k //, určitě to je ono! Ty se mááááš!
![]()
@Janice78 píše:
ahoj, držíme palce - kdy budeš testit?![]()
Jéé, holky, už se ve vás ztrácím
![]()
@Nikola 81 moooc gratuluju, to musí vyjít ![]()
@Janice78 máš krásné číslo, držím palečky, ať jich z tebe „vycucnou“ co nejvíc pěkných zralých ![]()
@miminkovo píše:nooo, tentokrát už testit nebudu. Počkám si až na krev, jinak bych se už dočista zbláznila.
taky jsem si říkala, že pak zkusím zatnout zuby a vydržet netestovat, ať si ušetřím zklamání a plané naděje
@Vena123 píše:
Nakonec mě čeká KET až v půli lednabez hormonů mám hraniční sliznici a prej by to byl zbytečný risk, tak poslechnu zatnu zuby a vydržím. Tak jsem se těšila, že by to třeba už ted šlo.
načerpej síly, na svátky zkus vypnout, zadivoč si na Silvestra a než se naděješ bude leden ![]()
taky si někdy přeju usnout a vzbudit se až v den, kdy budou //
@miminkovo píše:nooo, tentokrát už testit nebudu. Počkám si až na krev, jinak bych se už dočista zbláznila.
to chápu… ![]()
a žádný bláznění!
![]()
@lelis píše:
Jéé, holky, už se ve vás ztrácím![]()
@Nikola 81 moooc gratuluju, to musí vyjít@Janice78 máš krásné číslo, držím palečky, ať jich z tebe „vycucnou“ co nejvíc pěkných zralých
no musím počkat až do středy… a to se potáhne ![]()
@miminkovo píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? Jsem 2.den po ET. Bude to buď vánoční nadělení nebo průser, tak doufám, že to první.
držím všem pěsti!
Tak tfuj tfuj, at ježíšek pěkně nadělí ![]()
@Janice78 píše:
no musím počkat až do středy… a to se potáhne
no to jo, hlavně ti pak nezávidím to nafouknutí, já měla co dělat se 14, tak hlavně, ať jsou krásné ![]()
@lelis píše:
no to jo, hlavně ti pak nezávidím to nafouknutí, já měla co dělat se 14, tak hlavně, ať jsou krásné
nafouknutí se bojííííím ![]()
@lelis píše:
neboj, to přepiješ
už trénuju.. piju jak ten velbloud ![]()
@Janice78 píše:
už trénuju.. piju jak ten velbloud
to je dobře, taky se prolévám a běhám a běhám
![]()
@Janice78 tak to je super… moc dobře si pamatuju když jsem chodila na ultrazvuk pře OPU… bála jsem se aby tam něco bylo, protože mám PCO a vůbec mi vajíčka nedozrávala takže nebyla ani ovulace… neboj se, to klapne
@lelis píše:
to je dobře, taky se prolévám a běhám a běhám![]()
a lepší se to? Cítíš se dobře? Nic nebolí?
![]()