IVF prosinec 2014

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
183
9.12.14 18:23

@Janice78 děkuju :-) pak písnu
stimulovala jsem 10 dní, nastřádáno mám plno, nešlo to ani spočítat, jen doufám, že to bude k něčemu :-) nalevo už mám 3 takové veliké, tak se dnes bojím hýbat, aby se něco nestalo, břicho už mám dost nafouklé :-)
budeš mět bříško pěkně rozbodané, když si i to Cetrotide pícháš tam, svědilo tě to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
9.12.14 18:28
@lelis píše:
@Janice78 děkuju :-) pak písnu
stimulovala jsem 10 dní, nastřádáno mám plno, nešlo to ani spočítat, jen doufám, že to bude k něčemu :-) nalevo už mám 3 takové veliké, tak se dnes bojím hýbat, aby se něco nestalo, břicho už mám dost nafouklé :-)
budeš mět bříško pěkně rozbodané, když si i to Cetrotide pícháš tam, svědilo tě to?

no hele ta úroda! :mrgreen:
Svědí to jak blázen! Tys to píchala do stehna? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
9.12.14 18:33
@Janice78 píše:
no hele ta úroda! :mrgreen:
Svědí to jak blázen! Tys to píchala do stehna? :think:

jj vždy na tu stranu, kam šel Gonal do břicha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
9.12.14 18:34
@lelis píše:
jj vždy na tu stranu, kam šel Gonal do břicha

kam chodíš do CAR? :think: Mě se o tom ani nezmínili… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
9.12.14 18:35
@Janice78 píše:
kam chodíš do CAR? :think: Mě se o tom ani nezmínili… :think:

do Zlína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
9.12.14 18:37
@lelis píše:
do Zlína

o CAR ve Zlíně jsem slyšela samá pozitiva - chodí tam holčina z jiné diskuze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
9.12.14 18:40
@Janice78 píše:
o CAR ve Zlíně jsem slyšela samá pozitiva - chodí tam holčina z jiné diskuze :think:

mají dobrou pověst a je fakt, že tam potkáváme kotel cizinců. zrovna včera tam byli Francouzi.
ty chodíš kam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
9.12.14 18:43
@lelis píše:
mají dobrou pověst a je fakt, že tam potkáváme kotel cizinců. zrovna včera tam byli Francouzi.
ty chodíš kam?

Do Podolí v Praze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
10.12.14 12:54

@lelis @Janice78 holky moc moc děkuju za gratulace :hug: :andel: cítím se trochu těhotně a jsem moc ráda, že něco cítím, píchá mě v podbříšku a tak příjemně brní :lol:
@Janice78 držím moc palce, ať to dnes všechno vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
10.12.14 13:50
@Nikola 81 píše:
@lelis @Janice78 holky moc moc děkuju za gratulace :hug: :andel: cítím se trochu těhotně a jsem moc ráda, že něco cítím, píchá mě v podbříšku a tak příjemně brní :lol:
@Janice78 držím moc palce, ať to dnes všechno vyjde :hug:

ne ne, dneska šla na OPU @lelis, tak počkáme s čím přijde… :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
10.12.14 13:51
@Nikola 81 píše:
@Janice78 držím moc palce, ať to dnes všechno vyjde :hug:

to je dobře, že se cítíš těhotněěěěě!!! :mrgreen: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
10.12.14 14:34

Ahoj dámy, dovolte abych se přidala. Mám po svém prvním ET prvního IVF (listopad), bohužel neúspěšně. Máme po dvou dva mrazáčky a snad ještě ted v prosinci budu moct jít na KET. Ted v pátek mě čeká kontrolní UZV tak se uvidí. Zpříjemnilo by to svátky. Jinak první IVF byla velká neznámá. Samá překvapení a nečekané události :mrgreen: Ted už člověk ví, co ho čeká. Přeji všem hodně štěstí, málo stresu a pevné nervy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
10.12.14 14:44
@Vena123 píše:
Ahoj dámy, dovolte abych se přidala. Mám po svém prvním ET prvního IVF (listopad), bohužel neúspěšně. Máme po dvou dva mrazáčky a snad ještě ted v prosinci budu moct jít na KET. Ted v pátek mě čeká kontrolní UZV tak se uvidí. Zpříjemnilo by to svátky. Jinak první IVF byla velká neznámá. Samá překvapení a nečekané události :mrgreen: Ted už člověk ví, co ho čeká. Přeji všem hodně štěstí, málo stresu a pevné nervy :)

ahoj, vítej :mrgreen: Máš recht, že IVF je samé překvapení ;)
Držím palce na pátek… ať je všechno jak má být a může bez otálení být KET… a na svátky - kdo ví! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
10.12.14 14:54

To teda. Než jsem zjistila, že bez IVF nikdy něotěhotním, tak jsem věděla jen, že něco takového je. A pak přišla ta překvapení „ceník“ :mrgreen: po stimulaci jsem byla vyřazená, ukrutné bolesti břicha, kdy jsem si maslela, že mám snad zánět celé pánve. Až někdy 7 den po ET jakoby utlo a nic. A pak už bylo po všem :,(
Musím se pořád něčím zaměstnávat, abych o všem pořád nedumala. Stejně nic nevydumám :lol: Ted už na PN nepůjdu, až po :srdce: na UZV. Čekání na zázrak doma bylo šílené. Vždy to pořeším kratoučkou dovolenou a fertig :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
10.12.14 15:18

@Vena123 také jsi to dostala tak rychle? Já už byla na IVF 3 krát plus 4 kety a překvapená jsem z toho pokaždé a také bohužel víc skpetická

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí