Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Martrich píše:
Jani, tohle je můj třetí hrazený pokus a asi sedmý transfer včetně ketů. Výsledek je jedno dítě a jedno biochemické. Nemůžu žít do nekonečna v kolotoči IVF, do kt. jsem naskočila v roce 2010. Ty jsi teprve na začátku a věřím, že ti vyjde 1IVF jako u mě. Já už to pomalu vzdávám, ještě máme mrazáčka, možná zkusím nějakou minimálku, ale hradit si celé IVF s tak nejistým výsledkem, na to nemáme peníze a já už ani energii. IVF mne stálo „kus“ života. Vám moc držím palce a máte obrovskou šanci, že to vyjde. U prvního pokusu je ta šance nejvyšší, člověk to bere mnohem víc v pohodě, já to tak měla…
chápu to…
![]()
Jsi statečná holka, a moc ti přeju, aby ten druhý mrňavka si k vám nějakou tu cestu přece jen našel…
![]()
minimálně ten mrazáček!
![]()
@Janice78 děkuji, statečná vůbec nejsem, kolik už jsem brobulela večerů, ale nic na tom nezměním, ani kdybych se na hlavu stavěla. Musím jít dál, asi zajdu k psycholožce, aby mi pomohla to celé „pochopit“ a pak uvidím, co dál…
Moc ti držím palce, je to boj, ale stojí to za to ![]()
@Martrich píše:
@Janice78 děkuji, statečná vůbec nejsem, kolik už jsem brobulela večerů, ale nic na tom nezměním, ani kdybych se na hlavu stavěla. Musím jít dál, asi zajdu k psycholožce, aby mi pomohla to celé „pochopit“ a pak uvidím, co dál…
Moc ti držím palce, je to boj, ale stojí to za to
Víš, máš k tomu celému hrozně „zdravý“ přístup… ![]()
Ne každý by se k tomu tak stavěl a to mě jen utvrzuje v názoru, že si k tomu druhému mrňavkovi nakonec cestu najdete… věř mi to
![]()
a děkuju za podporu, lidi s racionálním přístupem jako máš ty mi moc pomáhají
![]()
@Janice78 děkuji, ale nemam. Nejsem vůbec psychicky odolná, ale nebudu popisovat co to se mnou všechno udělalo. Zkrátka jednou mi bylo dáno mít dítě a teď už se to nemusí opakovat…, ale třeba ještě může
@Martrich píše:
@Janice78 děkuji, ale nemam. Nejsem vůbec psychicky odolná, ale nebudu popisovat co to se mnou všechno udělalo. Zkrátka jednou mi bylo dáno mít dítě a teď už se to nemusí opakovat…, ale třeba ještě může
držím palce ženo!
![]()
Holky, můžu se k vám přidat? Potřebuju sdělit radost a nechce se mi o tom vykládat rodině nebo kamarádkám, ty by to tejně nepochopili… 1.12. jsem byla na transferu a dneska v noci jsem vstala (ve tři
) a prostě si řekla, že je ten pravý moment udělat si test a byl pozitivní
akorát se raduji hodně opatrně, protože jsem také zažila 2× biochemické a 1× zamlklé… tak vím, že ještě není zdaleka vyhráno, ale stejně je to fajn ![]()
@lelis píše:
@Janice78 jak dopadl UTZ?
těžko říct, Dr. mi nesdělila vůbec nic, ač jsem se dvakrát ptala… takže těžko říct, takhle z hlavy
V pátek jdu naštěstí ke „svému“ Dr. (na kterého jsem původně lamentovala, ovšem to jsem ještě neznala paní doktorku!
)
Zato jsem vyfasovala pět krabic Cetrotide - a jsme u té alchymie! ![]()
Všechno fajn, jen jsem zapoměla vypudit vzduch ze stříkačky a všimla jsem se až když jsem si to píchala do břicha - takže jsem to vesele přerušila, vytáhla jehlu, vypustila vzduchovou bublinu a bodla jsem si zbytek vedle…
![]()
To samé se mi stalo s Gonalem - na peru jsem si nastavila 175 jednotek, jenže při 100 jednotek došla látka (proč to pero nabízí, když tu rezervu nemá!!!
), takže jsem si vzala druhé gonalové pero a těch chybějících 100 jednotek jsem si píchla taky vedle - takže namísto abych se píchal 2X jsem se dneska bodla 4X!!!
![]()
No nic - už jsem vypila dvě deci červeného a hned je mi líp!
![]()
Takže já takhle
![]()
@Nikola 81 píše:
Holky, můžu se k vám přidat? Potřebuju sdělit radost a nechce se mi o tom vykládat rodině nebo kamarádkám, ty by to tejně nepochopili… 1.12. jsem byla na transferu a dneska v noci jsem vstala (ve tři) a prostě si řekla, že je ten pravý moment udělat si test a byl pozitivní
![]()
akorát se raduji hodně opatrně, protože jsem také zažila 2× biochemické a 1× zamlklé… tak vím, že ještě není zdaleka vyhráno, ale stejně je to fajn
ahoj, tak to potichoučku gratuluju
![]()
Doufám, že to tentokrát vyjde - před Vánoci prostě musí!
![]()
Jak se cítíš? ![]()
@Janice78 tak to máš hodně divoké
, no vidíš, na začátku měsíce sis nedokázala představit, že si něco píchneš a dnes hned 4X ![]()
já jsem si včera večer píchla Pregnyl a zítra v 7:30 jdem s manžou na to.
@lelis píše:
@Janice78 tak to máš hodně divoké![]()
, no vidíš, na začátku měsíce sis nedokázala představit, že si něco píchneš a dnes hned 4X
já jsem si včera večer píchla Pregnyl a zítra v 7:30 jdem s manžou na to.
UŽ?!?!
Ježíš to je fofr! ![]()
Kolik dní jsi stimulovala?
A kolik vajčuch jsi nastřádala? ![]()