IVF prosinec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
183
5.12.14 18:46

V jehle máš rozpouštědlo a to pichneš do prášku a zamícháš, pak přendáš malou jehlu a pícháš, neboj sestřička ti vše vysvětlí, ono se ti to bude hodit, protože před odběrem si budeš muset píchnout Pregnyl a to je to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
5.12.14 18:52
@lelis píše:
V jehle máš rozpouštědlo a to pichneš do prášku a zamícháš, pak přendáš malou jehlu a pícháš, neboj sestřička ti vše vysvětlí, ono se ti to bude hodit, protože před odběrem si budeš muset píchnout Pregnyl a to je to samé

no to je mi alchymie 8o
snad to zvládnu - jsem poseroutka - ale fakt! :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
5.12.14 18:56
@Janice78 píše:
no to je mi alchymie 8o
snad to zvládnu - jsem poseroutka - ale fakt! :mrgreen: :jazyk:

neboj zvládneš, motivace je veliká, já si vždy říkám, kolik ženských už to zmáklo, že musím taky :)
a pod narkózou jsi už byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
5.12.14 18:57
@lelis píše:
neboj zvládneš, motivace je veliká, já si vždy říkám, kolik ženských už to zmáklo, že musím taky :)
a pod narkózou jsi už byla?

ne - ani narkózu jsem nikdy neabsolvovala… ale bylo mi řečeno, že OPU probíhá v analgosedaci… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
5.12.14 19:10
@Janice78 píše:
ne - ani narkózu jsem nikdy neabsolvovala… ale bylo mi řečeno, že OPU probíhá v analgosedaci… :think:

to si pekne odpocineme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
5.12.14 19:20
@lelis píše:
to si pekne odpocineme :-)

no jsem na to tuze zvědavá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
7.12.14 09:38

@Janice78 tak jak jde stimulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
7.12.14 10:14
@lelis píše:
@Janice78 tak jak jde stimulace?

dneska si píchnu 4. injekci :D
Nepociťuju nic zvláštního, jen se mi dneska zcela zarazila MS (normálně bych jí měla tak do pondělí) ale asi je to tím Gonalem…
co ty, jak to snášíš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
7.12.14 10:23

@lelis na kdy ti vychází OPU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
7.12.14 10:29

@Janice78 jj taky jsem měla brzo po MS :-)
dnes jsem měla 9. dávku, zítra kontrola a dozvím se, kdy bude OPU, vypadá to na středu nebo čtvrtek. Gonal v poho, jen to stehno zase svědí jako čert, je to jakoby mě kouslo hovado :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
7.12.14 10:54
@lelis píše:
@Janice78 jj taky jsem měla brzo po MS :-)
dnes jsem měla 9. dávku, zítra kontrola a dozvím se, kdy bude OPU, vypadá to na středu nebo čtvrtek. Gonal v poho, jen to stehno zase svědí jako čert, je to jakoby mě kouslo hovado :x

ou je - to jsem zvědavá, jestli si to píchnu :roll:
No vida - středa už je za rohem, tak to budeš mít brzo za sebou ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
7.12.14 14:52

Ahoj holky, tak u mě je konec. Dostala jsem MS. Vám se to určitě nestane. Já jsem v tomhle smolař a druhé dítě mi není přáno. Asi jsem chtěla od života víc, než si zasloužím. Mam zdravého kluka a musím být vděčná. 'Vám to určitě vyjde a moc držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
7.12.14 18:58
@Martrich píše:
Ahoj holky, tak u mě je konec. Dostala jsem MS. Vám se to určitě nestane. Já jsem v tomhle smolař a druhé dítě mi není přáno. Asi jsem chtěla od života víc, než si zasloužím. Mam zdravého kluka a musím být vděčná. 'Vám to určitě vyjde a moc držím palce.

ou je :hug: to je mi moc líto… :hug: A proč mi to zní, jako bys to vzdávala..? :hug: :hug: :hug: Co další IVF? Nezvažujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
7.12.14 19:04

Jani, tohle je můj třetí hrazený pokus a asi sedmý transfer včetně ketů. Výsledek je jedno dítě a jedno biochemické. Nemůžu žít do nekonečna v kolotoči IVF, do kt. jsem naskočila v roce 2010. Ty jsi teprve na začátku a věřím, že ti vyjde 1IVF jako u mě. Já už to pomalu vzdávám, ještě máme mrazáčka, možná zkusím nějakou minimálku, ale hradit si celé IVF s tak nejistým výsledkem, na to nemáme peníze a já už ani energii. IVF mne stálo „kus“ života. Vám moc držím palce a máte obrovskou šanci, že to vyjde. U prvního pokusu je ta šance nejvyšší, člověk to bere mnohem víc v pohodě, já to tak měla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
7.12.14 19:08
@Martrich píše:
Ahoj holky, tak u mě je konec. Dostala jsem MS. Vám se to určitě nestane. Já jsem v tomhle smolař a druhé dítě mi není přáno. Asi jsem chtěla od života víc, než si zasloužím. Mam zdravého kluka a musím být vděčná. 'Vám to určitě vyjde a moc držím palce.
:,( to mě moc mrzí, že se nepovedlo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital