Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
V jehle máš rozpouštědlo a to pichneš do prášku a zamícháš, pak přendáš malou jehlu a pícháš, neboj sestřička ti vše vysvětlí, ono se ti to bude hodit, protože před odběrem si budeš muset píchnout Pregnyl a to je to samé
@lelis píše:
V jehle máš rozpouštědlo a to pichneš do prášku a zamícháš, pak přendáš malou jehlu a pícháš, neboj sestřička ti vše vysvětlí, ono se ti to bude hodit, protože před odběrem si budeš muset píchnout Pregnyl a to je to samé
no to je mi alchymie ![]()
snad to zvládnu - jsem poseroutka - ale fakt!
![]()
@Janice78 píše:
no to je mi alchymie
snad to zvládnu - jsem poseroutka - ale fakt!![]()
neboj zvládneš, motivace je veliká, já si vždy říkám, kolik ženských už to zmáklo, že musím taky ![]()
a pod narkózou jsi už byla?
@lelis píše:
neboj zvládneš, motivace je veliká, já si vždy říkám, kolik ženských už to zmáklo, že musím taky
a pod narkózou jsi už byla?
ne - ani narkózu jsem nikdy neabsolvovala… ale bylo mi řečeno, že OPU probíhá v analgosedaci… ![]()
@Janice78 píše:
ne - ani narkózu jsem nikdy neabsolvovala… ale bylo mi řečeno, že OPU probíhá v analgosedaci…
to si pekne odpocineme ![]()
@lelis píše:
to si pekne odpocineme
no jsem na to tuze zvědavá ![]()
@lelis píše:
@Janice78 tak jak jde stimulace?
dneska si píchnu 4. injekci ![]()
Nepociťuju nic zvláštního, jen se mi dneska zcela zarazila MS (normálně bych jí měla tak do pondělí) ale asi je to tím Gonalem…
co ty, jak to snášíš? ![]()
@Janice78 jj taky jsem měla brzo po MS ![]()
dnes jsem měla 9. dávku, zítra kontrola a dozvím se, kdy bude OPU, vypadá to na středu nebo čtvrtek. Gonal v poho, jen to stehno zase svědí jako čert, je to jakoby mě kouslo hovado ![]()
@lelis píše:
@Janice78 jj taky jsem měla brzo po MS
dnes jsem měla 9. dávku, zítra kontrola a dozvím se, kdy bude OPU, vypadá to na středu nebo čtvrtek. Gonal v poho, jen to stehno zase svědí jako čert, je to jakoby mě kouslo hovado
ou je - to jsem zvědavá, jestli si to píchnu ![]()
No vida - středa už je za rohem, tak to budeš mít brzo za sebou
![]()
Ahoj holky, tak u mě je konec. Dostala jsem MS. Vám se to určitě nestane. Já jsem v tomhle smolař a druhé dítě mi není přáno. Asi jsem chtěla od života víc, než si zasloužím. Mam zdravého kluka a musím být vděčná. 'Vám to určitě vyjde a moc držím palce.
@Martrich píše:
Ahoj holky, tak u mě je konec. Dostala jsem MS. Vám se to určitě nestane. Já jsem v tomhle smolař a druhé dítě mi není přáno. Asi jsem chtěla od života víc, než si zasloužím. Mam zdravého kluka a musím být vděčná. 'Vám to určitě vyjde a moc držím palce.
ou je
to je mi moc líto…
A proč mi to zní, jako bys to vzdávala..?
Co další IVF? Nezvažujete?
Jani, tohle je můj třetí hrazený pokus a asi sedmý transfer včetně ketů. Výsledek je jedno dítě a jedno biochemické. Nemůžu žít do nekonečna v kolotoči IVF, do kt. jsem naskočila v roce 2010. Ty jsi teprve na začátku a věřím, že ti vyjde 1IVF jako u mě. Já už to pomalu vzdávám, ještě máme mrazáčka, možná zkusím nějakou minimálku, ale hradit si celé IVF s tak nejistým výsledkem, na to nemáme peníze a já už ani energii. IVF mne stálo „kus“ života. Vám moc držím palce a máte obrovskou šanci, že to vyjde. U prvního pokusu je ta šance nejvyšší, člověk to bere mnohem víc v pohodě, já to tak měla…
@Martrich píše: