Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janice78 píše:
nafouknutí se bojííííím
já přišla na OPU a když mě vedli na pokoj tak jsem je prosila at už to ze mě vyndají…měla jsem pocit že tam mám vetřelce…
ale po zákroku mi bylo fajn… břicho mě bolelo spíš jako bych ho měla jen namožené…
@Therezka píše:
já přišla na OPU a když mě vedli na pokoj tak jsem je prosila at už to ze mě vyndají…měla jsem pocit že tam mám vetřelce…ale po zákroku mi bylo fajn… břicho mě bolelo spíš jako bych ho měla jen namožené…
tak to nezní tak hrozně…
![]()
@Janice78 píše:
@Therezka já se spíš bojím toho OPU…
jéééé vůbec není čeho… narkoza je krátka… my byly na pokoji celkem 3 ženský… z toho jedna Italka z Palerma a s tou byla sranda protože mluvila lámanou angličtinou… trochu se vyspíš a půjdeš domů…my si tam pokecali…nesmáli se i s doktorem…
@Therezka píše:
jéééé vůbec není čeho… narkoza je krátka… my byly na pokoji celkem 3 ženský… z toho jedna Italka z Palerma a s tou byla sranda protože mluvila lámanou angličtinou… trochu se vyspíš a půjdeš domů…my si tam pokecali…nesmáli se i s doktorem…
já půjdu jen do analgosedace..
ale všichni říkají, že je to v pohodě.. jenže říkej to takový poseroutce jako jsem já
![]()
@Janice78 píše:
já půjdu jen do analgosedace..ale všichni říkají, že je to v pohodě.. jenže říkej to takový poseroutce jako jsem já
![]()
![]()
já se taky bála..ne že ne…ale věř mi že tě tak nabudí hormonama, že budeš chtít už to mít za sebou a nebudeš na to moc myslet ![]()
@Therezka píše:
já se taky bála..ne že ne…ale věř mi že tě tak nabudí hormonama, že budeš chtít už to mít za sebou a nebudeš na to moc myslet
to zní dobře, to zní dobře!
![]()
uuuuuž aby to bylo!
![]()
@Janice78 píše:
to zní dobře, to zní dobře!![]()
uuuuuž aby to bylo!![]()
a pak už to jde rychle…
pár hovorů do Caru a za pár dní ti je zase vrátí… mně embrya ukázali pod sklíčkem před vložením
a mám tam super doktora, že mi dal i fotku z ultrazvuku, takže vím přesně čas, kdy mi je tam vrátil ![]()
@Therezka píše:
a pak už to jde rychle…pár hovorů do Caru a za pár dní ti je zase vrátí… mně embrya ukázali pod sklíčkem před vložením
a mám tam super doktora, že mi dal i fotku z ultrazvuku, takže vím přesně čas, kdy mi je tam vrátil
jůůů - to jsou vymoženosti! ![]()
Dali jsme si prodlouženou kultivaci, tak budou 5 dní fuč ![]()
@Therezka to se pak u IVF dobře určuje předpokládané datum porodu, že?
Přesně 40 týdnů a je to! ![]()
@Janice78 píše:
jůůů - to jsou vymoženosti!
Dali jsme si prodlouženou kultivaci, tak budou 5 dní fuč
my měli taky prodlouženou kultivaci a jak už jsem tady psala, myslím si, že je to lepší… na transportu jsme tam byli jen dvě a ta druhá holčina se divila, protože ona fotku nedostala… jenže můj doktor je vtipálek a dával mi to se slovi, že to mám první fotku dvojčat ![]()
@Therezka to je od Dr. milý.. ![]()
Já taky dneska koukala na UTZ na ty vajčuchy a říkala jsem si, kterépak asi je náš budoucí potomek…
Já vím, že je to praštěný, ale napadlo mě to
![]()
A je to fajn, když je s Dr. řeč a nebere všechno super extra vážně
![]()
@Janice78 píše:
@Therezka to je od Dr. milý..
Já taky dneska koukala na UTZ na ty vajčuchy a říkala jsem si, kterépak asi je náš budoucí potomek…Já vím, že je to praštěný, ale napadlo mě to
![]()
A je to fajn, když je s Dr. řeč a nebere všechno super extra vážně![]()
tak to s tím mým se vždycky pobavím…každá prohlídka začíná se slovy, TAK POJDTE…PODÍVÁME SE NA TEN VÁŠ PODVOZEK ![]()
@Therezka píše:
tak to s tím mým se vždycky pobavím…každá prohlídka začíná se slovy, TAK POJDTE…PODÍVÁME SE NA TEN VÁŠ PODVOZEK
no totok?!
![]()
@Janice78 píše:
a lepší se to? Cítíš se dobře? Nic nebolí?![]()
dnes úplně v poho, sem tam ještě něco cítím, ale už dobré, tak se toho nemusíš bát ![]()
a narkoza super, sestřička mi popřála dobrou noc a mně se zdálo, že krmím mé kočky, no a když měbudili, tak jsem jim tam něco mlela, že dobré, že už je mám nakrmené
![]()