Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 ja jdu zitra na prvni kontrolni utz, vlastne 4.den stimulace, tak jsem docela zvedava co se dozvim noveho
pak rekni ja taky jsem zvedava mela bych jít tak tez podobne ale 23-30.10 říjen na ten zakrok
@nikinka 123 jj urco pisnu, vse co se dozvim
myslim ze nam to vychazi opravdu podobne, ja s tom pocitam tak nejak yen posledni tyden v rijnu
@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 jj urco pisnu, vse co se dozvimmyslim ze nam to vychazi opravdu podobne, ja s tom pocitam tak nejak yen posledni tyden v rijnu
no to samé mám já poslední týden v říjnu kdy tady budeš vždy jak píšu já tak nejsi atd… no a kde chodíš do centra??,
@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 ja chodim do Sanusu v Pardubicich, a ty?
no já fertimed
@Bettynka22 píše:
a beres nejaké vitaminy nebo neco k tem injekcím
@Bettynka22 píše:
a denně kolik inekkci pichas a kolik te to vubec stalo a na jakou dlouhou dobu vsak jdes za 4 dny to je zítra na kontrolu takže se muze stat ze jsi připravená už to by bylo brzo ale stát se to může
@nikinka 123 ctyri dny by bylo opravdu malo pry se to pohybuhe od 5 do 20 dnu…to uvidim zitra jak reaguju. jinak picham jednu denne a k tomu mam prasky, jeden rano a pul vecer. injekce na ctyri dny me staly 2672kc a pravdepodobne budu mit jeste jedny tak ze dohromady necelých sest tisic
@Bettynka22 Drzim pesti pro stesti na zitrejsi kontrolu. At slysis jenom dobre zpravy. Ja ted vyckavam. Testovat mam az ve stredu 21.10.
@len008 jeee dekuju…to cekani je mazec vid…ale jestli skonci pozitivne tak to za to stalo
dodrzujes nejaky extra odpocinek? Kdyz ti davali zpet embryjko, jak dlouho jsi tam byla? musela jsitam lezet?
@Bettynka22 No, cekani neni moji silnou strankou. Po transferu tam maji pravidlo 30min lezet (muze se i dyl). Pak jsem ten den doma zkousela odpocivat, ale zkus si to s 3letym synem. Asi me chapes, ze?
Co zatim dodrzuji, tak se snazim nic tezkeho nezvedat. Konzumuji dost bilkovin a hodne piju(mam porad zizen) a to mi bylo doporuceno. A ve skrytu duse doufam, ze to vyjde… Asi jako vsechny co to podstoupily, ale statstiky s uspesnosti cca tretina jasne naznacuji, ze to vsem vyjit nemuze… Tak doufam a verim… Drzim pesti, at to dnes jde dobre ![]()
@len008 jj ten odpocinek chapu.tak ja dnes zhistila ze folici rostou krasne, 10-11mm, od zitrka mam o injekci vic, v patek dalsi kontrola a v nedeli mozna UZ ![]()
@Bettynka22 tak to jsou super zpravy. Jen tak dal a bude vas hnedle o jednoho doma vice
Drzim pesti pro stesti. ![]()
Ahoj holky chtela bych se k Vam pridat do debaty ale nevim jak napsat prispevek. Pardon ze pisi bez interpunkce ale jsem prez telefon.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.