Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@baru-ska děkuji ☺️️ tak to není tak hrozný, koukala jsem na různý sestřihy videí kde byly fotky z ultrazvuku nebo miminka a kolem nich dokola ve tvaru srdce vyskládané injekce ta sem se až lekla, že těch injekcí bude strašně moc ![]()
@Lionly já zítra asi píchám poslední a napočítala jsem si to tento cyklus na 14 injekcí celkem ![]()
@baru-ska 14 nezní tak hrozně, ale když si to představím tak je to stejně mazec sama si napíchat 14 injekci do břicha 🙈 a co modřiny dělají se? Takže punkce tě čeká ve středu jestli to chápu dobře? ☺️️
@Lionly pravděpodobně středa.. zítra jde na kontrolu a stanovíme datum.. a modřinu mám jednu malou, když jsem se zrovna blbě napíchla.. jinak je to fakt v pohodě ![]()
@baru-ska tak ti budu moc držet palce aby všechno dobře dopadlo
tak super já si akorát dvakrát píchala ovitrelle a to docela šlo poprvé jsem modřinu měla po druhé jsem se píchla dobře ani sem pak neviděla vpich tak snad ![]()
@Lionly ahoj, dej vědět, jak jsi dopadla
holky, všem vám držím palce. Hlavně ať to vyjde. Proces nějak prezijeme ![]()
@Kewicka 89 no tak supee.ja jsem teď na cestě na utz před opu tak uvidíme..
@Redhole no tak nakonec ještě teď v říjnu nezačnu
nevadí no tak počkáme vzali mi krev a dostali jsme tunu papírů na prostudování a vyplnění, prý by se to stihlo, ale že prý bude lepší na to jít v klidu a ještě tenhle cyklus počkat, aby bylo opravdu všechno zahojené. Ale zeptala jsem se na ty vitamíny jestli můžu nějaké brát a doktor mi řekl, že je to podle něj zbytečné, že všechny tyhle vitamíny jsou jen marketing lékáren a doktorů co to mají nasmlouvané že pokud budu zdravě jíst hlavně jako zeleninu, ovoce a avokádo tak to bude daleko lepší, že jediný co jako můžou je kyselina listová, ale že ta se doporučuje starším ženám takže je to na mně a že by teda jen doporučit teď na zimu vitamín D.
Takže tenhle cyklus budu držet palce vám holky a doufám, že budete dávat vědět ať vím a abych s vámi měla radost s z dobrého konce ☺️️
@Kewicka 89 super tak to je paráda ☺️️
@baru-ska jak jsi dopadla? ☺️️
@Lionly je mi líto, že jsi zklamaná. Ale opravdu bude lepší si to prostudovat v klidu a aspoň budeš mít jistotu, že to máš dobře zahojene po té operaci. Uteče to jako voda. Taky jsem na začátku byla netrpeliva, že až za 3 měsíce, ale ani nevím, jak to uteklo. Tak teď aspoň i já vim, že nemusím mít špatné svědomí kvůli těm vitaminum. A mají pravdu, že je lepší ovoce a zelenina, než náhražka v tabletě.
@Redhole děkuji, ale tobě držím palečky, aby bylo všechno v pořádku a mohla si začít ☺️️ Máš pravdu alespoň se všechno zahojí - v klidu si to můžu přečíst, fakt je to strašně moc papírů a informací, že už ani nevím co chci, nebo nechci navíc
přesně tak nemusíš si to nijak vyčítat, že nic nebereš taky mě to uklidnilo ☺️️ Jen teda zvažuju, že ten vitamín D si koupím ![]()
@Lionly no nic moc..některé jsou uz 25 mm takže příliš a některý malý.. vodí to ta na 3 az 5 vajicek
Takže naprd.. asi pak ještě půjdu rovnou na jeden dalsi cyklus abych nastradala víc embryi…
@baru-ska ahá jej, ale třeba to nakonec bude lepší než to vypadá. Takže by si v tomhle cyklu vůbec nešla na ET? Necháš zamrazit a budeš stimulovat i další cyklus?
Třeba i kdyby bylo méně vajíček tak tam možná je ten jeden malý bojovníček, který to zvládne a třeba budou dobrý všechny, nebo se bojíš, že ne? ![]()
@Lionly nene et bych nesla asi i kdyby bylo co..minule se mi et jako jediný nechytl ani na bipchemko a čím dál víc center teď i přistupuje k tomu, že se dělá až ket
v zahraničí je to i standard..tímhle procesem bych měla transfer až začátkem roku..vím že to vypadá za strašně dlouho ale nějak už jsem na ty lhůty otupela ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.