Ivf říjen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
20.10.21 10:43

@Lionly ahoj, moc dekuju za podporu. Dostala jsem to v sobotu večer, tak jsem v neděli volala do car a byla jsem tam včera. Už jsem si včera i pichala. No, teda já ne. Nějak se mi nechtěla hýbat ruka, takže musel manžel :D. Vůbec to nebolí s tím perem. Tak doufám, že to budu snášet dobre. Taky už to máš zachvilku :). Budeme čekat spolu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
20.10.21 16:42

@Redhole budeme čekat spolu bude to snesitelnější ☺️️ Vůbec se nedivím, že se ti nechtěla hýbat ruka je to takovový divný píchat si něco sama 😁 tak to doufám že taky budu mít ty pera 😁 ve středu si musím zavolat jestli mám schválené léky ☺️️ Dneska teda budeš píchat druhou? ☺️️ Věřím, že to budeš snášet dobře a folíky pěkně porostou a budou pěkná zralá vajíčka ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
21.10.21 14:57

@Lionly tak držím palce, ať máš to pero. Neumím si představit, že bude i jiná injekce a že určitě bude. Dneska večer bude 3 dávka. Pořád nejsem schpna to píchat sama :D. Ale manžel je šikula a zvládá to za mě :lol:. Zítra jdu na první kontrolu, tak jsem na to zvědavá. Zatím na sobě nic necítím, ale mám zatím je 2 injekce. Už bych brala odběr. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
21.10.21 16:55

@Redhole děkuju snad budou pera 😁 budeš mít normálně před odběrem ovitrelle? ☺️️ To nevadí, že to pořád nezvládáš píchat sama, vlastně je to i hezký, že se na tom manžel podílí a děláte to spolu ☺️️ Držím palce ať je na kontrole vše jak má a slyšíte jen dobré zprávy, dej pak vědět jak jste dopadli ❤️️ Asi je dobrý, že ti z injekcí nic není určitě je to známka toho, že to snášíš dobře ☺️️ Nedivím se taky už bych brala odběr 😁 na kolik dní máš injekce? ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
22.10.21 14:18

@Lionly ahoj, tak kontrola dopadla dobře. Nějak zvlášť jsem se nevyptavala. Stejně bych tomu nerozuměla :). Dostala jsem další gonal a ještě něco. Moc jsem na to nekoukala :D. Ale ty druhé si už musím namíchat. Příští týden ještě jedna kontrola a pak už punkce. ovitrelle dostanu asi tu další kontrolu. Jinak teda pořád dobrý. Maličko mě tlačí občas podbrisek, ale není to nic co by mě omezovalo nebo nějak bolelo :D. co vy? Kdy máš jít k doktorů? Už jste rozhodnutý co využijete na postupy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
22.10.21 15:42

@Lionly omlouvám se, napsala jsem jiný lék druhých injekci :) cetrotide jsou ty druhé 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
23.10.21 23:32

@Redhole ahojky, paráda jsem ráda, že kontrola dopadla dobře ❤️️ Možná je to lepší čím míň se člověk ptá tím míň ho to nutí hledat si k tomu věci na netu 😁 zvolím stejnou taktiku nechci o tom moc přemýšlet až budu v procesu :D ty jo a je to složité si to míchat ty nové injekce? Jsem zvědevá co dostanu :mrgreen: to mě těší že se pořád cítíš dobře a co jsem vypozorovala to nafouklé břiško k tomu asi patří hlavně aby bylo vše v pořádku ☺️️ Dodržuješ i toho nějaký pitný režim nebo tu stravu se zvýšeným přísunem bílkovin? ☺️️ No já už konečně ve středu volám jestli mám schválené leký a v pátek kontrola a léky 🥳 a co sem vypozorovala ten jsem měla tenhle měsíc ovulaci dřív takže by i menstruace měla přijít dřív což by bylo super už se těším až taky začnu :mrgreen: moc držím palce :srdce: punkci budeš mít taky příští týden nebo zatím nevíš? ☺️️ Jinak půjdeme do ICSI, budeme mrazit a asi prodlouženou kultivaci, zatím víc zkoušet nebudeme a uvidíme ☺️️ Co všechno máte vy? ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
24.10.21 08:54

@Lionly tak to by bylo super, kdyby jsi už mohla začít. Míč o tom nepremyslej. Neříkám, že nečtu nic na netu, qle co jsem zjistila, tak každý to má opravdu jinak. Někomu může být špatně a někomu ne. Nepripoustim si, že by mě mělo něco bolet. Není to ani jako kdybych měla dostat sm, takže paráda. :D nikdo mi o pitnem režimu a bilkovinach neříkal. Ale mám zrovna blbou rýmu, takže piju čaj ve velkém a jen odpočívám. Včera jsem si poprvé pichla gonal sama :D. Nic to nebylo :lol:. Míchání těch druhých injekci není složité. Spus jsem zkoumala, kdy mám vyměnit jehlu. Ale vše je v návodu :D. Chceme icsi, výběr spermií přes čip, prodlouženou kultivaci a mrazení. Samozřejmě podle toho jak doporučí lékaři atd. Snad v pátek nebo v sobotu bude odběr. Na léky prý reaguju dobre. Nedivim se ti, že se těšíš. :lol: a je i dobre že se těšíš. Hlavně se ničeho neboj. Není to tak strašné jak si člověk mysli. Neříkám, že to v hlavě nemám, ale dělám pro to vše a víc už asi nemůžu, tak to nechávám být a spíš se těším na další kroky. Co tvůj přítel? Je pořád v pohodě, nebo to řeší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
24.10.21 08:59

@Lionly jo a ještě jsem chtěla napsat, že jsem se bála, kolik peněz budou stát léky a musím říct, že jsem byla mile překvapena. Platila jsem do teď jen 2X gonal a budu platit to ovitrelle. Ale to co si mám míchat, tak je na pojišťovnu. Takže teď za léky jsem platila 2200Kč. Bála jsem se, že to bude víc. Vždy platím léky u doktora hotově. Co ten den dostanu, to platím. Nic předem. Můžu se zeptat na kolik vás má cca vyjít léčba a to všechno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
24.10.21 14:24

@Redhole ahoj já platila 17000 i s hatchingem inekce jsem měla zadarmo jen ovitrelle jsem doplacela asi 80kc a utrogestan 180,Kč :nevim: přitom u prvního ivf jsem měla úplně stejný inekce a doplácela jsem kolem 1000kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
24.10.21 18:54

@Redhole ahoj, taky pořád něco čtu když mě něco k tomu IVF napadne, ale akorát mě to pak znejistí 🙈 takže se snažím raději moc nepřemýšlet, ale poslední dobou mám hezké sny sny a myšlenky a snažím se v tom vidět hlavně to dobry i když nevím proč mám pořád děsný nutkání chtít vložit dvě embryjka k když nevím proč, mám takový pocit, že bych měla chtít dvě 🙈 tak mě o pití a jídle říkal doktor že se tím předchází hyperstimulačnímu syndromu, že je to jako prevence ☺️️ Tak snad se z nachlazení vyležíš do punkce aby se embryjku dařilo dobře :srdce: budu ti moc držet palce :srdce: těším se moc je to prostě krok blíž k našemu vysněnému miminku ❤️️ Jsi dobrá že sis zvládla píchnout injekci sama :palec: už pícháš ty míchané injekce? Další kroky už přijdou brzy a pak už jen čekání na výsledek ☺️️ Manžel to zatím zvládá v pohodě on teda hodně stojí nohama na zemi zatím co já se nechávám unést tím že to bude dobrý 😁 no s tou cenou ještě nevím kolik vyjdou léky ale říkal ať raději počítáme 2000-3000 léky, pak stacionář, anestezie a nějaký ten echokatetr 2800,– ICSI 8000,– mražení 8000,– a prodloužená kultivace 3500,– fuuu no takle po hromadě jsou ty částky děsivé. Počítám že minimáně těch 25000,– to stát bude. Na kolik máš kalkulaci ty? ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
24.10.21 18:57

@Kewicka 89 tak to jste měli krásnou cenu ☺️️ Jako mě ty ceny úplně děsný. Nechápu proč nám to pojišťovna neproplácí víc, kor když si platíme zdravotní pojištění, přece nemůžeme za to, že jinak ty děti mít nemůžeme 🤦🏼‍♀️ Ale co se dá dělat když miminko chceme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
24.10.21 18:59

@Lionly přesně tak já sem platila oproti některým minimum spousta páru platí 3i4 nasobek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
24.10.21 19:01

@Kewicka 89 to je pravda a čím víc tomu člověk chce pomoct tím víc to stojí peněz a výsledek stejně není zaručený 🥺 jak jsi na tom teď ty? Jak pokračujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
24.10.21 19:04

@Lionly já beru jen od vložení utrogestan a kyselinu listovou byla jsem v úterý na vložení a před 11 dny jsem si pichla ovitrelle a dneska jsem zkusila test a dopadl takto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.