Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, snad nam to vsem vyjde, musime verit, nic jinyho nam nezbyde
![]()
Ejva: jak jsi dopadla v CARu? ![]()
Ahoj devcata, my mame prave po prvnim IVF ted v unoru, v pondeli jsme byli na transferu a ted musime cekat na test. Tak drzim palecky at nam to vsem vyjde! Vzdyt nam jde vsem o jedno, byt rodice ![]()
Ahoj Leni,přeju Ti at už se něco děje,nejhorší je to čekání,pořád na něco
Ve Zlíně jsem si byla zatím jenom pro injekce,takže s nima budu v kontaktu až při Opu a dále,tak dám vědět jak na mě klinika působí.
ahoj všichni ![]()
tak se nám tato diskuse začíná trochu rozjíždět, jen se dívám, že jsem tady jedna z mála z těch, kteří jdou na první IVF.
Dnes jsem byla v CARu a dali mi Norethisteron 3×1 na 10dní až do MS, před MS ten 10den mám naklusat na prohlídku a dostanu ten nosní sprej, budu mít dlouhý protokol. Tak jsem dnes už taková natěšená ![]()
Jinak všem, kteří mají po transferu přeji hodně štěstí, určitě to vyjde ![]()
Můžu se zeptat,co sebou vzít do caru na opu?Myslím jako osobní věci,přezůvky a podobně… ![]()
Ahoj holky můžu se k vám připojit? V pondělí jsem byla na ET. Je to naše 1.IVF. ![]()
Jinak na OPU ti stačí košile,přezuvky,pití a něco ke čtení. ![]()
Na opu je potřeba
noční košile, župan, přezuvky, svačina a pití a také vložky (u státního Apolináře dávají takové porodnické, co se nosily před 20 lety) a něco příjemného na čtení.
Pak je dobré uvařit dopředu něco dobrého - můj manžel byl minule hrozně nervozní, dobré jídlo by ho asi povzbudilo.
L.
Ahoj devčatka hcyse kvat přidat.
Mne tetj v Dubnu čeka 2 ivf+icsi mocse tješim, a doufam, ře tento krat to vijde, protoře prvnij pokus boguřel nevyšel. Ja jsem naprosto zdrava problem ma muj manřel.
Jo holky kolik pak mate let, mne je 22.
Přyju všem nam brzo // na testiku.
Ahojky zeny,
Kacko drzim take moc palecky!! ![]()
Koukam, ze se tady pekne schazime s ruznymi situacemi a to je prima ![]()
Viki me je 24.
Díky ženy
jinak mě je 28 a mám anovulační cykly. Máme za sebou 7 měsíců na clostíku,2 neúspěšné IUI a ke 2 nedolo protože jsem nereagovala nebo měla cystu a 1× se nepodařilo odevzdat vzorek ![]()
Ahoj v úterý jsem začala stimulovat 3. IVF na kontrolu jdu v pondělí 14 jsem nervozní a neustále brečím,že to nevyjde. Dostala jsem úplně nové léky než jsem mněla předtím. Při mimulých stimulacích jsem vždy cítila,že se v břiše něco děje a teď nic mám z prvního IVF krásnou princeznu a strašně moc si přeju pro ní sourozence.
Blanko drž se
, já prvních 5 dní taky nic necítila až pak mě začalo bříško pobolívat ![]()
Mořna moja rozpovedj nikogo nezaima, ale mne hcese napsat, jak my prešly k svemu 1 ivf.
Před 2 lety my smanřelem segraly svadbu, bylysme moc ščasni a mnelysmese radi, a rozgodlysmese ře dlja plnigo ščesti nam hibi jenom mimisjko,kařdij mesic čekalisme s nadeji ře to vijšlo,ale to furt nevihazelo, a mimi htelysme čim dal vic,všyhni zname tehotni a tehotni, a my nic a nic, po roce snařeni, rozgodlysme se ře pojedeme do nemocnice na vušetršeni,mislelasem ře problem umne,no ja byla naprosto zdrava,no gdyš my smanřov uvideli spermiogram, my byly všoke, jase nemogla spamatovat stogo myslelam, ře to neni pravda nigdy vřivote mnebi nenapodlo ře nas tato situace potka, ja vim ře spoustu paru ma styjnyj problem ale to je grozna myšlenka ře jedine otehotnim z ivf protoře nic jinego nezbiva jedine zmenit manřela, coš ja nehcy otom ani myslet, tak jsme skusely před 3 mesici sve 1 ivf mnelam groznyj strah najvic z otsavani vaiček,ale vše projšlo naprosto skvele,jsem to ani nečekala protoře sem tak trohu poserka, a navic neskim nemoglamse otom promluvit protnře manřel nehtel, a j nehtel abyh snim otom furt mluvela,prij go to znervoznuje,a co ja mnela jsem všyhno derřat vsobe, nijak jsemto zvladla odsali nam 11 vajuh a dokoncese zustalo jen 2 kvalitni kterusme nehaly zavest obe, takře mrazačku nemame nic.
Po zavedeni to bylo grozne čekat to byla večnost,mnela jsem v glave ře to určo vijde no ten 14 den rano před tik neř jsme odjelx do caru na hcg. začalam špinit, no a test jenom podtverdil ře nejsem tehu, to byla promne takova rana jako i prokařdu zvas,nigdo jinij mne nepohopi neř vy ktere mate styjnyj problem. Tetj hcy skusit 2 pokus a mam takovij strah ře zase muře ne vijit,ale doufam ře to snat vijde coš i vam pšyju.
Blanka S píše:
Ahoj v úterý jsem začala stimulovat 3. IVF na kontrolu jdu v pondělí 14 jsem nervozní a neustále brečím,že to nevyjde. Dostala jsem úplně nové léky než jsem mněla předtím. Při mimulých stimulacích jsem vždy cítila,že se v břiše něco děje a teď nic mám z prvního IVF krásnou princeznu a strašně moc si přeju pro ní sourozence.
Blanka s,nemusišse ničego bat všyhno vijde musiš veřitj.