IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5052
11.2.11 21:05
lenka47 píše:
Blanka S píše:
Díky moc ted si lehnout nemůžu a odpočívat to už vůbec malá mi dává zabrat :mrgreen: padnu kolem 21:00 do postele Pokud to bude ok a vše půjde jak má tak už mám komando příbuzných kdo co bude dělat při 2.IVF malé byl rok a já ležela a 5 dospělejch lidí padalo na papulu. :mrgreen: Je to stejně paradox já vše zvládám sama a v pohodě když vypadnu tak musí nastoupit komando babiček,dědů a manžel.
Ahoj Blanko,
mám také 2-letou dceru a chystám se také na IVF (4. pokus, dcera je ze 2. pokusu). Budu mít asi také konské dávky hormonů, protože mi minule fostimon moc nezabral a je mi 36 let. Nevím, jak usměrním malou, protože má momentálně pěkně vzdorovité období. Přemýšlím, že ji dám občas na hlídání.
Zdraví
Lenka

Ahoj Leni

vzdorovité období máme taky, ale řekla jsem jí,že mamku bolí moc bříško a taky si semnou píchá ty injekce takže je celkem hodná a kupodivu tulná hlídání doporučuju určitě moji rodiče ještě pracují tak si šetří dovolenou po zavedení, abych mohla ležet mně je 32 a mám 3 IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
12.2.11 08:53

Ahoj holky, mam takovy dotazek na ty, co uz jsou nastimulovane - kolik dni jste stimulovaly? :think:

pajuch: ja byt na vasem miste, tak zkousim IUI porad dokola, kdyz jste vlastne zdravi :think: a i financne je to prece jen nekde jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
12.2.11 08:55

Jinak dneska stimuluju 5. den a v brisku mi uz nepicha ani neboli tak doufam, ze se folikum neco nestalo… To je asi blbost, co? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
12.2.11 08:58

Ahoj Carmen, k tvemu dotazu - kdyz jsem stimulovala poprve, tak to byl kratky protokol - cca. 8 dni Gonal + ke konci Certrotide, pak 1 injekce Pregnylu a po 36 hodinach odber foliku. Ted jsem mela dlouhy protokol, ale nevim, jestli ten by te taky zajimal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
12.2.11 09:08

Alice33: ahojky :kytka: mam kratky protokol a prave uz si nepamatuju, jak dlouho jsem stimulovala pri minulych pokusech. Vim, ze u kazdeho je to jinak, ale strasne by me zajimalo, jak zhruba ted muzou byt folici velci, kdyz jsem 5. den stimulky (Puregon 100j, Clostik 3×1) a stimuluju od 2. dne MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
12.2.11 09:14

Carmen: kdy jdes na kontrolni UZ, kdyz stimulujes 5. den tak uz dost brzy ne? Ja si uz nepamatuju, jak velke jsem mela foliky pri prvnim IVF s kratkym protokolem, ale ted s dlouhym jsem na prvni UZ kontrole mela nejvetsi 18mm :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
12.2.11 09:26

Alice33: na UTZ jdu v pondeli, ale to vis, jsem zenska zvedava :lol: Ja jen, ze me 1.-3. den stimulky pichalo a bolelo v podbrisku a od te doby ne, tak jsem se jen na chvilku bala, ze je nejaky problem… ale to je asi blbost :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
12.2.11 13:47

Carmen, ja jsem stimulovala 10 dni a pak den 13. odber foliku, urcite Ti rostou hezky, neboj :)

Alice, jak se citis? Ja mam pocit, ze chytnu menzes kazdou hodinu, tak se mi to vazne nezda, ze by se ti cipisci tam uhnizdili. No, ale trpelive s testikem cekame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
12.2.11 19:50

Carmen jo jo, jenže já jsem takovej cíťa a kdyby se to třeba 4× nepovedlo tak z toho budu asi hotová, já vím že někdo je na tom i hůř ale tak to cítím já :-D Holky všem Vám držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
12.2.11 22:08

Ahoj holky jste taky nafouklé dnes jsem se nemohla skoro dostat do kalhot tak cca do hodiny po injekci mám břícho jako v pátém měsíci až do večera přes noc ni to spadne :nevim: V pondělí jdu na UZ tak jsem zvědavá jak ty koňské dávky co mám zabraly. Špatně reaguju při 1 IVF 5 vajec a 2 IVF jen 3 vajíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
14.2.11 09:35

Pajuch,
jak říkají holky, já být na tvém místě, tak zkouším IUI také víckrát. Aspoň využít těch 6 pokusů, které jsou hrazené pojišťovnou. Je veliká šance, pokud jste oba zdraví. V jiné diskusi jsou holky po IUI a spoustě to vyšlo. Já mám za sebou 7 IUI a pokud bychom měli dobrý spermiogram, šla bych do toho znovu. Ale díky špatnému spermio jdeme už na IVF. A to jsou teprve nervy, když to nevyjde. Takže myslím, že by tě to víc položilo než nějaký neúspěch z IUI. Ale samozřejmě to záleží na vás a na dokrotech, co ti doporučí. A jak už bylo zmíněno, finančně jsi při IUI úplně někde jinde než při IVF. Tak ať se ti vše daří a brzo jsi těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
14.2.11 11:39

Skritek Petra: ja se citim mizerne, mam pocit, ze mesicky musi dorazit kazdou chvili. Kazde rano krece jako ze uz uz, k tomu se mi pridaly i strevni potize a ta bolest v prsou. Proste naprosta klasika jako kazdy mesic par dni pred tim. Mam to spocitane a podle posledniho IVF bych to mohla dostat zitra nebo pozitri, cemuz i naprosto presne odpovidaji ty priznaky. Takze docela depka. Vcera jsem to uz vecir nevydrzela a zacala jsem hystericky brecet manzelovi na rameni, ze to proste vim, ze se nezahnizdili, atd. Mam fakt pocit, ze to nebude dobry. Ach jo :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
14.2.11 11:44

Carmen 6: jak dopadl UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
14.2.11 12:21

Alice33: ahojky :kytka: hlavne neztracej nadeji a ver tem malym prckum, to je to nejlepsi, co muzes udelat. Priznaky jako na MS jsou fakt normalni, spousta holek to tak ma, takze se neboj a zkus jim verit. Kolikaty den po ET jsi?

Jinak muj dnesni UTZ nic moc, myslela jsem, ze to bude lepsi… :-? ale co bych nechtela, kdyz mame jen mimimalku a picham si jen 100j, ze… takze jsou 3 vetsi folici (10, 12 a 15 mm) a pak je tam par drobnych (myslim 8 mm), ale to rikal, ze jim moc nadeji nedava :nevim: pri minule minimalce jsem mela 3 foliky, z toho byly 3 vajicka, vsechny se oplodnily, 2 zavedli a byla z toho biochemka. Na punkci jdu v patek, tak jsem zvedava, kolik tech vajicek nakonec snesu… :jazyk:

Příspěvek upraven 14.02.11 v 12:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
14.2.11 12:23
Ejva píše:
Pajuch,
jak říkají holky, já být na tvém místě, tak zkouším IUI také víckrát. Aspoň využít těch 6 pokusů, které jsou hrazené pojišťovnou. Je veliká šance, pokud jste oba zdraví. V jiné diskusi jsou holky po IUI a spoustě to vyšlo. Já mám za sebou 7 IUI a pokud bychom měli dobrý spermiogram, šla bych do toho znovu. Ale díky špatnému spermio jdeme už na IVF. A to jsou teprve nervy, když to nevyjde. Takže myslím, že by tě to víc položilo než nějaký neúspěch z IUI. Ale samozřejmě to záleží na vás a na dokrotech, co ti doporučí. A jak už bylo zmíněno, finančně jsi při IUI úplně někde jinde než při IVF. Tak ať se ti vše daří a brzo jsi těhu.

tak s timhle 100% souhlasim. Co ja bych dala za to, kdybysme vubec mohli zkouset IUI… bohuzel u nas pripada v uvahu jen IVF+ICSI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí