IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
10.2.11 16:32

Ahojky,
tak se k vám taky holky přidávám..začátkem března plánujeme první IVF :lol: Zatím jsme zkusili jednou IUI, to bylo neuspěšné, tak teď už zkusíme IVF, ať je vyšší šance…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
10.2.11 16:43

hodne stesti! jasne, pri IVF je sance vetsi, tak drzime pesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
10.2.11 16:55
:palec: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
10.2.11 18:07

Jéééé tady je pěkné téma, i já se přidám :)). Také mě čeká první IVF a stimulovat začnu na konci února, ale spíš počátkem března. 16.2. začnu brát Utrouš, aby MS dorazila v nějakém normálním termínu, protože u mě je obvyklé 30- 70 dní.
Jak už jsem jinde psala je nám s manžou 35 let, jsme spolu zhruba 11 let a antikoncepci nepoužívám tak 10 let… dlouho nám to až tolik nevadilo :zed: a asi jsme to řešít začali později než jiní, vlastně teprve před rokem jsem brala Clostík, loni laparka a teď to IVF. Tak a teď mám takové ty smíšené pocity asi jako každá z vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
10.2.11 20:41

Nikyy :mavam:
lamiko :mavam:
vitame :dance:

Kdyz to tady tak ctu tak se moc tesim po tech konskych davkach, jeste na nafouknute brucho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.2.11 21:43

Moc děkuju! Dnes byl tlak trochu lepší, jen mi doktorka nasla jen 2 folikuly po 15mm a asi 6 po 8mm,stimuluju 5.den,v neděli se uvidí, ale vypadá to jen na ty dva folikuly:-/To moc velká šance na úspšch není,co myslíte?:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
11.2.11 07:48

lindaaa :mavam:
ja jsem mela po 13dnech stimulace 2 folikuly :-? dr mi rekl, ze to muzeme vyzkouset odebrat a nebo proces prerusime a priste to budu mit zase hrazene jako prvni pokus. Strasne jsem chtela ale neprislo mi to jako moc velka sance na uspech, jeste kdyz neni na 100% jisty ze je vytahnou oba. Tak jsem to prerusila nebot jsem mela hormonu ddoslova plne telo :poblion:
A jaky mas protokol?
Tak uvidis treba ti tam jeste neco vyroste :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
11.2.11 09:07

Lamiko, to vis, my mame 32 a 34 let s manzilkem a snazime se rok, ted jsme se rozhodli pro IVF a tak tu sedim s nafouknutym briskem :), jsme jedna velka tovarna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
11.2.11 09:11

Ahoj Lindusko, no s tema 2 folikulema, to opravdu neni presprilis, ale vis jak, za kazdou sanci musime byt vdecni, tak bych to prece jen zkusila, naprosto verim doktorum, vsak oni ti poradi, jestli pokracovat ci ne a zkusti to znovu, drzim pesticky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
11.2.11 09:26

lindaaa: ahojky, ono ti tech dalsich 6 jeste naroste, neboj :wink: a i kdyby ne, tak je porad velka sance. Ja mela pri druhem IVF (minimalka) 3 foliky, z toho se ziskaly 3 vajicka, 3 oplodnili, vsechny se krasne vyvijely, 2 zavedli a bylo z toho biochem. tehu, prcek se sice chytnul, ale pak to bohuzel vzdal :-( Ale chci tim rict, ze nemusis zoufat, nadeje je vzdycky a neni potreba mit hodne vajec :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
11.2.11 09:29

Dobré ránko všichni, našla jsem tuto pěknou diskuzi, tak se připojuji, snad tu najdu trošku porozumění :-) . Toto úterý jsem byla na ET po svém 2. IVF. První pokus v září loni dopadl katastrofálně - žádná embrya, polyp v děloze - totálně jsem se zhroutila. V lednu jsem začala stimulovat dlouhý protokol a minulý pátek mi odebrali 6 vajíček - všechna oplozena, 5 prý pěkných embrijek :-D . Po 4 dnech mi 2 zavedli a 3 zamrazili. Jenže já si připadám, že se neuchytili, nevím proč, to nedokážu popsat, ale topím se v depresích. Navíc jsem od včerejška začala mít bolesti v podbřišku a v prsou jako vždy před menzes. Ach jo :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
11.2.11 09:29

Jinak vitam tady nove prichozi :mavam:

Na tu zkousku asi dnes pujdu, tak pak dam vedet… Ale neni mi vubec dobre, ted se cela motam z Clostiku, pripadam si jak zfetovana :poblion: a to jako fakt doslova - nemuzu jit normalne rovne, jaky mam zavrate a mota se mi hlava. No a do toho ta nemoc… :-? takze moc sanci tomu dnes nedavam…ale drzte mi prosim pesticky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
11.2.11 09:32

Alice 33: Ahojky :kytka: nebud smutna, bolest briska a pocit jak na MS je normalni, muze to klidne znamenat, ze jsi tehu :palec: Neves hlavu, urcite se cvrcci chytnou, musis jim verit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
11.2.11 09:36

Carmen diky, když já si připadám tak jako „netěhotně“. Já vim, že je asi brzy na nějaké příznaky, ale stejně… Mám jen nafouklé břicho po OPU a pobolívá mě střídavě na levé a na pravé straně (asi vaječníky). Do toho teď takové trošku křeče jako před měsíčkama. Kdybych tak mohla do toho břicha vidět - co se tam děje :think: . Vyčítám si každý pohyb, když se shýbnu nebo něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
11.2.11 09:46

Alice, Carmen, tak to je presne i u nas, porad tady hucim manzelovi, ze asi nic, ze mam pocit, jakoze jde na me MS, … vy mi tady vzdy date takovou hezkou vzpruhu :) diky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí