IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1022
10.2.11 13:46

Carmen to ACC je hlavně na odhlenění- rozpouští to hlen. Zatím se leč tím čajíkem a napářkou se slanou vodou a uč se v posteli v teplíčku a až půjdeš v PO na sono tak se tam s nima domluv ale fakt se při stimulce může vše kromě ATB- přímo jsem se na to ptala. Jde jen o to že by si se mohla dusit při té nárkóze,protože se neintubuje. Je to krátký výkon takže se uspává jen sedativy do žíly - nejčastěji propofolem a dávají ti kyslík očemž nemáš ani tušení protože už spíš. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ilonka72
10.2.11 13:49

Já jdu na 1 ivf a stimuluju 13 den puregonem.

• Citovat
  • Upravit
1382
10.2.11 13:53

hrkacka: jj, vsechno tohle delam. Prave z toho duseni mam obavu. Porad si rikam, ze to do pondelka ustoupi… Akorat se vubec nemuzu ucit, neni mi vubec dobre, do toho zavrate z Clostiku:-( nevim s tou zkouskou, nejradsi bych ji odlozila, ale nevim, na kdy, zitra konci zkouskove a letos mam statnicovat, takze nevim…ach jo. ALe tim vas tady nechci zatezovat, jste zlate :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
10.2.11 13:56

A to máš poslední termín? Já myslela že popravný může být i mimo zkouškový :nevim: Taky mi z clostíku bylo blbě :poblion: měla jsemho při IUI. Taky se mám učit ale nějak mi to neleze do hlavy… :roll: Tak se drž a zkus něco někde zjistit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
10.2.11 14:07

hrkacka: je to prvni opravny termin, o druhy opravny uz se musi nejak slozite zadat dekana nebo co, vubec nevim jak :nevim: Takze kdyz tam zitra pujdu a nedam to, tak vubec envim, co se bude dit. Kdyz se odhlasim a nepujdu tam, tak vypisou jeste ucite terminy v lete, ale pravdepodobne az v cervnu… Musim tu zkousku mit hotovou, nez pujdu ke statnicim a obhajobe, jinak me k tomu nepusti. Takze by to bylo tak tak no… Mimo zkouskove vypisuji terminy jen vyjimecne, a kvuli jedne osobe ho nevypisou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
10.2.11 14:12

To je mi líto že je to tak složité.Asi to budeš muset zítra risknout zachumlaná do šály a čekat budeš někde v čajovně.Každopádně držím palec :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
10.2.11 14:20

to prave jeste nevim… protoze kdyz tam pujdu a nedam to (coz na 80% nedam, protoze toho jeste spoustu neumim a nemam silu se to ucit), tak na tom budu hur, nez kdyz se odhlasim a nepujdu tam… ach jo :-( Kazdopadne dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
10.2.11 14:32

Carmen, Hrkačko, jakou školu děláte? A děláte to při práci?
Jo holky a z jiného soudku, vymýšlíte něco na Valentýna? Já vůbec nevím co, asi klasicky půjdeme na večeři. Chtěla jsem někam do vířivky a do sauny, ale nemůžu nic pěkného sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
10.2.11 14:41

No já si dělám při práci postgraduální specializační studium pro sestry v intenzivní a neodklaný péči. :andel:

Jinak já taky přemýšlím co na valentýna,ale zatím nemám páru - ke všemu jsem na PN :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
10.2.11 15:38

brisko

holciny, uz jste byli na odsavani folikulu? ja mam od te doby brisko jak pri 4-5. mesici, cekame jeste jeden tyden, abychom si udelali test po transferu, ale z toho briska jsem mirne nervozni, mam ho jako cihlu a vypadam tezce tehotne, ikdyz se tak vazne necitim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
10.2.11 15:44

Ahoj Péťo já mám úplně stejné pocity!!! Břicho jak merunu nafouklé, pobolívá ale těhotně se necítím :nevim:
Mluvila jsem o tom s kamarádkou která byla na IVF a říkala že je to normální :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Viki 22
10.2.11 15:51

Ahoj petjo, ja jsem se citila styjne, břiho jako balon,nafoukle.
Drřim palce at skoro maš // na testiku.

• Citovat
  • Upravit
1382
10.2.11 15:54

Pokazde po OPU jsem taky mela bricho jak v 5. mesici, je to asi normalni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
10.2.11 15:55
Ejva píše:
Carmen, Hrkačko, jakou školu děláte? A děláte to při práci?
Jo holky a z jiného soudku, vymýšlíte něco na Valentýna? Já vůbec nevím co, asi klasicky půjdeme na večeři. Chtěla jsem někam do vířivky a do sauny, ale nemůžu nic pěkného sehnat.

studuju Pravnickou fakultu. O Valentynovi jsem jeste nepremyslela :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
10.2.11 16:14

dekuji

joj, vy jste zlaticka, holky, tak jsem klidna tedy :) … at zije pupek! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí