IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1382
14.2.11 12:28

jinak merila jsem se pres bricho a mam o 5 cm vic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
14.2.11 12:31

Carmen: ja jsem dnes 6. den po ET. Po minulem neuspesnem IVF jsem dostala MS do 11. dne po OPU, coz vychazi presne na zitra nebo pozitri - i ty moje MS priznaky tomu presne odpovidaji. Mam krece, ode dneska uz i trosku strevni problemy a takove skrundani v brichu. Je to proste jako kazdy mesic. Bricho mam nafoukly jak balon a citim se jako ze to musim dostat uplne kazdou minutou. Ach jo :-( . Ja vim, ze vic holek miva jakoby menstruacni bolesti, ze to byva, ale ja se nemuzu nejak zbavit dojmu, ze to proste nevyslo. Jsem takovy nervak holt no. Vcera uz jsem vecir v posteli bulila jak zelva :cry: .
Treba se i ty 8mm foliky jeste zmatori a narostou. Nekdy narostou i az po Pregnylu. Moc drzim patek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
14.2.11 12:32

Carmen: ja mam pres bricho snad tak o 20dm vic - radeji se nemerim a nevazim, to uz bych si to sla uplne hodit :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
14.2.11 12:49

Alice33: ja vim, jak se citis, ver mi, ale ted musis myslet hlavne pozitivne. Pokud mas cas, tak si zkus pustit tento film: http://sila-pritazlivosti.cz/…mstvi-online melo by te to nakopnout v pozitivnim mysleni a zlepsit se ti nalada. Trva to hodku a pul. Zkousela sis uz delat testik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
14.2.11 13:18

Carmen: testik jsem nezkousela, zda se mi to hrozne brzy, vsude se pise, ze nejdrive tak 10. den ti to muze neco ukazat. Diky za tip na film - pustim si to :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.2.11 13:23

neboj nic!

Alice33 píše:
Skritek Petra: ja se citim mizerne, mam pocit, ze mesicky musi dorazit kazdou chvili. Kazde rano krece jako ze uz uz, k tomu se mi pridaly i strevni potize a ta bolest v prsou. Proste naprosta klasika jako kazdy mesic par dni pred tim. Mam to spocitane a podle posledniho IVF bych to mohla dostat zitra nebo pozitri, cemuz i naprosto presne odpovidaji ty priznaky. Takze docela depka. Vcera jsem to uz vecir nevydrzela a zacala jsem hystericky brecet manzelovi na rameni, ze to proste vim, ze se nezahnizdili, atd. Mam fakt pocit, ze to nebude dobry. Ach jo :cry: .

Ahoj mizerne se citici :),

nebo nic a uz se mizerne prestan citit. Ja mela ten pocit, ze okamzite do hodinu zacnu menstruovat taky, presne jak pises - prsa, streva - proste klasika … ale dnes nic, vse v poradku a na menzes se necitim. (mam jeden den naskok pred tebou :)) … navic, vcera muj uzasny manzel taky nevydrzel mirne moji „menstruacni“ depku a zacal sam koukat na web, co se kde pise o IVF. On je Nemec, tak koukal na stranky v nemcine … a ver mi, on me taaaak uklidnil.

Ja jsem sama totiz - nebyt tady emimina a Tebe a ostatnich holek - vubec netusila, ze muzes mit po transferu pocity, ze proste tehotna nejsi a ze proste na tebe leze menzes;
ale ten muj nedrazsi vcera vyplivnul asi 10 webu zahranicnich, kde jsou PRESNE tyto priznaky vsechny popisovany, uplne stejne jako je mame ted my … mas naprosty pocit, ze se menzes dostavi kazdou chvili, boli prsa, letis na zachod … atd, ale ve vetsine pripadu se zahnizdili, proste je to jen pocit. Navic vazne varuji, ze s testikem mame opravdu pockat minimalne do 12.dne po transferu. Normalne tehotenske testy mohou ukazat tehotenstvi uz 5. den po styku, ale oni prave na to upozornuji, ze pri IVF je to opravdu jine, nejdrive testik od 12. do 14. dne po transferu.
Takze, ted uprimne, pokud jste udelali tu stejnou chybu co my, a test si uz udelali - byl jasne negativni jako u nas - tak se neboj nic, protoze minimalne do 10. dne po transferu test bude VZDY negativni :) … protoze pri IVF ty hormony jsou proste jine .. holt jsme jedna velka tovarna a snazime se tu prirodu tak hrozne obalamutit, ze nam to alespon takto musi vracet :)

Tak proste neboj, vse bude dobre a VYDRZ :) .. usmivej se, pak se bude lepe hnizdit :) … a kdyby prece jen se nepovedlo, at uz je to jak chce, IVF uspesnost pri transferu 2 embryi je 50% … tak holt priste budeme vedet a budeme to brat s lepsi nadhledem

Tak hnizdeni zdar! :)

Příspěvek upraven 14.02.11 v 13:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
14.2.11 13:28

Carmen, co je to za film, dívala jsem se na to teď zběžně, ale jsem v práci, takže…až doma.
Alice hlavně se snaž myslet pozitivně a věřit, vím, že je to těžké, ale asi tomu moc nepřidáš, když noc probrečíš a budeš ve stresu. Takže pokud to jen trochu jde, tak to zkus vydržet v pohodě. Někdy vyjdou testy už brzy…tak uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
14.2.11 13:38

Ejva: ten film - to neni az tak uplne primo film, ale spis nalejvarna pozitivniho mysleni a tak, je tam vysvetleny zakon pritazlivosti a jak dosahnout toho, aby se nam splnilo, co si prejem a podobny veci. Je to sice dost americky, ale na to nekoukej :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
14.2.11 13:40

Jinak holky, pri minulem IVF jsem mela slabou // uz 7. nebo 8. den po ET, Pregnyl to uz nebyl, ptz 6. den uz bylo bilo. Ale bohuzel to nakonec nedopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
14.2.11 13:42

Jen tak OT: co varite dnes na obed? Nejak se mi nechce varit, vidim to asi na brambory s tvarohem :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.2.11 13:45
Carmen6 píše:
Jen tak OT: co varite dnes na obed? Nejak se mi nechce varit, vidim to asi na brambory s tvarohem :andel:

Oj, ja bych varila, Carme :) … ale jsem v praci, tak zadne vareni :(, ale minuly tyden jsem si to uzivala, kazdy den doma, kazdy den vareni … v patek to byl kvetakovy mozecek, brambory, okurkovy salat se zakysanou smetanou :) … ve ctvrtek kari, ve stredu pecena cinska kachna, v utery … uz ani nevim, ale ja bych varila!
Kazdopadne, dobrou chut!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
14.2.11 13:47

skritku, diky za tipy :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
14.2.11 13:47

skritek Petra: moc dekuju za obe zpravicky :-) . Mas uzasnyho muze. Muj manzel je ze me spis trosku nervozni, ale taky mu to vsechno lezi v hlave, to je mi jasny. Ja vim, ze se o tech priznacich jako na MS pise, ze se to hodne stava, ale ja jsem palice dubova, nedokazu to proste vzit na vedomi a snazit se myslet pozitivne a dat jim jeste sanci. Jsem sama na sebe nastvana, protoze vim, ze ten muj pristup nicemu nepomaha. Ja vim - proste dokud se opravdu nedostavi klasicka MS, tak musim verit. Musim, musim. Kdyz ja jsem proste po tech letech, co se neuspesne snazime + jeden nezdar pri prvnim IVF uplne precitlivela asi a hystericka ze vseho :-D .
Test jsem si zatim nedelala, ale priznam se, ze jen proto, ze doma zadny nemam :-) . Jinak bych taky nevydrzela. Zitra si asi nejaky poridim, ale udelam si ho nejdriv ve ctvrtek, nebo v patek (jestli teda do te doby nedostanu tu MS).
Mam radost z tebe, ze jsi takova pozitivni, a ze ty hnusne MS priznaky ti ustoupily. Moc ti preju ty dve carky na testu. Kdy si ho budes delat?? Az pristi tyden? Kez by to slo vsechny ty dny do toho 12 - 14 dne nejak zaspat :-) .
Jeste jednou moc diky za podporu - ja se pokusim se jeste nevzdavat a verit si trochu. Hergot, proc by nakonec se nemely hnizdit :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
14.2.11 13:51

ja taky nevarim, ale prave jsem se nabastila vynikajicima zapecenyma testovinama - segra mi je vcera prijela uvarit (umi totiz dokonaly) - nam nam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.2.11 13:55
Alice33 píše:
skritek Petra: moc dekuju za obe zpravicky :-) . Mas uzasnyho muze. Muj manzel je ze me spis trosku nervozni, ale taky mu to vsechno lezi v hlave, to je mi jasny. Ja vim, ze se o tech priznacich jako na MS pise, ze se to hodne stava, ale ja jsem palice dubova, nedokazu to proste vzit na vedomi a snazit se myslet pozitivne a dat jim jeste sanci. Jsem sama na sebe nastvana, protoze vim, ze ten muj pristup nicemu nepomaha. Ja vim - proste dokud se opravdu nedostavi klasicka MS, tak musim verit. Musim, musim. Kdyz ja jsem proste po tech letech, co se neuspesne snazime + jeden nezdar pri prvnim IVF uplne precitlivela asi a hystericka ze vseho :-D .
Test jsem si zatim nedelala, ale priznam se, ze jen proto, ze doma zadny nemam :-) . Jinak bych taky nevydrzela. Zitra si asi nejaky poridim, ale udelam si ho nejdriv ve ctvrtek, nebo v patek (jestli teda do te doby nedostanu tu MS).
Mam radost z tebe, ze jsi takova pozitivni, a ze ty hnusne MS priznaky ti ustoupily. Moc ti preju ty dve carky na testu. Kdy si ho budes delat?? Az pristi tyden? Kez by to slo vsechny ty dny do toho 12 - 14 dne nejak zaspat :-) .
Jeste jednou moc diky za podporu - ja se pokusim se jeste nevzdavat a verit si trochu. Hergot, proc by nakonec se nemely hnizdit :roll: .

vidis, tak se mi libis!

…jojo, pekne jim uvar neco dobreho (aby se jim chtelo u vas zustat, vis) … porad se s Carmen, ta ted neco kuti k obedu :) … pani doktorka mi rikala .. pekne bumbat neperlive mineralky a bastit cervene maso, vajicka a nudle :) … a tak se tim ridim pekne :)

… testik budeme delat asi tuto sobotu, ja drive nejsem doma, tak pockam na manzilka, no, my jsme byli na transferu v pondeli 7.2., tak sobota je 12. den, kdyby prdlacky, tak jeste curknu v pondeli a kdyby zase prdlacky … tak pocitam, ze uz prece menstruaci budu mit, tak stejne pujdu jeste na krev :) … a kdyz uplne prdlacky, tak uz se chystame si to vsechno zopaknout pekne v dubnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí