IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5505
15.2.11 13:07
Blanka S píše:
kontryhel piju od začátku stimulace. Po dohodě s DR.mi vemou ten jeden oplodní a doplatím 10 000,– a v CARU to na pojišťovnu vykazovat nebudou a pojišťovna mi to zaplatí ještě jednou. Jen už nejdu do Pronatalu narazila jsem na DR. Slámovou,která si asi na mně něco hojí,protože zní musím všechno tahat jak z chlupaté deky :pocitac: i to z tím 4 pokusem jsem navrhla já. Kdybych nebyla informovaná z netu tak o to příjdu. Poradíte mi centrum v Praze kde jste spokojeni přemýšlím o Apolináři :nevim: .

Blani, ja Ti nevim, taky jsem z Prahy, ale stejne jsme dojizdela do Brna, ja byla v Repromede a vazne moc spokojena, sice nevim vysledek … ale co, to uz je jen na te moji tovarne, ale byli tam moc mili, vsechno uzasne vysvetlili, hezke prostredi, jak rikam, velka spokojenost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
15.2.11 13:19

Ahoj já chodím v Praze do ISCARE. Výsledek taky ještě nevím, ale mě to tam vyhovuje. Nemám tam problém :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ilonka72
15.2.11 13:30

Taky se přimlouvám za Brno,moje kamarádka byla ve Zlíně i v Olomouci,všude jí dávali jenom naději z darovaných vajíček a v Brně na první pokus krásný a zdravý chlapeček!!!!!z vlastních vajíček :-)

• Citovat
  • Upravit
1382
15.2.11 13:31

Blani, zahnizdovani do byt nemuze, pac v patek jdu teprv na OPU :-D

Skritku, teeeda na Kostarice, to muselo byt neco :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.2.11 08:20

Ahojte, jste uz nekdo on-line?

Nevydrzela jsem a udelala jsem si dnes rano test. Je to 8. den od transferu a embrya po 4 denni kultivaci. Test negativni - ani tuk. Byla jsem zklamana. Ted jsem se na test znovu podivala (ale je to uz po cca. hodine) a vidim tam druhou carku - slabe, spis duch, ale je tam. Ale to je asi blbost ze? Oni tam pisou, ze maximalne do 10 minut je to relevantni, pak ze uz je to nesmysl. Kdyz me se to jeste nikdy nestalo - kolikrat jsem test i vyhrabavala z kose, ale nikdy se tam ta druha carka neobjevila ani po celym dni - tak ted nevim :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.2.11 08:35

Tak asi to byl fakt jen nejaky duch - ted uz tam ta carka zase neni. Nebo uz jsem blazen :-? . Kazdopadne to beru jako negativni test - ach jo :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
16.2.11 09:12

Ahoj holky, jak se mate takto po ranu? Co briska, stimulace a transfery? Jak tak sleduji, tak my s Alici mirne zensky silime z testovani, ale ja se furt drzim, musim vydrzet s testikem na sobotu :)

… pocit MS se jiz rozplynul, prsa neboli, brisko splasklo (relativne) a tak si rikam, co se asi ve me deje … kazdopadne jsem prestala pit kafe i vino, cucam mineralky a nemuzu se dockat soboty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.2.11 09:26

tak jsem do sebe prave kopla svou denni davku hormonu :-)

myslim si, ze vse nasvedcuje tomu, ze se v tobe deje neco velmi pekneho :-D

ja si po dnesnim zazitku s testem asi ani nepreju vedet, co se ve mne deje, protoze nadeje umira posledni :-(

a zavidim ti to odpluti mesickovych priznaku - je pravda, ze u me take zmizela bolest prsou, ale bricho mam furt citlivy a obcas me chytnou mesickove krece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
16.2.11 10:25

Alice vydrž, vždyť není nic ztraceno, má se testovat tak 12-14 den, takže musíš stále věřit. A třeba nejsi blázen :lol: a ten duch tam fakt byl. Moc ti to přeju. Myslím, že nafouklé břicho je i z těch všech hormonů, pozůstatky OPU a všechny ty léky, co v sobě teď máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
16.2.11 10:55

Ahojky holky :kytka: uz jsem taky jak balon a jeste porad me boli v krku a kaslu.

Alice33: pripomina mi to me, kdy jsem na kazdym testiku videla ducha :mrgreen: Kazdopadne si ale myslim, ze ti to vyjde, rozhodne neztracej nadeji, 8. den je vazne dost brzo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
16.2.11 10:57

Alice33: muzu se zeptat, kolikabunecny embryjka ti zavadeli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.2.11 11:31

Carmen: jasny zavadeli nam moruly - byly 4 dny stare a embryolozka rikala, ze jsou presne dle predpisu, a ze nemaji zadne fragmenty - tomu jsem sice nerozumela, ale pochopila jsem z toho, ze to je dobre :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.2.11 11:33

Ejva: dekuju moc za podporu, vazne mi to pomaha. Ja jen ze kdyz treba nekde ctu, ze nektery holky nasly carku uz treba i 6. den po transferu, tak mam samozrejme depku, ze to je ztraceny a tak :-( . Ja se snazim myslet trosku pozitivne, ale moc mi to tedy nejde :-? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
16.2.11 13:36

můj osobní názor je, že těma testama dřív se jen stresujeme. Já si testy nedělám skoro nikdy, prostě jsem jen počkala na MS, jen když se opozdila, tak jsem si udělala, což se často nestalo a stejně nikdy nic :-(
Teď u svého prvního IVF budu testovat určitě až ten 12-14 den, dřív se nechci stresovat. Aspoň můžu déle doufat a když to nevyjde, tak to bude zklamání tak jak tak, tak proč si ho dělat dřív.
Ale je to jen můj názor, každý to má jinak, někdo to vidí jinak a testuje vždy.
Drž se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.2.11 14:06

Ejva: mas urcite pravdu, urcite je lepsi byt proste trpeliva a udelat si test az po tech minimalne 12ti dnech. Jenze ja jsem od prirody strasne netrpeliva, tak jsem to nezvladla :-( . Ale ted uz jsem se zarekla, ze si test udelam nejdriv az v sobotu nebo v nedeli - to bude 11. - 12. den po transferu. Vydrzim to. Ja totiz ted nevim, kdy bych vlastne tu MS mela dostat. Jsem po dlouhem protokolu, takze presto ze jsem dnes uz 32. den cyklu (mineno od poslednich MS), tak ovulaci (OPU) jsem mela teprve pred 12ti dny. Nejprve jsem si pichala hormony na utlum svych prirozenych hormonalnich cyklu a az potom stimulacni hormony. Takze ted vlastne nevim, jestli uz jakoby mam spozdeni, nebo jestli mam MS posunuty jenom tim dlouhym protokolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí